Ušité svatební šaty. Jak jste byly spokojeny?

Profilova fotka
Ahoj. Začínám pomalu, ale jistě přemýšlet nad ušitím šatů. Ty, které se mi líbí(v mém albu jako první) pravděpodobně nikde neseženu a když už bych je sehnala, tak ta cena bude určitě závratná :-( . Tak se chci zeptat vás, které jste si šaty nechávaly šít, na kolik vás asi vyšly a byly jste spokojeny?Myslíte, že tyto šaty nějaká švadlena zvládne? Případně jestli jste z Brna,tak můžete mi nějakou šikovnou švadlenu doporučit?Díky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Sice nie v Brne, ale v Trnave s salone Bliss mi usili take saty, ze ludia padali na zadok... :-) Foto coskoro
Odpovědět
alexandra, ako dopadla svadba? si hned na druhy den na stranke...taka nevesta tu este asi ani nebola :-D super
Odpovědět
Ja tiez pozeram ze uz si tu. ;-) Tesim sa na fotky a som veeeeeeeeelmi zvedava na tie saty.
Odpovědět
Profilova fotka
To já jsem teda také zvědavá:). Ale hlavně jsem zvědavá, jestli mi v Brně ušijí ty mé vysněné:)
Odpovědět
consti, mrknu doma do anglickych casaku, abych Ti nasla od koho jsou. Dej mi tak dva dny :o) Pak se mozna budou hledat lepe... Jen nevim, jestli je sezenes do sesti tisic...
Odpovědět
Profilova fotka
Už mi psaly nějaké holky, že jsou od Maggie Sottero...ale tuto značku mají jen dva salony a přesně tyto šaty asi nemá ani jeden. Ale jsi moc hodná!!Pokud bude někdo schopný mi ty šaty takto ušít, tak za ně dám samozřejmě víc, ale aspoň budou moje:).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj consti. Mne usili nadherne saty v Trencine. Presne podla mojich predstav, ba este krajsie. Foto najdes v mojom albume.
Odpovědět
Profilova fotka
kocky uz mam foto, samozrejme tie neoficialne, v albume, pozrite sa.. saty tam vidiet pomerne dobre..
Odpovědět
Ahoj Consti, zkus se na ušití zeptat v Brně v oděvním studiu Musilka. Já si je budu nechávat šít určitě, také jsem své vysněné nikde neviděla, když si je objednáš v salónu jsou strašně drahé, protože je vozí ze Španělska apod., ale v Musilce mi řekli, že když řeknu jejich šéfvé svoje představy, tak by to mělo být bez problémů, ona prý sama dělá střihy!A nejdražší šaty které tam prý ušily byly z nějaké strašně drahé krajky a stály 11tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo Makuláčku, tam jsem se ptala a paní mi řekla, že si na ně netroufne!takže tam mě to zklamalo :-| ...
Odpovědět
Jejky, tím mě nestraš, já jsem s nimi počítala. No navíc mám obě babičky dámské krejčové a od jedné mám slíbený svatební šaty snad od mých 15-tin, ale uvidíme. Mrknu po salónech co by se mi líbilo a pak se uvidí
Odpovědět
Ahoj holky, díky za tip. Taky bych si chtěla nechat ušít šaty. Líbí se mi celkový šaty s úzkou sukní a taky bych chtěla odepínací vlečku. V půjčovnách asi takový výběr nemají, mají víc široký sukně. Mám jednu známou švadlenu, ale možná to spíš zkusím v tom studiu Musilka.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja si tiež idem dať siť šaty. Bola som si skúšať v salonoch a ziadne sa mi tak nepacili. Som asi nejaka narocna alebo mi este nic nepadlo do oka. Ja si chcem dať ušiť zvlášť korzet a zvlášť sukňu aby som to potom v budúcnosti mohla aj využiť. Veď lacný špás to nie je :-)
Odpovědět
Triti, Musilku doporučuji tu nad Zelňákem! V té druhé mají úplné huby. No a hlavně asi navštívit tu paní co je navrhuje, tam jsem zatím nebyla, ale jinak se mi tam líbil ten materiál, úplně jsem se zamilovala do Organzy! Taky chci šaty, na ramínka, sice dole se trochu rozšiřující, ale ne s kruhem! A hlavně odepínatelnou vlečku! Taky mám pocit že jsem moc náročná :-(
Odpovědět
Profilova fotka
barbora odporucam salon Bliss.. Kukni do albumu Michelle, jej sili satecky, alebo aj alenka2004, alebo mojho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já je měla napůl koupený, napůl ušitý, vyšly mě na 5 tis a jsem max spokojená...ženich byl u vytržení, protože viděl jen polovinu (vlastně byl při koupi), ale ten krajkovej živůtek mi pak ušila paní zvlášť--- ;-) ono to bylo levnější taky proto, že ta paní je z vesnice a tak má nižší ceny, jenže se specializuje na svatební a plesový šaty, takže je hezky "vyšitá"....a já si připadala jak princezna.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
U Musilky jsem si kupovala saty na prevleceni. Jsou krasne a myslim, ze mi moc slusely. Moc se mi libi jejich styl. Saty mi za drobny priplatek do druheho dne upravili primo na me.
Odpovědět
Profilova fotka
ďakujem Alex, ja už mám jesnu návrhárku. Pani Jurikovičovú. Keď si kúpiš nové číslo časopisu Markíza, tak tam na dvojstránke je práve pokec a fotky z jej módnej prehliadky čo mala prednedávnom. Už mi šila aj kostými a všetko vždy supiš sadne. Len som zvedavá na tú sumu. ;-) Všetky ste mali krásne šatočky. Najmä sa mi páči tvoj kabátik :-)
Odpovědět
Profilova fotka
barbora tak potom len dufam ze ta suma bude zaplatitelna, kazda chceme byt jedinecna, no nie? ;-) Ake mas vysnivane? A dakujem, citila som sa v nich naozaj fantasticky :-)
Odpovědět
ja som mala tiez usite sila mi ich kamaratka.... z liptovskeho mikulasa....cena no najdrahsia na nich bola latka .....hehe poslem foto ak chces
Odpovědět
cavte ja by som si tiez chcela dat usit saty ....o tych svadobnych este porozmyslam ale popolnoci chcem mat nieco originalne
Odpovědět
Když znáte dobrou švadlenku, je to super. Moje kamarádka se měla vdávat, tak si objednala si šaty. Chtěla něco extra. Jenže dodavatel je včas nedodal. To byl průšvih. :-S Jiné šaty na ní nebyly, neboť už byla těhulka s pěkným bříškem. Naštěstí majitelka salonu je i švadlenka a řekla, že ji šaty ušije. Že ji ve štychu nenechá. Měla na to pouze 2dny! Kámoška sice s nadsázkou žertovala, že se klidně bude vdávat v noční košili. Jenže dopadlo to výborně. Šaty ji opravdu ta paní ušila, byly n á d h e r n é. Včas a opravdu v nich kamarádka jen zářila. Ani bříško nebylo pořádně vidět. Prostě byla jak víla. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
babenky a viete niektora kolko to asi vyjde peniazkov za usitie svadobnych?
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak u mě chtěla paní za ušití 1000,- Kč a látka vyjde tak na 450 - 700,- Kč/m - a potřebuješ tak 4 m.... ;-) takže cena měla být kol 4000,- Kč...nakonec jsem měla šaty napůl - šaty jako takový jsem si koupila v Brně za 3 tis a nechala si k tomu ušít krajkovej živůtek a závoj - cena celkem byla5 tis Kč (ta krajka na živůtku byla ručně vyšívaná)---- :-D nejvíc byl nadšen ženich, ale i okolí, takový šaty nikdo jinej neměl.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj bebrničko, a odkud jsi? kde jí ty šaty šili ? pokud je to opravdu tak dobrý, tak to stojí za to si i kousek dojet. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sonulik, mna stala latka 1500SK, krajcirke som zaplatila za saty a pompadurku 6000Sk. Mozno sa Ti to bude zdat vela, ale musela sa s tym riadne vyhrat - poprisivat to mnozstvo malych perliciek .. a dala som si ich sit "o pat minut desat" - 2 tyzdne pred svadbou. Ale s vysledkom som nesmierne spokojna...
Odpovědět
Mna jedna latka stala okolo 1600,- Sk a k tomu cipka za 4000,- Sk a krajcirska si vypytala 7000,- Sk, lebo to bola piplacka. Boli pekne, ale za tu sumu by som si pozicala v salone omnoho krajsie. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Samera v podstate mas aj nemas pravdu. Ide o to, co povazujes za krajsie. Ja som tiez videla potom, ako som si dala sit vela peknych siat, ale tak som si povedala, vsetky su pekne, tie moje budu najkrajsie. A aj boli. Fakt sa neda z toho mnozstva siat, co su v ponuke vybrat tie najkrajsie. Pekne su vsetky, ktore Ta oslovia krasne tie, ktore TI sadnu a najkrajsie tie Tvoje :-) .
Odpovědět
Ahojky Hanko. Jsem z Chebu. Ten salon se jmenuje PZ MODE. Je to kousek pod náměstím za mostem vlevo. Co kámoška povídala, fungují prý něco přes rok. Ta paní hodně šije, mě se velice líbí ty korzety (teď na plesovou sezónu si určitě nechám něco ušít). Kámošky šaty stály : látka cca 6000,- + 3000 ušití a zdobení. Ale kamarádka si je jen půjčovala. Takže ji to stálo jen 3.200,- Kč. Když budeš chtít, pošlu ti její fotku (v těch šatech). Byly opravdu fantastické.
Odpovědět
Profilova fotka
bebrnicka, posles fotku aj mne, len tak pre inšpiráciu, lebo si tiež idem dať šiť šaty na: barbora.hupkova@herial.sk. Ďakujem :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?