Ušití svatebního krajkového body - tipy

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, na kolik Vás vyšlo přibližně ušití svatebního body a zda byste mi mohly doporučit někoho z okolí Brna? Moje přibližná představa řešení rukávů a výstřihu viz foto. Moc děkuji. :-)
Odpovědět
Ahoj, ja mela krajkove body a sukni site na miru, cele i s latkou me to vyslo na 7000korun, s tim, ze nejdrazsi byla krajka. Ale z Brna nikoho neznam, verim, ze ti to usije kazda svadlena, staci jen sehnat kvalitni krajku, kterou ti ona doporuci pro dany typ satu. At se povedou ;-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem si nechala ušít body a to mě vyšlo cca na 2500,- a k tomu jsem si koupila na bazaru sukni za 1000,- Ale taky z Brna nikoho neznám :/ Body mi šila moc šikovná paní z Ostravy (MadeByCostra)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc Vám oběma děkuji, za podobnou cenu by to bylo super, kdyby se mi podařilo sehnat. V Ostravě bydlí tchanovci, takze by to možná šlo zařídit i tak. :)
Odpovědět
Ahoj, doporučuji Veroniku Prochazkovou z Brna. Myslim, ze body a sukně bude presne v jejim stylu a neco podobného uz ma urcite i v kolekci...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, akorát jsem dnes psala švadlenkám - Kabelková a Oplocká. Kamarádka od nich měla naprosto skovstný šaty :)
Odpovědět
@hlouskol Zkoušelas už nějaké body? Taky jsem původně chtěla, ale měla jsem divný pocit a představa, že se musím rozepínat a zapínat při každé návštěvě toalety 🤦 Made by Costra by byla druhá moje varianta, kdyby první už neměla volno :)
Odpovědět
Profilova fotka
ja budu mit neco podobneho. Budu mit sukni, spodni korzet a na tom krajkove bolerko😊 budu to mit ze svatebniho salonu Svatka z UH😊 takze to jde i jinak nemusi byt jen body
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, bohužel jsme se nedomluvili z hlediska termínů...chtěla jsem mít šaty do Vánoc, ať se pak už nemusím stresovat a na to už v té době neměly čas :( ...nakonec jsem sehnala šaty vcelku hodně podobné té druhé fotce :-) @iviiiii já jsem bohužel odpůrcem korzetu, vůbec se v tom necítím, ale samozřejmě jsem nad touto možností taky chvíli přemýšlela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hlouskol ono to není ale klasický korzet. Škoda, že nemám jen fotku v tom korzetu. To je jen forma spodního prádla. Mrknu na fotky, zda to tam nejde vidět :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?