Ušití šatů v Madoře v Mikulově-přidáte se? Odjezd z Prahy

Ahoj nevěsty, stále se mi nedaří najít ty správné šaty, proto přemýšlím, že si je nechám ušít. Nejlepší varianta se mi zdá Madora, ale z Pahy je to dost daleko. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli byste se některá nechtěla přidat a jet do Mikulova hromadně. Předpokládám, že bych se tam nechala změřit a šaty si nechala ušít bez zkoušky a pak poslat poštou nebo prostřednictvím některého salonu. Napiště, jestli byste se chtěly přidat. Nejsem pojízdná, takže auto nemonu nabídnout. C.
Odpovědět
Taky si tam chci nechat usit saty. Pojedu tam az ze Ziliny :D Tak pak napis, jak to dopadlo! prej ti tam usijou saty do 14 dni! tak hodne stesti!! :)
Odpovědět
@cantala Tak si je nech ušít rovnou přes spolupracující salon a ani tam nemusíš jet..
Odpovědět
@ilonkaseda Četla jsem v diskuzi, že v Praze mají plno. Nicméně zkouším ještě Rakovník. Ale asi bych tam raději zajela a vybrala si přesně ty, co bych chtěla. Respektive nějakou kombinaci nebo nechat ušít podle obrázku. Ale nevím, jestli je to možné bez té zkoušky.
Odpovědět
Tak si píši s některým salony a moc vstřícné tedy nejsou. Například prý není možné si nechat ušít šaty dle návrhu. Tak jsem psala přímo do Madory a uvidím, jaká bude odpověď. Myslím, že mě nemine tam zajet alespon na zkoušku. Kdybyste se chtěla některá přidat, tak napište. Možná by přítel souhlasil a odvezl by nás tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teda z druhé strany republiky, ale super nápad...takový výlet pro nevěsty :-) Jinak zvažuji, že si tam taky nechám ušít šaty...ale první musím zjistit, které mi budou sedět :-N
Odpovědět
Holky Madora má i takovou službu, že Vám šaty ušijí ještě v ten den, Musí se to nahlásit dopředu, poslat návrhy, ráno přijedete, přeměříte se, domluvíte na detailech a látce, odpoledne přijdete na zkoušku a k večeru a odjíždíte i s šatama domů. Jinak spolupracují i s různými salony, kde si Vás přeměří a pak to zadají Madoře k ušití.
Odpovědět
Profilova fotka
@nemcovakn @cantala Holky doporučuju oběhnout salóny ve vašem okolí, vyzkoušet si co Vám sedí a co ne a pak do Madory zajet... já tam byla teď v sobotu, cesta cca 200 km, ale vyplatilo se.... šaty mám objednané a budou přesně podle mých představ... za měsíc si jedu pro ně :-)
Odpovědět
@v_anilka Díky za info. Já už představu mám, posílala jsem jim mail, co bych asi chtěla. Koukala jsem na tvé album a myslím, že jsem si vybrala podobné. Princeznovský střih, od pasu do A a s kratší vlečkou, srdový výstřih. Můžu se zeptat, na kolik tě vyjdou?
Odpovědět
Profilova fotka
@cantala napsala jsem ti interní poštou
Odpovědět
@nikabere tak to zní dobře! Ale předpokládám, že se tím zvedne i cena těch šatů, že?
Odpovědět
Myslím, že to nebylo nic markantního, šijí každý den, tak je jim jednou jestli pracují na jedněch šatech, nebo na vícero.
Odpovědět
@cantala ja bych jela , to by byl dobry nápad , auto mam :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A nebo pokud se vám tam ty šaty zalíbí, tak si je můžete koupit a jedete s nima hned domu :-)
Odpovědět
@petbap Opravdu? To by bylo skvělé. A jak byste to viděla? Já jim psala s tím, že jsem jim posílala, co bych chtěla za model. Ale asi by bylo lepší tam jet a vyzkoušet, co tam mají a pak se domluvit. Třeba se ještě někdo přidá :-)
Odpovědět
@cantala domluvili bychom termín ja trochu taky mam představu ale mozna i co by doporučili :-)
Odpovědět
@petbap Poslala jsem Vám zprávu.
Odpovědět
Tak já doplňuji, že do Madory je možné zajet kdykoliv na základě domluvy a je potřeba mít s sebou svatební boty. Já se tam chystám v první polovině února, kdyby měl někdo zájem, ozvěte se. C.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, vypadá to, že do Madory pojedu v pátek, ještě tam budu volat. Pojedu já, mamka a přítel. Máme velké auto, tak se k nám ještě dvě osoby vejdou. Máte-li zájem, napište mi. C.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, tak Madora zítra padá a přesouvá se na příští týden. Ještě upřesním.
Odpovědět
Tak do Madory jedeme v pondělí 10.2. Jestli máte některá zájem, napište mi nebo zavolejte na 773565397, vyjíždme brzo ráno. c.
Odpovědět
Profilova fotka
@cantala no to mě štve, že Vás propásnu. Je to už zítra :-(
Odpovědět
Ahoj nevěsty, tak píšu zkušenosti z Madory. Četla jsem tu hodně chvály,až jsem tomu nevěřila, ale v Madoře jsou opravdu velice milé a vstřícné. Přijeli jsme tam hned na devátou a ujala se nás jedna švadlenka a paní majitelka. Vyzkoušela jsem několik šatů, některé i vícekrát a nakonec jsem si vybrala jeden model, který jsme upravili dle mých představ. Paní byly opravdu úžasně vstřícné a hodné, poradily, pomohly, a že jsem přijela až z Kladna, udělaly mi jednu zkoušku v poledne, druhou ve dvě a šaty mi paní majitelka přveze do Prahy nebo pošle poštou. Takže už tam nemusím. Nakonec jsem si tam zakoupila i vývazky a uvažuji o závoji. Jesti ještě některá váháte, zda Madoru navštívit, vřele doporučuji. Přístup je nejen maximálně profesionální, ale také laskavý. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty,nechávala jste si některá ušít šaty z Madory aniž by jste tam jely osobně,myslím přes některý salón s kterými spolupracují?Děkuji
Odpovědět
@hanka1704 Já to zkoušela přes Prahu a Rakovník a nesetkala jsem se s kladným přístupem. Záleží, jak moc salon s Madorou spolupracuje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?