Vadil by vám host v bílém?

Holky řekněte mi, moje mamka si chce vzít na svatbu tmavě modré šaty a k tomu bílý kabát. Vadilo by vám to? Svatbu máme za měsíc 3.3., takže určitě bude mít kabát na všech fotkách venku.
Odpovědět
Profilova fotka
nevadilo :)
Odpovědět
Reknu to takhle... Vadilo, ale nez si delat zlo... Jednoho hosta asi prezijes... Mne si vzala bile sako mamka, teta, obe babicky, partnerka od svedka, kamaradka, pubodne jsem mela zvolene smetanove saty, ale kdyz mi kedna po druhe oznamovala, ze budou mit snehobile sacko na saty a moje argumenty ze me smetanove saty budou pusobit zlute, zasedle nikdo nebral vazne, ze oni si jinou barvu neveznou, ze uz si to koupili... Zvolila jsem saty snehobile a stejne na fotkacj svítí nekolik lidi se mnou... Saty jsem mela jednoduche, splyvave...
Odpovědět
nevadilo :)
Odpovědět
nevadilo :D :D
Odpovědět
Hlavně když se mě sestra ptala co si má vzít, tak jí říkám, že hlavně ne bílou, že tu mám jen já a mamka u toho byla. 😁
Odpovědět
Rozhodne nevadilo, pokud by neprisla take ve svatebnich satech ;)
Odpovědět
Profilova fotka
nevadilo ;-) Moje mamka měla bílo-meruňkové šaty a myslím si, že si ji nikdo nespletl s nevěstou ;-) naopak jsem byla ráda, že v nich vypadá šik :-)
Odpovědět
nevadilo by mi to, pokud by dotyčná neměla celé bílé šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Sáčko mi taky přijde v pohodě.. Druhá věc je, kdyby ženy místo v saku přišly v bílých dlouhých svatebně působících šatech, nebo naopak v bílých minišatech... To už by mi vadilo :D
Odpovědět
Profilova fotka
promin, ale resis naproste kraviny. Nerekla bych, kdyby si chtela vzit ciste bile dlouhe saty nebo nejake honosne. Ale sako? Prober se. Naopak tmave modra s bilou bude vypadat velmi elegantne a mamince to bude sluset.
Odpovědět
Vážně si někdo myslí, že si lze splést ženu v bílém saku nebo kabátě s nevěstou v klasických svatebních šatech?
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana očividně ano, jinak by nevznikla tato diskuze :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Bude mít dlouhý bílý zimní kabát, protože bude za měsíc ještě zima a focení venku. Já budu mít na šatech kožíšek. Ale když myslíte, ze to na fotkách nebude blbé...
Odpovědět
@aneta333 A co jako? Někdo se podívá na fotku a bude si myslet, že nevěstou je o generaci starší žena v kabátě? Nebo v čem je problém?
Odpovědět
@aneta333 Mně by to třeba vadilo :) Nepotřebuji, aby se hosté ladili s barvou naší svatby, jako to požaduje většina nevěst, nevadily by mi u dam černé šaty, ale bílé oblečení by mi vadilo. Hodně. Přijde mi to jako neslušnost :) Ale víš, jak sto lidí, sto chutí... Dej hlavně na svůj pocit ;)
Odpovědět
Dlouhy bily kabat by mi teda vadil
Odpovědět
Nestačím zírat, kolik z vás by se nechalo natolik zaslepit vlastním narcismem, že by bylo schopno vlastní matce vyčíst pitomej kabát.
Odpovědět
@stastnevdana @pani_k Já právě jsem na pochybách, jestli to moc řeším... Jasně jsem před mámou říkala, že by mi vadilo kdyby někdo přišel v bílé. Přijde mi to neslušné. Ona argumentuje, ze ho pak sundá na obrad, hostinu, ale fotit se pri 0 stupních bude určitě oblečená v bílé...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by to vadilo. Nicméně, myslím, že je úplně jedno, co si o tom myslí cizí nevěsty na sociální síti. I kdyby to tady nevadilo jedné jediné a ještě se do tebe navážely jako některé výše, pokud to tobě vadí, není důvod, proč si o tom s maminkou nepromluvit. Nemyslím, že bys ji to měla vyčítat. Ale požádat maminku, aby si na svatbu, kterou náš za měsíc, sehnala kabát v jiné barvě, mi jako nic divného nepřipadá. Možná jí vůbec nedošlo, že se budete fotit venku v kabátech. Nejde o to, že by si ji někdo pletl s nevěstou, ale kazí to fotku, rozbíjí kompozici, vypadá lépe, když je v bílé jen nevěsta. Maminka si přece nemusí kupovat nový kabát jen kvůli svatbě, jistě má kamarádku nebo příbuznou, která jí na jeden den může koupit kabát. Pokud odmítne, jistě se s tím dokážeš vyrovnat, ale proč by měla odmítnout, pokud jí řekneš, že ti na tom záleží?
Odpovědět
@rebe Já se s tím vyrovnam když si ho vezme. Jen jsem byla překvapená, protože mi dnes ukazovala co si k šatům koupila za doplňky, boty, kabelku a bílý kabát že má v čistírně. 😀 Tak jsme se o tom pobavily, a taky mi přišlo ze ji to nedošlo, ze se fotit nebude nalehko. Treba si vezme jiný... :-) Děkuji za názory
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se libila svatba Anie Songe, tam byli v bilem vsichni x-)
Odpovědět
Upřímně nechápu, že někomu může vadit host na svatbě v bílé barvě, natož aby to bylo považováno dokonce za neslušné... :-D pokud bych potřebovala kabát nebo sako přes šaty, k příležitosti svatby by mi bílá přišla naopak logická a vhodná, ale holt co člověk to názor. Pokud ti to tak strašně vadí, s maminkou si promluv.
Odpovědět
@aneta333 Bílý kabátek je v pohodě, na naší svatbě měly bílé sako asi čtyři dámy a bylo to decentní vzhledem k barvě šatů, u modrých šatů mi to taky připadá v pohodě. Trapas by byl bílé šaty.
Odpovědět
tak ju omylem polij červeným vínem a máš problém vyřešenej :D
Odpovědět
Mě to přijde úplně šílené se nad tím pozastavovat, ještě u vlastní maminky. Podle mě na tom není nic špatného, jo kdyby si vzala třeba švagrová/sestřenice/kamarádka/svědkyně bílé honosné šaty, tak to bych asi pěnila, ale kabát/sako/bolerko atd. Bych neřešila vůbec u nikoho, natož u své mamky. Pořád mi přijde bílá na svatbu vhodnější než černá.
Odpovědět
Tak sako je v pořádku! Tomu se hodně lidí ani nevyhne, když třeba vlastní jen to. Ale viděla jsem tchyni v dlouhých trpytivych bílých satech s rozparkem :-D tak to ne no.
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta333 věř, že skoro každá nevěsta řeší něco...a tohle je právě jedna z těch věcí, které před svatbou opravdu mohou znepokojit...ale věř mi, že bílá barva ..pokud se týká saka, kabátku...je opravdu vodítko toho, že na fotce v tvé blízkosti vše bude o to více ladit!!!..představ si, že my všechny poprosili, aby se sladili do neutrálních barev, když jeden z kamarádu nám oznámil, že se svojí přítelkyní příjdou sladěni do červeno-bílé kombinace..zůstali jsme v šoku..nedal si rozmluvit a taky že v každém záběru řeže oči..asi si řekl, že když máme lesní obřad..je třeba v něm mít i ze dvě mochomůrky červené😂😂😂(ještě jeden z mladíku měl červenou košili, ale byla to spíše-bordó a ta už ničemu nevadila....takže kabát neřeš a těš se na fotky..věř mi 😍
Odpovědět
Já bych ještě ráda připomněla, že hosté jsou lidé, kteří jsou pozváni na svatbu, aby s novomanželi sdíleli a oslavili jejich vstup do manželství. Nejsou to dekorace, aby se tu neustále řešilo, jestli dostatečně ladí s barvou svatby a nekazí fotky. Pokud si někdo na svatbu obleče montérky, muchomůrkovou košili, nebo bílé třpytivé šaty, je to jeho problém a jeho trapas. Myslím, že každý soudný člověk ví, jak se na svatbu obléct, a není třeba, aby nevěsty diktovali svým hostům barvu oblečení, a schvalovaly nebo zamítaly každou blbost, jako bílé sako nebo kabát. Věčně se tu řeší, jak to bude vypadat na fotkách, ale fotky jsou přece od toho, aby zachytily tu událost a lidi, kteří se jí zúčastnili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?