Ušití svatebních šatů - Brno a okolí

Milé nevěsty, prosím poraďte mi kde jste si nechávaly šít šaty, popř. kde si budete nechávat šít v Brně a okolí. Vím o Madoře a už se tam pomalu chystám... jen bych chtěla zjistit, jaké jsou další možnosti. Samozřejmě by bylo nejlepší co nejvyšší kvalita za nejnižší cenu :D Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
V Brně šije pěkně Marie Mukařovská a dvojice Kabelková-Oplocká, kousek od Brna je HannahB a v Ostravě Magda Samlíková. Jak říká moje kolegyně Magda - každá práce má svou cenu, nelze pracovat zadarmo. Pokud chcete pěkné, originální a dobře sedící šaty, z kvalitní látky, je třeba za to zaplatit odpovídající cenu. Pokud by chtěla krejčová dělat za minimum, půjde ke kase do samoobsluhy.
Odpovědět
http://www.svatebni-salon-adeleine.cz... http://www.madora.cz/domu/ Já si šaty také nechám ušít, mám kamarádku krejčovou, tak jsem ráda, že se můžu svěřit do rukou známé. Budu mít šaty celé z krajky a cenu počítáme kolem 20 000,- Kč. Za kvalitu se platí a pokud chceš mít šaty opravdu pěkné, tak prostě na tomto neušetříš.... To si je běž radši půjčit.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za doporučení, ano já jsem od Brna relativně schůdně daleko, mám spoustu brněnských nevěst. Taky záleží jaké šaty chcete, já třeba dělám trochu jiné věci než jsou v půjčovnách. A o ceně už zde taky padla správná slova, pokud mne samotný materiál na šaty stojí 8000kč, nemůžou stát celé šaty do 10tis :) Pokud se chcete podívat na ty "další možnosti", můžete u mne na webu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?