Ušití svatebních šatů, znáte krejčovou v Praze?

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty.. ..potřebovala bych prosím poradit ohledně ušití svatebních šatů. Nechce se mi šaty půjčovat ze dvou důvodů: 1) bála bych se o ně 2) půjčovné mi přijde moc drahé a pár z vás tady mi radilo, že ušití stojí kolikrát i méně než půjčovné. Začala jsem se tedy zatím na internetu rozhlížet po šikovné krejčové a rozeslala několik emailů s poptávkou, na kolik by mě ušití mých vyvolených šatů stálo.. no - asi jsem si vybrala moc složitý model na ušití a hlavně s krajkou.. Ušití se pohybuje kolem 8.000,- - 15.000,- .. z jednoho salonu mi napsali i 25.000,- To si nemůžeme dovolit :-( měla jsem představu okolo 5.000,- - asi velmi naivní. Myslíte, že levněji by opravdu ušít něšly? Neznáte šikovnou krejčovou v Praze? Nebo zvolit jiný materiál? Nebo se vzdát krajky a volit raději jednoduché antické šaty? Moje svatba bude v červnu 2013 a bude v přírodě - viz můj fotoblog. Mockrát vám děkuji za rady
Odpovědět
@veronikanikanika ahoj.. já si nechala šaty šít, ale švadlena mi rovnou řekla, že pokud chci krajku, takže se to nevyplatí, protože metr stojí cca 1700,- záleží na tom, kolik jí potřebuješ a jaký, ale viděla jsem fakt nádhernou a byla za tuhle cenu.. já krajkový šaty nemám, pouze satén a aplikace ze stříbrné stuhy a perliček, a počítám, že se vejdu do 4-5tis... ale je to mimo Prahu.. pokud chceš tyhle šaty, tak myslím, že cena 8-9 tis bude adekvátní.. J.
Odpovědět
@veronikanikanika Souhlasím s danny , pokud použiješ pěknou krajku, aby šaty vypadal podobně jako na obrázku, tak si myslím , že to bude kolem 10 tis. Můžeš použít i nějakou levnější krajku, ale to pak je na šatech hrozně vidět , že to není nic moc. Podívej se na diskuzi "Asapbay a jiní čínští ...." Tam mají holky nádherné kvalitní šaty kolem 6 tis. Od velice šikovného číňana Zima. Není to žádný fušer jako ostatní číňani. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikanikanika tady někde jsem četla diskuzi o české firmě Madora, která šije. Je to sice někde na Moravě, ale prý se s nimi dá dobře domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikanikanika http://www.beremese.cz/diskuse/tema/m...
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikanikanika Ahoj, nechávám si šít šaty tady http://www.svatebnisaty-levne.cz/cate... podle mě jsou tam krásné šaty a za babku...moje budou stát 5600,- a jsou nádherné, saténové, mrkni jestli tam neuvidíš nějaké co se ti líbí, i krajkové tam jsou. Já mam tyhle viz. foto a přijdou mi za tu cenu jak zadarmo.
Odpovědět
@chris_n tak to je super!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ja si nechavala sit saty pres kmsvatby.cz a v sobotu jsem si je vyzvedavala a spokojenost nejvetsi.... usiti v Cine, ale za 4000,- jsou jako zadarmo :-)
Odpovědět
@bezejmenaaa tak to 100%ně( :-)
Odpovědět
Madora je celkem dobrá , jen se mi zdá dost drahá. Právě i Madora nemá moc výběr krajek, dávají jen takový trošičku vyšívaný tyl, takže ty šaty podle mně nevypadají nějak extra a za tu cenu... :-p
Odpovědět
@veronikanikanika http://www.kmsvatby.cz/krajkove-bile-... tady máš ty vysněné šaty za pár kaček :)
Odpovědět
já bych neriskovala šití v Číně.. v nějaký jiný diskuzi jsem četla, že si slečna nechala šít krajkový šaty - www.satickynamiru.cz... a prý to bylo tragedie... někteří ten e-shop chválí, jiný mají výhrady.. mě ty šaty vyšly zhruba stejně jako tyto a mám je šitý na míru.. :-) hlavní výhrady jsou ke zpracování, materiál taky nic moc...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
@macetka to jsou ale ceny za půjčení, ne???
Odpovědět
@basol no, píšou tam něco o šití, tak si myslím, že to budou šít, ale ruku do ohně bych za to nedala :)
Odpovědět
Profilova fotka
moc vám děkuju za příspěvky .. pracuju v Praze a na víkendy jezdím domů do Olomouce a nemám ani auto - takže cestování mimo Prahu je pro mě komplikované.. ale třeba někoho přemluvím, aby mě povozil po salonech :-) vdavat se budu doufam jen jednou, tak to chci mít pěkné x-)
Odpovědět
Zkus v Praze salon Linie, paní šije, moc hezky. Dělá to už dlouho, materiál má, i krajky. Mně taky šila.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, musím opakovat co jsem napsala už do nějaké podobné diskuse: Já doporučuju paní Dagmar Rickovou z Prahy - Řep. Šikovná, milá, časově flexibilní, dodržuje termíny. Šiju u ní častěji, nejen šaty na svatbu. Výsledek vždy perfektní. A to já si nechávám šít taneční kostýmy, a ty musí sedět jako ulité! ;-)
Odpovědět
Já měla šaty od paní Hauerové, z Prahy Řeporyj a spokojenost teda maximální. Ušila mi k tomu i pro ženicha vestu a kravatu, a ještě 5 dní před svatbou jsem jí vezla šaty svědkyně na úpravy a udělala všechno naprosto super!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@pupickova Mohla bych se zeptat, kolik Tě šaty u paní Hauerové stály? A příp. poprosit o zaslání fotky šatiček? Odkaz na její krejčovství jsem si taky našla a zaujalo mě, tak zjišťuji jaké má kdo zkušenosti..:) Děkuji moc!
Odpovědět
@zdenulee Já platila za šaty, kravatu a vestu pro manžela dohromady 3600,- Jinak @palomitacheca taky měla šaty od paní Hauerové ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenulee já u paní Hauerové platila za ušití šatů 3000Kč + necelé 3000Kč za materiál, který jsem si na její jméno koupila ve velkoobchodě. Na 1. obrázku je předloha - chtěla jsem pod tartanový korzet bílé šaty bez vlečky s nekrajkovou sukní, s celokrajkovými rukávy a krajkovou kapucí, na 2. obrázku jsou hotové šaty na ramínku a na 3. obrázku komplet ze svatby :-)
Odpovědět
já si nechávala šít dvoje plesové šaty ve Slaném, je to z Prahy kousek. paní má svatební salon, šije kvalitně. Je to salon Tamara, určitě mají i webovky. Šilo se podle obrázků z internetu, šití mě stálo asi 2500,- Materiál jsem si vybírala sama a nevadilo mi za něj utratit hodně když to na něm bude vidět...
Odpovědět
ahoj já sem si koupila šaty v M paláci v brně za 4500 a sou úžasný můžu jen doporučit......
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?