Ušití svatebních šatů na míru nebo raději půjčení?

Profilova fotka
Holky, potřebovala bych poradit. Chtěla bych šaty z mírně lesklého nebo lesklého materiálu, jako je na fotce, za 14 dnů si je jdu zkoušet do půjčovny (abych viděla, jak mi vůbec sedí). Přemýšlím ale, že bych si je nechala ušít na míru, jen nevím, jestli se to vůbec dá, aby byly takto lesklé...? Poradíte mi? Nebo která jste už takové šaty měla na sobě nebo viděla na živo, jestli vůbec vypadají alespoň podobně, jak na obrázku a která jste si nechala šít? Moc děkuju.
Odpovědět
Když si koupíš lesklý materiál, tak proč ne? :-)
Odpovědět
Jestli si je chceš nechat ušít, tak si myslím , že žádná česká švadlenka je nebude umět ušít tak , aby byly jako na obrázku. Jediná šance je, nechat si je ušít u číňana Zima( je tu o něm diskuze) a pokud jsi ochotna připlatit , tak u Jasmines bridal shop. Lesklá látka je třeba hedvábný satén- ale nevím jestli ho Zimo má. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem, že se dá koupit hedvábný satén, ale stojí 600,-/m. Nevím, kolik by bylo na šaty potřeba, nemusely by být celé z něj, jde mi hlavně o svrchní materiál šatů (to, co jde vidět). Jaký materiál bude vespod je mi jedno. :-) Prostě aby to vypadalo, jako na tom obrázku, no. Úplně to vidím :-D jen to nedokážu asi dobře popsat a ani nevím, zda je to proveditelné... :-D A kolik by to celkem stálo... :-o
Odpovědět
Určitě ti ušijí přesně to co chceš v Mikulově ve firmě MADORA,... u švadlenek si vybereš z 200 bílých látek tu pravou a pak už je to jen na domluvě a zkouškách. Šijí i šaty za 1 den, pokud jsi z daleka. K číňanovi bych to teda nedala!!
Odpovědět
Profilova fotka
@nikabere No, mě je celkem jedno, ke komu to dám, hlavně, když bude ten člověk šikovnej, zručnej a povede se to! :-) Fakt bych chtěla, aby vypadaly přesně jako na obrázku a moc mi na tom záleží. Za půjčení totiž dám tak či tak 10-12 tisíc a to si myslím, že za tu cenu bych mohla mít v pohodě svoje na míru. Hodně nad tím uvažuju...
Odpovědět
@irca_koblizkova No myslím, že to bude min kolem 10 m. To už se ti vyplatí nechat je ušít u Jasmines bridal shop, tam taky nabízejí hedvábné materiály a cenově by to bylo podobné , ale určitě by byly lépe zvládnuté než u jiných švadlen.
Odpovědět
Podle toho ,co jsem vypozorovala, tak Madora šije pěkně , ale spíše jednodušší střihy a zdá se mi že , někdy šetří materiálem (třeba u tylových sukní). Bojím se, že by tu sukni udělali ne tak bohatou jako na obrázku.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja aha, to vůbec neznám, můžeš mě prosím zasvětit, co je ten Jasmines bridal shop? To je nějaká zahraniční firma? jak to u nich funguje, kdybych si chtěla nechat šaty ušít? Díky moc. :-)
Odpovědět
@irca_koblizkova Jasmines bridal shop, jsou sice číňani, ale snad nejlepší mezi ostaními číňany. Šijí velice kvalitně , můžeš si i připlatit za hedvábné materiály. Umí ušít úplně všechny šaty , i ty nejvíce složité . Na jejich práci se třeba podívej na zahraničnim svatebním webu Weddingbee (com) . Najdeš je tam přes webový vyhledávač. Nevěsty si tam o nich píšou a i dávají fotky s šatami od nich. Objednává se přes jejich webovou stránku Jasminesbridalshop(com) . Můžeš si s nimi domluvit materiál z kterého šaty chceš( za příplatek) . Jen je třeba u nich šaty objednat raději s velkým předstihem( min.3 měsíce) , protože jsou hodně oblíbení a tak mají těch zakázek moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja No moc díky, vidíš to, to jsem ani nevěděla. :-) Pro mě bylo do nedávna jediný schůdný si šaty na svatbu vypůjčit a tím to haslo. Nic jinýho podle mě neexistovalo, až do teď, kdy jsem nad tím začla víc uvažovat. Takže jsem opravdu ráda, za všechny takové rady a zkušenosti, protože jsem v tomto ještě opravdu panna. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , můžete se podivat do našeho sezonniho vyprodeje , který zacal včera .
Odpovědět
@irca_koblizkova Tady jsou ty tvoje šaty ušité u Jasmines https://www.facebook.com/media/set/?s...
Odpovědět
Článek se načítá
že Madora šetří materiálem???? Viděla jsi někdy ty šaty na živo?? Udělají je jaké budeš chtít, je to jen o přání zákazníka, já měla šaty bohaté tak, že tam nebylo místečko na kterém by šetřili, však mrkni na můj bazárek, mám je v inzerátech. Preferovala bych je oproti číňanovi už jen z toho důvodu, že si je několikrát zkusíš a několikrát upravíš, když ti přijdou z Číny hotové, tak už s tím nenaděláš nic, nebo budeš platit další švadlenku.
Odpovědět
@nikabere Tak asi konečně už pochopili , že některé šaty musí být pořádně bohaté . Ty tvoje jsou fakt první bohaté z Madory co tu na Beremese byly k vidění. :-)
Odpovědět
@salon_bliss máte ve výprodeji i svatební šaty ve velikostech 50+?
Odpovědět
@radkaja Já myslím, že je to jen o domluvě.. šijí svoje typové šaty a ty jsou jednodušší, ale jinak udělají dle přání cokoliv a dělají to rádi, protože je to něco jiného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@funnym : ano urcite:o)
Odpovědět
Materiál je určitě diamantový taft...ten drží tvar nařasené sukně. Hedvábný satén je strašně jemný (splývavý) a řasený tvar neudrží.
Odpovědět
Profilova fotka
@valij Děkuju, já se v těch materiálech vůbec nevyznám, tak jsem ráda za každé odborné slovo. ;-)
Odpovědět
@irca_koblizkova Materiál ten vrchní řasený na sukni Cambria Marie je poloprůhłedná organza. Ten druhý obrázek s tou lesklou sukní , jsou už jiné šaty z jiného materiálu, pravděpodobně tedy taft. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova i my Vám můžeme nabídnout ušití svatebních šatů dle vašeho přání. Jsme salon sídlicí v ČR a to si myslím, že pro komunikací mezi stranami je velká výhoda. Na stránkách máme ukázku šitých šatů. Více informací podáváme emailem. salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den mile nevesty, chci s vami sdilet video o znacce NANAY : ) http://www.youtube.com/watch?v=eqEFlM... a pozvat na Svatebni EXPO 8-9.11 kde budu mit prehlidky https://www.facebook.com/events/72135... Přijďte se podívat a užít si zajímavou módní přehlídku. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?