Ušití svatebních šatů Ostrava a okolí

Ahojte, můžete někdo doporučit kde si nechat ušít svatebních šaty v Ostravě a okolí? Děkuji za odpověď :)
Odpovědět
Doporučuji paní Magdu Samlíkovou, ale záleží, na jaký termín šaty potřebujete, možná má již plno.
Odpovědět
Termín svatby máme 2. 6. 2018 :)
Odpovědět
To se musíte zeptat sama, já jen vím, že šije krásně, najděte si ji na FB.
Odpovědět
@linie_praha Děkuji, už jsem paní kontaktovala :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj:) tak usiti netusim, ale narazila jsem na jeden ne moc znamy svatebni salon v Ostrave kousek od Bandi v Mariankach jmenuje se Glamour a muzu jen a jen doporucit!!!:))). Saty ktere pani ma jsou uplne uuuzasne pohybuji se do max 15 tis coz je na Ostravu uspech si myslim. Byla jsem ve vsech svatebnich salonech v Ostrave kde chteli za saty ktere nebyly nicim zajimave i 30tisic a to tam nebyly ani krajky ktere jsou da se rict nejdrazsi... Pani si nchava sit saty az v Rusku takze jsou uplne jine nez vsechny saty v Ostrave a okoli! :) pani vi co presne nevesta chce, vi jak doladit detaily vi co je moc a co zase malo:) je strasne mila a prijemna. Na internetovych strankach nema moc fotek a hlavne fotky ti nic nereknou:) Musis se presvedcit sama na vlastni oci. Salon je malinky a strasne utulny vonavy cistounky plus se tam muzes zaroven domluvit i na liceni a uces:).-Uces ma na starost primo pani majitelka salonu a pani ktera lici ma hned vedle v mistnosti:). Taky mame termin 2.6. 2018 a ze 7 salonu ktere jsem navstivila muzu doporucit s pristupem, cenama a hlavne vyberem satu jedine pani z Glamour:) Preju at vyberes co nejlip a mnoho stesti do noveho manzelstvi:)))))
Odpovědět
Profilova fotka
@dadoouch Dobrý den I v našem salonu si můžete svatební šaty nechat ušít. Poslední volný termín , ale nevím na jak dlouho :-) Salon Vanessa
Odpovědět
Mockrát všem děkuji za odpovědi, už jsem našla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dadoouch a koho jsi vybrala? Taky uvažuju o ušití,ale až za rok. A zatím jsem zaznamenala tedy tu Magdu Samlikovou.
Odpovědět
@andelka Původně jsem chtěla paní Samlikovou, ale ta už má plno. Jestli o ní uvažuješ, klidně už si rezervuj termín. Dostala jsem od paní Samlikove doporučení na paní Jiřinu Floriánovou, která sice šije v Praze, ale to mi nevadí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dadoouch no,my ještě nevíme termín, čekám mimco,takže netuším velikost a tak,ani měsíc kdy svatba bude. Ale nějak dopředu,by to asi šlo,aspoň termín +-.. Praha je pro nás z ruky. Hodně si holky nechávají sit v Mikulově,to je taky z ruky. Ale zkusím zkontaktovat, aspoň pro představu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete využít našich služeb. Z Ostravy to k nám není zas takový kus. Jsme ze Šternberka. :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?