Vdané paní - měly jste některá jiné svatební šaty než dlouhé bílé?

Profilova fotka
Ahoj holky, chystáme malou svatbu za 6 týdnů a řeším dilema - dlouhé bílé šaty nebo kostýmek či krátké šaty. Nemám nějak představu jak by to mohlo vypadat, přidaly byste prosím kdyžtak foto vy, které jste se vdávaly nebo chystáte vdát v krátkých šatech nebo kostýmku? Děkuji ;-)
Odpovědět
Mně přijde, že poslední dobou už je to skoro 50:50 - krátkých šatů je hrozně moc... :-) já zatím váhám - mám dvě varianty - buď si nechám ušít něco, jako je na fotce č.1 (krátké lehce retro do půli lýtek - to mám ozkoušeno, že mi sluší) a nebo varianta č.2 (ty půjdu zkoušet) - krátké pouzdrové šaty a rozevlátá sukně - tu si vezmu na obřad a focení a pak se jednoduše odepne.
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Já mám jen jednu nevýhodu bohužel,že jsem trošku víc prostorově řešená a absolutně jsem nešatový typ :-D no bude to zajímavé něco najít. :-)
Odpovědět
Já jsem měla krajkové šaty nad kolena áčkového střihu s dlouhými rukávy.
Odpovědět
@petelinka já mám taky docela "ženskou" postavu - velké prsa a široké boky - a myslím, že právě ty retro střihy vypadají moc hezky - podtrhnou prsa, vyčarují pas a skryjí, co má zůstat skryto... :-D mrkni třeba sem pro inspiraci - šaty jsou levné a mám s nima dobrou zkušenost, já jsem si tam vybrala tyto do rezervy a na převlečení: http://www.lindybop.co.uk/dresses-c1/...
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella tak ty ale jsou, asi jsem se zamilovala na první pohled :-D
Odpovědět
sesternica mala kratke svetlozlte saty so suknou do A - miesto hostiny mali grilovacku na chate pre blizku rodinu
Odpovědět
@petelinka Pokud máš širší boky, tak by ti mohly šaty a la šedesátky (do půli lýtek) slušet. :-) Jinak kostýmek by mohl být hezký, ale tady bych se bála, abys pak nevypadala jako stará-mladá nebo jako když ses rozhodla jít do práce v bílé. Pokud jsi spíš kalhotová, volila bych spíš jumpsuit, viz obrázky (třeba ty druhé s širokými nohavicemi skvěle zakryjí silnější nohy).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z kratších šatů mohu doporučit např. tyto :)
Odpovědět
@petelinka Mrkni na Miabella ;-) tyhle střihy padnou všem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem krátké jednoduché šaty ( u mě v profilu) a ničemu to nevadilo..dlouha roba by se na naši malou svatbu nehodila a působila by spíš trapne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat tak ty jsou parádní stejně tak jako celá vaše svatba jak jsem koukala :-) Jen já jsem víc širokorozchodnější :-D Ale inspiraci už mám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petelinka děkuji :) byl to kauf roku, svat.saty za 288 korun :) bomba :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat Neee :-D Tak to je nářez :-D Já bych chtěla přijít, vyzkoušet šaty a rovnou s nima odejít - asi nesplnitelná představa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petelinka a to ja je ani neshanela, sla jsem si k cinanum koupit chilli omacku a oni tam proste byly, vzala jsem je, zkusila a sla jsem :) a mimochodem tu omacku nemeli :) :)
Odpovědět
A co pudrová? Ta ted hodně letí...
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbazari ta mě nějak neuchvátila...
Odpovědět
@petelinka Já jsem taky trochu prostorově výraznější a budu mít krátké šaty pod kolena s širokou kolovou sukní (trochu retro 50.let) a k tomu klobouk :) Já si je nechávám šít a je to fajn, protože jsme například pořešily, jak vysoko našít sukni abych nevypadala jako selka...... Jinak kdybys chtěla vidět, jak to vypadá teď v průběhu šití (už se skoro finalizuje), tak napiš, přidám si tě jako přítele ať můžeš vidět album (nechci ho tu mít úplně veřejně) :) P:S. Je ale dobý počítat s tím, že ke krátkým šatům to prostě chce podpatky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alca666 to by bylo fajn, jen se obávám jestli by se to stihlo ušít. :-)
Odpovědět
@petelinka Za 6 týdnůs e to dá, pokud by švadlena měla ještě volné termíny. Uživatelce limda tu teď švadlena začala šít šaty měsíc před svatou :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Měla jsem krátké šaty a byla jsem opravdu nadšená :-) Cítila jsem se jako nejkrásnější nevěsta. Kdyby někdo měl zájem - tak je prodávám http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?