Ušití svatební šatů na míru

Profilova fotka
Milé budoucí i nynější nevěsty. Přišla jsem pro radu. Chtěla bych se zeptat těch, které přemýšlí nad ušitím šatů (i těch, které si nechaly nebo nechávají) jak jste se rozhodovaly, kde a u koho si je necháte šít? Věděly jste rovnou nebo jste pátraly? Já mám totiž vyhlídnuté asi tři švadlenky a nevím jak, a pro kterou se rozhodnout. Ráda bych si je rezervovala všechny alespoň do první schůzky a až pak vybrat, ale je mi blbé zabírat místo pro jiné nevěsty.
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se za chybu. Nějak se mi u slova svatebních vypařilo CH :-| Snad mě omluvíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si nechám šít na míru. Napsala jsem holkám dopředu zda mají místo, pak jsem šla na zkoušku, tam mi "nakreslily" šaty dle mých představ, během pár dní mi poslaly kalkulaci a případně pokud bych souhlasila, což jsem souhlasila, tak zálohu :) dlouho jsem váhala zda šaty ušít nebo nebo si půjčit, ale při těch šílených cenách za půjčení na pár dní, jsem zvolila variantu ušití, šaty budou moje, cokoliv se s němi stane, nebudu muset platit. A jsou dle mých představ, a v průběhu šití si je nevěsta může v rámci možností a náročnosti šatů ještě dolaďovat. Holky jsem sledovala dlouho, takže za mě to pak byla jasná volba :) Doufám, že to dává smysl :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kralkag a mohu se zeptat u koho sis je nechávala šít a byla to tvá první jasná volba? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vercaso - jasně zapomněla jsem to napsat - Holky Kabelková a Oplocká, jsou fakt parádní, úžasné a staršně milé! :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já si dávám šít u jedné známé, co nás kamarádky obšívá všechny, nejen na svatby, ale i na jiné tematické akce. Nešije tedy jen svatební šaty a moc ne klasiku, ale zase je přístupná různým špatnostem - třeba já budu mít šaty s látkou s teflonem.
Odpovědět
Ahoj, taky si nechávám šít šaty na míru a stejně jako @kralkag u holek Kabelková & Oplocká. Já věděla hned, že si nechám šaty ušít od nich, takže jsem šla na schůzku jen s nimi. Ale je podle mě úplně v pohodě, když se sejdeš s více návrhářkami, a pak si vybereš tu, která ti bude sedět nejvíce :) Za první schůzky a návrh šatů se většinou platí poplatek, takže nemusíš mít strach, že bys zabírala místo jiné nevěstě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně poplatek se platí u holek tuším 300 Kč, ale když si to u nich pak necháš ušít, tak se ti to ztrhne z ceny šatů :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji děvčata :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?