Ušití svatebních šatů Opava, Ostrava, Frýdek-Místek a okolí!

Ahoj holky, nevíte o nějaké šikovné švadleně za rozumný peníz v Opavě a okolí, Ostravě a okolí nebo Frýdku-Místku a okolí? Děkuji :-)
Odpovědět
@tereza74 Co je rozumný peníz? Krejčová, která se šitím živí, musí platit nájem, režii - el., topení, vodu, telefon, reklamu, pojištění, vybavení dílny atd. To vše musí zahrnout do ceny, jinak se jí šití nevyplatí. Ta, která to dělá jako koníčka, nemá tolik zkušeností a výsledek tomu odpovídá.
Odpovědět
@linie_praha Co tak zhurta? Paní přece nemluví o konkrétní částce...
Odpovědět
Ahoj Terez, nevím, co je rozumný peníz, ale já jsem si právě nechala ušít nádherné krajkové šaty s dlouhým rukávem v salónu Vanessa v Havířově (vdávala jsem se minulý pátek) a stály 12000,-. Naprosto předčily mé očekávání a myslím si, že za tuto kvalitu to je cena rozumná. Půjčovné v salónech především v Ově je mnohdy vyšší, mám je na míru, teď je budu nabízet k prodeji a nějaké penízky se mi vrátí ;-).
Odpovědět
Přidala bych se, kdyby nám někdo doporučil nějakou šikovnou švadlenu šatů :-) Vůbec nevím kde hledat =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomasice Dobrý den, rádi vám šaty ušijeme. :-) salon Vanessa Havířov
Odpovědět
@tomasice Zkuste napsat paní Magdě Samlíkové http://magdasamlikova.cz/
Odpovědět
@victoriaj Ahoj, a nemáš nějakou fotku prosím? :-)
Odpovědět
Jasně...jsou to fotky z poslední zkoušky, knoflíčky na zádech nejsou zapnuté pořádně ;-)
Odpovědět
Holky, děkuji moc za tipy. Jde mi asi o tohle. Mám vyzkoušené tyto svatební šaty z jednoho salonu. Sedí mi perfektně. Chtějí za půjčení 12 500 Kč, takže sháním někoho, kdo by mi takové ušil za + - podobnou cenu. Přece jenom, když si je nechám ušít, tak je pak mohu prodat, takže celkově ušetřím. Nemusí být 100% takové jako na fotce. Sukně by nemusela být tak bohatá, rukáv klidně tříčtvrteční, jiná krajka. Jde mi spíše o zachování střihu, co se týká vršku, jak zepředu, tak zezadu.
Odpovědět

Odpovědět
tereza74 Pokud ti sedí perfektně, tak jnevím co řešíš. cena si nemyslím, že je přemrštěná. Za tuto cenu ti je nikdo neušije, jen pokud bude jiná sukně, jiná krajka jak píšeš. To pak budou úplně jiné šaty. Asi jako ty na spodním obrázku, jsou si podobné :-p
Odpovědět
Profilova fotka
vrchní díly vyšívané ručně na tělovém tylu.salon Vanessa na spodním obrázku jsou typově úplně jiné šaty .
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?