Velké dilema - elegance versus romantika - jaké šaty?

Profilova fotka
Aneb úzké nebo široké, pohádkové šaty? ]-( Chtěla bych asi oboje - už jsem ozkoušela opravdu spousty šatů. A pořád se nemůžu rozhodnout, který styl vlastně preferuji :-D
Odpovědět
já mám radši eleganci, ale chtělo by to vidět tvoje fotky v šatech
Odpovědět
Ahoj, taky jsem resila toto dilema. Ja osobne mam radsi jednoduchost a eleganci. Na svatebni saty me maminka se svedkyni premlouvaly spis pro romanticke princeznovske saty. Nakonec jsem se rozhodla jit za princeznu. Jednak jsem si rekla, ze takove saty si uz na sebe nikdy neobleknu a jednak jsem uprednostnila prani sveho budouciho manzela :)
Odpovědět
Profilova fotka
měla sem to stejné...... taky sem chtěla jít aspon tento den za princeznu... vždyt nejaké normální- jakože jednodušší šaty si mužu vzít na ples.. ne?.. radím... pohádkové ... :-)
Odpovědět
Záleží na tipu i věku.Ač nevěsty třeba kolem 40 mají pěkné postavy jako princezny už většinou a to bez urážky mohou (ne vždy) působit směšně. Mnohdy méně bývá více..Bez tvého fota a více podrobností o tobě těžko radit
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda soulasím, věk a typ postavy je určitě důležité zohlednit. Já jsem taky neváhala a vybrala si princeznovské šaty, elegantní nosím denně do práce a svatba si určitě zaslouží víc slavnostnosti. Jinak princezna nemusí nutně znamenat široká sukně + krajkové bolerko + závoj + korunka + kudrlinky na hlavě + ozdobené nehty + štrasová bižuterie. Inspirací, jak se stylově sladit, je mi mojasvatba.sk, Slovenky pro to mají jakýsi smysl navíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem pro romanticke - elegantni se daji v zivote obleknout i pri jinych prilezitostech :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přikláním k tomu, že ty "princeznovské" šaty si už nikdy asi nevezmu. Ani i kdybych se nedej Bůh vdávala po druhé :-D Ale je ve mně hrozný rozpor :-) Říkám si, že bych to mohla vyřešit popůlnočními šaty - ty bych chtěla jednoduché, splývavé. Původně jsem nechtěla moc fotky vkládat(člověk nikdy neví, kdo si to prohlíží a nemám s tím dobré zkušenosti), ale aspoň nějakou vám sem dám :-)
Odpovědět
@tomisi fotky dej případně do svého alba na pár hodin či dní a pak je můžeš smazat.Já ze stejného důvodu fotky také nedávám
Odpovědět
@tomisi Také jsem sem nechtěla dávat, ale když jsem tu pak brouzdala a dívala se na alba nevěst, tak mi v mnoha směrech pomohly - našla jsem šaty, které jsem nemohla nikde sehnat, inspirace apod. Tak jsem si řekla, že sem také pár věcí dám, že pak třeba mohu také někoho inspirovat. ;-) Hlavně si můžeš nastavit, kdo ty fotografie uvidí (všichni, jen registrovaní, jen přátelé atp.) a nebo jak psala ilonkaseda, můžeš je po pár dnech smazat. ;-) Jinak k tématu. Jak romantické, tak elegantní šaty mají něco do sebe. Já sama chtěla nějaké velmi jednoduché, ale nakonec po pár zkoušení jsem zjistila, že mít i nějaké princeznovské či šlehačkové jsou fajn a na tu svatbu to chce něco, co člověku sluší, cítí se dobře, hodí se to k němu a hlavně i něco, co obvykle nenosí. :-) Což jednoduché a elegantní věci můžeš nosit i v běžném životě do práce, do divadla na plesy apod. :-) Hlavně aby ti slušeli, aby si se cítila dobře a pohodlně, pak je jedno, jaké jsou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak fotky jsou v mém albu - nechám je tam jen tak cca do zítra :-) tak koukněte ;-)
Odpovědět
@tomisi Tak co jsem koukala na fotografie, tak za mě Ti opravdu sluší spíše ta romantika s bohatší sukní. :-) Konkrétně tyto http://static0.asmira.com/photo/53/62... a tyto http://static1.asmira.com/photo/53/62.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No...u mě to jsou taky favoritky :-D Problém u těch prvních, co jsi uvedla je - že mi slečna v salonu řekla, že když si je objednám teď - že do června si je oblékne třeba ještě pět nevěst a pak už nebudou vypadat tak hezky - a to mi tedy opravdu nepřijde moc profesionální přístup, když jim člověk zaplatí takový balík peněz za půjčení a trochu mě to odrazuje. V těch ostatních salonech garantují 100% jistotu, že ty šaty budou v naprostém pořádku a stejné.
Odpovědět
Článek se načítá
@tomisi Spojení romantiky i elegance jsou šaty na fotce 4...nádhera
Odpovědět
Vidím to 100pro na tyto http://www.beremese.cz/blog/tomisi/al... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomisi Tak za mě určitě ty nejbohatší, seš v nich jak Kate, v elegantních jak Pipa, záleží, v čem se cítíš.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Děkuju za názory - bude to těžký rozmyslet. Ještě si trochu říkám, jak tyhle šaty budou vypadat, až se jim připne dozadu ta ohromná vlečka - to jsem bohužel ještě na nich nezkusila :-/
Odpovědět
Tak jsem mrkla na fotky a jsem 100 % pro romanticke :) http://www.beremese.cz/blog/tomisi/al... Jsi mlada, krasna a mas super postavu. Takove saty uz si na sebe pravdepodobne nikdy neobleknes :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes konečně zarezerováno - nakonec po urputném a srdce rvoucím rozhodování vybrány romantické barroco šaty pronovias :-D ( V rámci akce Adiny Happy Week s 20% slevou). Maličký problém je, že šaty nejdou zkrátit maximálně ustřihnout. Ustřihnou mi je max o 5 cm - takže musím mít aspoň 12 cm podpatky :-D uaaa...Potřebuju další malinkou nevěstu, která je bude taky chtít, aby byli ochotní je ustřihnout ještě víc :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?