Ukazujete příteli fotky v šatech, které jste nevybraly?

Holky, ukazujete svému partnerovi fotky sebe v šatech, které se vám nelíbily nebo jste si je nevybraly? Jde mi o to, že bych ráda věděla nějaké náznaky toho, jaké nedostatky a klady vidí na šatech on narozdíl ode mě.... a ráda bych viděla jeho reakci na šaty, které se mě z nějakého důvodu nelíbily...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já teda nic neukazuju a ani přítel nechce nic vědět, aby měl překvapení. Nejdřív jsem si taky řikala, že bych mu mohla ukázat ty, co se mi nelíbí, ale tím bych mu třeba i naznačila styl, který tam bude nebo nebude. Proto ví jenom jednu informaci, že jsou bez vlečky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no já jsem nejdřív chtěla, ale pak jsem si řekla, že se mu neukážu ani v šatech co jsem si nevybrala :-) budu tajemná až do konce, aby si mě nedokázal představit v žádných svatebních :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já je taky neukázala,ani je vidět nechtěl,dokonce ani bolerko které jsem si koupila na šaty nechtěl vidět :-) a on chce být taky tajemný takže košili a vestičku co si vybral sám mi nechce ukázat :-D
Odpovědět
Já souhlasím s holkama, asi bych ho nechala čekat až do dne D. Přece jenom když tě uvidí i v těch který sis nevybrala, tak už tu představu nějakou mít bude a nebude to takový to wáááááu až tě uvidí. Ale zase to je každýho věc, jak si to kdo udělá, tak to bude mít no.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mu žádné šaty neukazovala, spíš by mne mrzelo, kdyby mi řek "tyhle se mi na tobě zrovna líbí" a já bych už měla vybrané jiné :) Ačkoliv jak jsem si hledala šaty na netu, tak na nějaké fotky narazil v mailu a prý nevypadaly špatně, ale naštěstí viděl jiné, než budu mít, tak jsem ráda, jelikož chci aby je viděl až na mě v den D a ne vyfocené na někom jiném :D Ale hlavu bych z toho nedělala, kdyby mě v nich viděl už dřív :)
Odpovědět
Nebudu mu nic ukazovat, i když budu mít nutkání, ale chci, aby mě viděl namalovanou, učesanou a v šatech až při obřadu
Odpovědět
Profilova fotka
no ukazuju je asi vše, jen ne příteli :-D
Odpovědět
Já mu taky nic neukazuju, ani ty, které se mi nelíbily, protože přesně, už jen to, že mě v nějakých svatebních šatech uvidí, je nějaká nápověda a už to nebude takový překvapení.. Já jsem si sama sebe taky neuměla v žádných představit a jak už jsem měla nějaký na sobě, bylo to mnohem snazší. Navíc budu utajená nevěsta, neuvidí mě ženich, ale i většina svatebčanů až do obřadu. Už teď se mi z toho klepou kolena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My spolu šaty chodíme i vybírat. Nedovedu si na to představit lepšího parťáka a je úžasný vidět na něm co se mu líbí a co mu nesedne.Jelikož se chci líbit především jemu, tak je tohle pro mě dobrá volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaký návrhy sem mu ukazovala ale to už je dlouho a stejně všechno zapomněl :-) , a stejně neví který sem si vybrala.
Odpovědět
já mu ukázala fotky všech co jsem si zkoušela aby mi řekl co se mu líbí :) , ale které budu mít neví. A jsem ráda, je velice dobrý rádce a chci se líbit mu a to je důležité . Chlap si k tomu stejně nedovede domyslet účes, meku-up takže to bude překvapení i tak. Nemluvě o tom že na zkoušce jsem měla šaty jen tak letmo ztažené a né tak ja budou v den D a to taky udělá dost.
Odpovědět
já neukazovala nic..jak říkají holky,bylo by mi líto,kdyby řekl-ty ti sluší a já měla jíné...
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem si původně vybrala šaty tady na bazárku, taková láska na první pohled. Jela jsem si je vyzkoušet a pak jsem byla asi ve třech salonech vyzkoušet si něco jiného, abych viděla co mi sluší. Ve všech šatech jsem se nafotila a do oka mi padli ještě jedny úplně jiné, než ty původní a já se nemohla rozhodnout. Nakonec jsem drahému ukázala všechny šaty, které jsem si zkoušela a on mi řekl, že mi nejvís sluší ty moje původně vybrané a že v těch krajkových vypadám jako bych na sobě mela záclonu. Jeho názor mě utvrdil v mém prvním mínění a taky jsem se mu samozřejmě chtěla líbit. A nevadí mi že mě viděl na fotce, protože vím že ve svatební den to bude úplně jiné, to budu namalovaná a učesaná a budu ta princezna a vím, že se mu budu líbit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem mu ukázala dvě tři fotky různých typů šatů co jsem zkoušela v salonu, aby mi řekl jaký se mu líbí a jaký ne....nejvíc se mu líbily ty, co jsem měla už zaplacený :-) Ale netušil že to sou ty ony a stejně to do svatby zapomněl .. :-D
Odpovědět
Ani náhodou neukazovala :-) Hlavní je, jak se v šatech cítím. Prostě za mě-pokud se budu cítit dobře a sama sobě se líbit, budu v pohodě a budu to prostě já :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme svatební šaty vybírali a konzultovali spolu, tak jako vše. U něj jsem si byla na 100% jistá, že mi po pravdě řekne, co mi sluší a v čem vypadám jako v pytli. Myslím si, že nikdo jiný totiž pravdu do očí neřekne, natož nevěstě. A líbit se má nevěsta hlavně ženichovi a ne mamince nebo kamarádkám a ty mají většinou úplně jiný vkus než chlapi :-D A pověrám nevěřím. Jestli má přijít rozvod, tak to je z úplně jiných důvodů než že mě před několika lety v těch šatech viděl dřív než na svatbě :-|
Odpovědět
Já si šaty kupovala, ted už mám druhé, :) ty první jsem před ním pořád schovávala,ale jakmile jsem byla rozhodnutá,že je nechci, tak jsme je spolu fotili na prodej. a musím říct,že mě potěšilo,že ani jeho styl to moc nebyl...kdyby mě totiž řekl,že se mu fakt líbí,možná bych si to ještě rozmyslela. takže možná to něco do sebe má...
Odpovědět
já je vybírala s partnerem, moc mi to pomohlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Neukazovala jsem mu žádné fotky v šatech, ani těch nevybraných..Taky jsem chtěla, aby vůbec netušil, jak mi svatební šaty sluší :-) , a stálo to za to vydržet, protože pak ta jeho reakce, když mě poprvé uviděl ve svatební den, ta byla naprosto úžasná, byl velice dojatý a pořád mi říkal, jak jsem nádherná.
Odpovědět
Nemám konkrétní střih šatů, který by se mi líbil, takže jsem mu ukázala spoustu střihů, které by mi měly sednout a on vybral několik typů (spíš stylů, než střihů). Z nich chci potom vybírat ty jediné, ale už bez jeho přítomnosti.
Odpovědět
ani náhodou
Odpovědět
Profilova fotka
já mu ukázala fota ze zkoušení a i ty co budu mít na obřadu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neukazuju, ani je nemám.. v salonu se nesmělo fotit.. až když jsem šaty zaplatila.. takže mám fotky jenom v těch, co se budu vdávat.. a vůbec mi to nevadí... Já hned věděla, že jsou to ony a nad jinými už ani nepřemýšlela.. :-) Naopak, občas se "nechtíc přeřeknu" a dám příteli indicii.. ale špatnou... on to ovšem netuší... Vždy z toho má hroznou radost, že o tom nedokážu mlčet.. Myslí si, že budu mít krátké šaty se schovanými rameny.. :-D Takže o tuto "hru" bych se ani nepřipravila.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem mu teda neukazala ani jednu, chtela jsem, aby nemel ani predstavu, jake budu na sobe mit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My spolu chodili zkoušet... a myslím, že v tom množství šatů a s 3 měsíčním odstupem vůbec neví, co jsem si vybrala.... Jediné co teď ví, že jsou bílé :-D a stejně, v těch šatech budu nakonec učesaná, nalíčená a se závojem a to bude vypadat úplně jinak než na zkoušení v salónu.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj snoubenec se mnou chodil taky zkoušet :-D Ví, které jsem si vybrala ale nevadí mi ,že mě vidět.... však úplně celou i s účesem, botama a prostě se vším všuchy mě uvidí až ve svatební den :-)
Odpovědět
jojo
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem mu neukázala ani jednu. Šaty, co jsem si zkoušela, byly dost podobný styl. A já chci, aby to pro něj bylo fakt překvapení. Budu v utajnení až do poslední chvíle, než mě ženichovi předá tatínek u oltáře. A strašně moc se těším, až uvidím ten jeho výraz :-) Takže proto ne - nechci aby měl jakékoliv tušení, jak budu vypadat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?