Úzké krajkované svatební šaty, hodí se na postavu 160cm?

Holky zajímá mě Váš názor, myslíte si, že se tento typ šatu hodí i na málé nevěsty cca 160cm?štíhla jsem. Tento typ šatu pry nesluší každém, zajímalo by mně jakému typu podle Vás ten styl šatů sluší??
Odpovědět
Profilova fotka
@lily023 Na tohle téma by mohla vyprávět @racerunner . Ta měla nádherné šaty, podobné na které se ptáš a i přesto, že je menší jí naprosto sedly. :-) A to tu myslím, kdysi taky psala, že u nich byl popisek, že jsou vhodné pro vysokou bezchybnou postavu... a nebyly ;-)
Odpovědět
@limda dík za podporu :-), fakt to tak je @lily023 - vždycky si ty šaty musíš zkusit než začneš soudit, zda by slušely či ne... Jen co mi zprovozní album- mám důkaz, že i při mých 150cm to nebylo tak zlé :-D (dala jsem tam původně pár fotek s reklamou na fotografku, už jsou pryč )
Odpovědět
Profilova fotka
Vyzkoušej a uvidíš. Měla jsem podobný střih šatů jako máš na obrázku a jako měla @racerunner a myslím, že to bylo dobré (měřím 157 cm).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Taky Ti radím nejdříve pár šatů vyzkoušet. Já do salonu šla s tím, že chci trošku širší sukni a skončila jsem v podoných šatech jako jsou tady na obrázku... Slečna v salonu nejdříve prohlásila, že to na mě není (mám 164cm).. Jenže ostatní mi připadali, že ty šaty nosí mě a já z nich jen tak vyčuhuji... Tyhle byly jediné, kde jsem se cítila jako já. Je to hodně o pocitu.... Hodně štěstí :-)
Odpovědět
Myslím si, že přiložené šaty může mít bez problému i menší nevěsta, pokud jí nebudou dlouhé, jelikož pochybuji, že se dají zkrátit, když je spodní lem zdobený. Řekla bych, že naopak tento typ šatů drobným jemným typům sluší. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou to šaty Adela / Pronovias 2011 (horní obrázek), ještě jsou u nás na Národní 23. A zkrátit i zúžit je umíme. Rezervujte si termín, telefon i obrázky najdete na našem webu, za zkoušku nic nedáte. Přeji vše dobré.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?