Velký výběr šatů - Brno

Profilova fotka
Holky prosím chtěla jsem se zeptat, kde je v Brně nebo blízkém okolí nějaký velký svatební salon, kde je velký výběr různých druhů svatebních šatů?a kde jste byly spokojené?děkuju za info..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka zkoušela ve třech, vybrala nakonec v tom posledním, kde i dle jejích slov bylo nepřeberné množství šatů. Jedná se o salon Bella na maliňáku. Je sice dražší, ale už jsem to slyšela od více nevěst, že tam byly spokojené, a že mají hodně šatů. Já sama budu zkoušet teď v listopadu a Bellu mám zahrnutou taky.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuju salon El na Hybesove ul. 30 :-) Jednim slovem nadhera :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za me muzu doporuct taky El. Saty nadherne, vyber, pristup dokonaly, pani by se rozdala a nevedela co by jeste vymyslela. Nakonec jsem si ale vybrala v salonu Paulina. Sice trosku mensi vyber, ale saty nadherne. Pani by se taky rozkrajely kdyby mohly :-) Nebyl problem se na nicem domluvit vsetne pozdjsiho/drivejsiho predani satu... U obou salony byl v cene zavoj a doplnky (bolerko, paralpicko, rukavicky a pod) Nebyla jsem spokojena v Kriss Bey, tam me pani malem vyhodila, co tam jako v listopadu chci a jeste jeden na Udolni, ale ten nevim jak se jmenuje. Pristup taky nahouby a nesmelo se fotit. Loni byl jeste v Bnre Svatebni raj a tam teda saty nic moc. Spis na zakoncovaci do tanecnich nez na svatbu Objednavani na zkousky ale bylo vhodne vzdy.
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka @ivulig @craki Holky moc díky za tipy..já právě nemám vůbec představu, který styl by mi mohl slušet a chtěla bych něco s krajkou a vyzkoušet třeba i nějaké s delším rukávem..:-( no je toho moc a času kvůli synovi málo..:-( ale tak snad něco seženu..fakt moc díky..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@akirchnerova bohuzel v našich salónech převládají korzetove šaty a krajkovych často taky moc nemají.krasnou krajku mívají značky Pepe Bella a Pronovias.ani nemluvim o tom,ze by byl vetsi výběr šatů s raminky..přitom myslím,ze se to dostává do kurzu a některé šaty na ramena,zvlášť ty krajkove,jsou skvosty. Každopádně doporučuji se do salónu objednat a zeptat se,jak dlouho se ti budou věnovat,at pak nejsi překvapena,ze se po hodině paní nervózně kouká na hodinky,abys uz šla...
Odpovědět
Profilova fotka
Určite odporúčam Caxu v Olomouci, tam som vyskúšala najviac krajkových šiat. Niečo málo má aj pani Damborská v Omege. Inak bieda na tretiu, bohužiaľ :(
Odpovědět
Ahoj, tak Bellu bych určitě nedoporučila. Byl to ten nejhorší salón, který jsem navštívila. Šaty zašle, zničené, ženská neochotná a čas vyměřený a za tohle jim ještě musíš zaplatit. Šaty se mě tam ani žádné nelíbili a to mluvím i o nové kolekci, kterou tehdy dostali. Ty šaty ti tam ani nezašněrují, jen sepnou spínáčkem. Salón El je ten nejúžasnější, který jsem v Brně navštivila, tam se určitě vydej, ceny jsou sice vysoké, ale typů šatů je tam hromada, pani byla ochotná, usměvavá, šaty voňavé, nažehlené, prostě pohádkové. Všechny šaty tam vypadají jako by byly nové, výjdou ti vstříct, pokud potřebuješ jakoukoliv úpravu, prostě super.... Za mě ten nejlepší salón. Ještě jsem byla ve Slavkově, tam je Svatební ráj, svatebních šatů tam byla spousta, vypadali krásně, pani byla velice ochotná.... Možná by stál za zkoušku i svatební salón Naive....
Odpovědět
Profilova fotka
A já bych naopak Bellu doporučila. Vše, co popisuje ifici mi přijde jako takový "mýtus" kolem Belly, který se pořád omýlá. Já s nimi aktivně komunikovala, protože šaty jsem byla vybírat a zkoušet v Brně, ale další úpravy mi dělali v Olomouci a nic z toho věčně zmiňovaného se mi nestalo. Naopak musím říct, že jsem se cítila jak princezna. I když jsem měla přesnou představu, co chci, doporučili mi vyzkoušet další 3 typy šatů, abych si byla vážně jistá, že ty moje jsou TY PRAVÉ. Takže žádné koukání po hodinkách či nepříjemnost personálu. Vzhledem k tomu, že jsem zkoušela jenom šaty Pronovias, kvalita i čistota byla perfektní. Uvidíš.... Já s nimi mám výbornou zkušenost a doporučila bych je všem. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Áno, v naive som tiež bola a nádhera, tam sa tiež vyplatí zájsť, šaty sú jedinečné, neokukané a majú tam množstvo roznych modelov. Pani veľmi ochotná, najprv ma nechala prezrieť si katalógy a potom mi ešte sama vybrala niekoľko šiat, o ktorých si myslela, že by sa mi hodili. Inak do všetkých salónov odporúčam dopredu si zavolať a objednať sa, oni keď o tebe vedia, že prídeš, tak si na teba urobia čas a hneď je to o niečom inom. Inak ja som navštívila pani Damborskú v Omege, El na Hybešovej, Sedm na Úvoze, Orielu na Palackého, Naive na Masaryčke a Caxu v Olomouci. Všade mali krásne šaty a príjemný a profesionálny prístup. S krajkovými šatami je potíž, ale nájsť sa dá :) Držím palce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ifici je vidět, že je to spíše o lidech... V Belle se kamarádce věnovala vlice příjemná paní, dobře j poradila, šaty měla vždycky zašněrované, vyměřený čas nebyl a celé zkoušení bylo hrozně fajn. Naopak v El, které tak chválíš, byla paní protivná, asi velice naštvaná, že musí být v práci. Přišla pozdě (byly jsme první) a kamarádku za "hodinu" vyháněla, že má přijít další nevěsta. Přitom se nikdy nezmínila, že budeme mít jen hodinu a hodina to ani nebyla, protože prodavačka přišla pozdě. Kterékoliv šaty jsme ukázaly, tak na ty řekla, že ty slečně slušet nebudou, že to bude hrozný, ale když jsme řekly, že i tak bychom to chtěly zkusit, dávala nám velice najevo, že s tím nesouhlasí a neochotně nám je sundávala. V některých se nemýlila, některé kamarádce naopak hrozně slušely (a ona sama byla překvapená). No hrůza! Přesto i já jdu do El také zkoušet, protože šaty tam mají hezké a hold se buď nenechám, pokud natrefím na tuto paní a nebo budu mít štěstí na někoho jiného, jako spousta dalších slečen, které El chválí. Nejlepší je objednat se a zjistit si přesný průběh, tzn. zda-li můžu fotit, jestli je nějak omezený čas, pokud mám u nich vyhlídnuté šaty, tak jestli budou mít moji velikost. Pokud mi šaty nezašněruje, tak si prostě řeknu, aby je zašněrovala - samozřejmě je nešněrují celé, ale aspoň trochu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by spíš zajímalo, jestli jste někdo nebyl zkoušet v Dream Agency? Je to svatební agentura, ale půjčují i svatební šaty. Mají Veru Wang, která se mi velice líbí, ale na stránkách vyloženě nemají přehled šatu, tak nevím, jak to tam probíhá... jaký je výběr atd. Za jakoukoliv informaci díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka @mika251 @smakali @ifici No tak já doufám, že to snad bude v pohodě a natrefím na nějakou dobrou prodavačku..:-) Určitě se objednám, chci mít na to dostatek času a nee, že mě bude po nějaké chvíly vyhazovat..takovej přístup nemám ráda..:-(
Odpovědět
Článek se načítá
@krobinka Ano, máš pravdu, je to hodně o lidech. Kdyby tam tehdy byla jiná prodavačka, tak bych možná nebyla tak přísná, ale teď už je pozdě... Možná se tam vyměnili lidi a je to zase jiné, nevím...
Odpovědět
já jsem byla v salonu Bella a byla jsem spokojená. Můžeš si vybrat svatební šaty, co mají na internetu a zavoláš si na zkoušku (180 kč). Ne všechny šaty mají na prodejně, ale právě na zkoušení ti je připraví.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?