Tylová sukně s vhodným vrškem místo svatebních šatů

Zdravím, pomalu se prodírám dostupným výběr svatebních šatů a nějak nemůžu najít ty pravé. Chtěla bych šaty krátké a než vyrazím ke švadleně, napadlo mě využít tylovou sukni a s nějakým vhodným vrškem. Myslíte si, že by se to dalo nějak nakombinovat? Nechci korzet, spíš nějaké společenské tričko s třičtvrtečním rukávem nebo bez rukávů, do pasu červenou mašli.. Sukně v tomto duchu. Díky za názory. :)
Odpovědět
1
2

Odpovědět
Ahoj, dle mého by to šlo. Kamarádka se vdávala v podobné sukni, jen byl bílý tyl kombinovaný s tyrkysovým, a k tomu měla bílé tričko s flitříky. Moc jí to slušelo :)
Odpovědět
já miluju tylové sukně, takže pokud je to tvůj styl, tak do toho rozhodně jdi. ale pozor, musíš si vybrat vhodný vršek, jinak budeš působit spíš jak nějaká družička od vedle..jak píše hanih, tak flitříky by mohly vypadat dost zajímavě :)
Odpovědět
Profilova fotka
za me ano - ja si koupila takovou obycejnejsi bilou sukni a chtela sem k tomu peknou bilou halenku, coz mi doma zatrhli ze sukne je moc "obycejna" ale kdyby me napadla tahle tvoje varianta s tylovou sukni, urcite bych nemusela resit neco "svatecnejsiho"... takze jak rikaj holky, kdyz si dobre vyberes jeste vrsek, tak ja bych do toho sla:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že to bude nádherný. Úplně jsem si přitom vzpomněla na tuhle fotku https://www.facebook.com/photo.php?fb... . Sice v tylovce není nevěsta, ale družičky, ale podle mě to vypadá úžasně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano ano i takhle to může vypadat ;-)
Odpovědět
krátké sice nejsou a červená mašle tam taky není...ale vypadá to skvěle
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Také jsem si vzpomněla :-D , tady je přímo jedna nevěsta - https://www.facebook.com/photo.php?fb...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se ti to líbí, určitě do toho jdi, vypadá to moc hezky:) Taky jsem jednu chvilku takovou variantu zvažovala, ale bylo by mi nakonec fakt líto nemít "robu" :)
Odpovědět
Já bych si to nechala ušít jako šaty, měla jsem něco velmi podobného co chceš ty, ale vypadalo to slavnostněji než jen triko a sukně, měla jsme stuhu okolo pasu, vzadu mašli, fotku mám zatím jen jednu, zde: http://on.fb.me/190GHJo
Odpovědět
Profilova fotka
@ad.elle Já na ty Akari sukně strašně ráda koukám, ale sama jsem si na ní ještě netroufla. Každopádně jsou boží! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@love_and_cupcake Tak to je naprosto fantastické!!! Těším se na další fotky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tyhle v bílém by byly taky nádherné svatební http://www.fler.cz/zbozi/plesove-saty...
Odpovědět
@ad.elle díky moc, my taky:) budou až cca za měsíc, nemohu se dočkat
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka tak to bych brala hned a ted:) hm... ze bych si sehnala tylovou sukni? :D ale to se obavam, ze cenove total mimo... edit: jakto, ze sem o existenci tohoto kusu odevu vzivote neslysela? prolitla sem nejaky fotky a teda vedet o tom driv, tak moje krasny svatebni saty nikdy nechcu:D
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi tak nemusí být jen tylová. Já jsem ve své složce "svatební inspirace" našla tuhle krásnou nevěstu. I se sukní 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka tak ja si koupila dle meho peknou, ale obycejnou sukni a rodice by se za me stydeli asi ale proste se jim to na obrad nelibi a kvuli nim sem si koupila saty... ale kdyz vidim ty tylovky prave, tak by to bylo skvele na moji predstavu sukne a tilko a zaroven je ta sukne dost honosna:)
Odpovědět
Určitě je to supr nápad :-) Krásné sukně dělá Princezna Pampeliška, ušije asi cokoli podle představ :-) http://www.fler.cz/zbozi/tylova-sukne... http://www.fler.cz/zbozi/zelena-tylov...
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi To chápu, já za sebe můžu říct jen jedno. Je to tvoje svatba - nikoho jiného. Vím že názor rodičů je důležitý - ano i já mu podlehla, nechala jsem si na přání mamči ušít bílé, krajkové svatební šaty za pekelné peníze a nakonec mi visí nepoužité ve skříni :-D týden před svatbou jsem to psychicky nevydržela a svěřila se budoucímu manželovi. No a šli jsme koupit nové šaty :-D :-D :-D a byla to výhra. Maminka o nic do poslední chvíle nevěděla, potom byla ráda a bulela jak želva :-D takže doporučuji si do výběru oděvu nenechat moc zasahovat a řídíc se "vlastním citem a srdcem" :-D těším se na Tvé šaty 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@ixka tak jsem prolítla ceny na netu a teda asi si nechám zajít chuť, vzhledem k tomu, že jedny hezké už mám doma. navíc budu mít boty "koně", westernovy kozacky, tak nevim, jeslti by ta tylova sukne k tomu nevypadala echt blbe... ale třeba krajkový šaty, to by se mi líbilo hodně, to byla taková nadpředstava, ale to finančně už vůbec je totál mimo Ale teda rozhodně doporučuju všem, kterým se to líbí, aby neváhali:)
Odpovědět
@zuza01 Už jsem jí psala mail. Přesně tu zelenou mám vyhlídnutou, ovšem v bílé barvě :)
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodla sem se, ze pokud sezenu cenove dobrou, tak vyzkousim a kdyztak prodam saty. Miluju raminka tak moje saty s raminkama vymenit kdyztak za sukni a tilko s raminkama, hm...
Odpovědět
Profilova fotka
akorat to ma asi jedinou nevyhodu - pokud priberu, tak v tilku budu vypadat desne, tak by to chtelo k tomu pak vymyslet nejaky vhodne "maskovaci" vrsek:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi nějaký rozkošný svetřík??? 8-) Něco pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka tak ze bych si vzala tu kosili, co si planujem s muzem koupit stejnou ? :) http://www.oldwest.cz/index.php?main_... tak doufam, ze mi ta kosile bude sedet, U muze se nebojim, tuhle mu chceme v pansky verzi koupit na obrad
Odpovědět
inu, proč ne, ale chce to dobře doladitz pozor na jednu věc, ty svetříky na fotkách zde vypadají pěkně k těm tylovkám.....avšak, má to jedno avšak všimněte si modelek, velmi hubené až anorektické, kostnaté, anorektická Keira i ty další.....všimněte jejich trčících klíčních kostí, nebo kostnatých hubených prstů aneb, na podobně ultraštíhlých tento model / svetřík rozšiřuje, tylovky taky, dohromady mohou rozšiřovat dost/ o.k. na menší postavě, na normální nevychrtlé postavě s tvary, nebo na silnější postavě může být veškerý efekt v háji a nevěsta může dopadnou jako "buřtík", i když normálně není buřtík tož tak, něco jiného je elegantně si svetřík přehodit, když už je večer chladno, a trochu něco jiného je pojmout jej / nebo společenský vršek/ jako svatební vohoz ---tam to už chce více zkoušet, nechat si poradit i od nezávislého pozorovatele a tak, no :-))
Odpovědět
@ixka konkretně model na fotce mi nepřipadá nic moc, vršek s tím spodkem neladí, je to takové nějaké unylé, rozbité, ještěže je nevěsta moc hezká a hezky se usmívá, ta to tím zachranuje.....ale jako svatební nic moc....vršek záclonovitý, spodek evokuje duchnu u babičky s proužkama :-|
Odpovědět
@zuza01 ano ty tylovky vypadají podle fotek pěkně a pečlivě provedené, od toho by se určitě dalo odpíchnout....ale jak říkám, ne úplně každej je na tylovku typ, spíše se hodí štíhlejším a takovým "éteričtějším" nevěstám......a samozřejmě spíše mladším holkám
Odpovědět
Profilova fotka
@heslo tak to je supr názor, to by mě nenapadlo... ale ono je to tak snad i u všech svatebních šatů, u těch nadýchaných tylovek to pak snad je ještě výraznější... počkám si, co mi přijde a jak to bude vypadat a pořád mám ve skříni klasické svatebky, kdyby nejhůř:) ale je fakt, že těma štíhlýma a éterickýma nevěstama jsi mě vyděsila, protože nejsem ani jedno a 20 mi už taky dávno není... tak uvidíme. Nechám se překvapit. Buď jak buď mi zbyde jeden krám na víc na prodej... buď teda šaty, anebo ta tylovka... :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?