Svět krásných šatů, máte zkušenosti?

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s tímto webem? Mají krásné šaty za pár korun. Jak na svých stránkách, tak na aukru. Právě jsem si jedny objednala i se spodničkou. Když jsem se chystala zaplatit, tak mi došlo, že bych měla nejdřív zjistit jestli to nejsou podvodníci ]-( Ta cena je přeci jen nízká.
Odpovědět
1
2
@rozaarkaa Snad podvodníci ne,ale spíše ta kvalita šatů asi nebude nic moc. Napiš jim ,ať ti pošlou reálné fotky šatů. ;-)
Odpovědět
taky jsem o šatech od nich uvažovala. žádala jsem je o víc fotek, ale odpověděli mi, že "Bohužel distributor nepovoluje prezentovat jeho šaty na amatersky pořízených fotkách a více fotografií v naší galerii bohužel nemáme." je to risk. ale kdyby ty šaty fakt uměli ušít, byly by nádherné!
Odpovědět
@radimova Tak to je pěkná výmluva. Ty fotky šatů v nabídce má sesbírané ze všech možných webů a katalogů.Jeho distributor je asi čínský prodejce a možná ne jeden.. Určitě je číňanům jedno, jestli si někde v Evropě někdo fotí jejich šaty. Možná je i nakupuje normálně na Ebay. ]-(
Odpovědět
Když se mi nebudou líbit tak řeknu, že mi nesedí velikost, pošlu je zpátky a vrátí mi peníze. Aspoň to mají napsané v obchodních podmínkách. Na aukru mají samá kladná hodnocení, tak snad to bude v pořádku.
Odpovědět
já chápu ty jejich pravidla tak, že když ti nesedí velikost, je to tvůj problém. jedině že by sis je vyzkoušela už na poště a odmítla je zaplatit.
Odpovědět
já jsem si na těchto stránkách objednala šaty a jsem maximálně spokojena, kvalita je velmi dobrá a pěkně sedí. Můžu doporučit :-)
Odpovědět
@martina96 a myslíš, že bys mi mohla poslat pár fotek? prosím:)
Odpovědět
@martina96 Jeee to mi spadl kámen ze srdce :-) A vypadají stejně (hodně podobně) jako na fotkách?
Odpovědět
@radimova Je tam, že ti buď ušijí jinou velikost,která ti sedí a nebo ti vrátí peníze. Ale je otázka jestli to tak opravdu funguje.
Odpovědět
Vypadají jako na fotce, chtěla jsem přiložit fotku, ale nějak mi to nejde :-.
Odpovědět
To je škoda. A mohla by si mi ji zkusit poslat na mail? Pošlu ti ho do IP
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
@martina96 Mohla bych taky poprosit fotku do mejliku? Dávám ti ho též do IP.
Odpovědět
vždyť to jsou originál fotky šatů Magie Sotero, Pronovias a další, takže ušitá Čína někde ve sklepě, že by dětmi???
Odpovědět
Já jsem byla s kvalitou šatů spokojena a všem se moc líbily.
Odpovědět
Jen pro info: Člověk, který tento rádoby salón provozuje, ukradl tento nápad někomu jinému a dobře se na tom živí. Nejen, že je to člověk, který by bez osoby, které to celé ukradl o tom všem nic nevěděl, ale také drze toto považuje za svůj nápad, svoje úsilí a upřímně, je to pro něj opravdu jen způsob, jak se uživit!! Šaty jsou objednávány přes ebay, jak již tady někdo psal a fotky jsou sesbírané z různých webu, což tady také už někdo psal!! Ano, přiznávám, že jsem ta osoba, které celý ten nápad ukradl a myslete si, co chcete!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Já jsem se "salonem" spokojená. Za tu cenu bych čekal kus hadru, ale domluvila jsem si osobní zkoušku a všechny šaty (včetně mých) jsou krásné, kvalitní, žádný šmejd, pevné švy. Ale takových rádoby salonu je ted mraky - třeba na facebooku je několik skupin, ve kterých nabízejí šaty za hubičku. Ale rozhodně to nejsou podvodníci, dokonce souhlasili i se zkouškou v sobotu, jelikož nejsem z Prahy a v týdnu nemohu.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, vzhledem k tomu, že se stejnak všechny tyto shopy musí řídit obchodním zákoníkem a v případě nespokojenosti zákazníka mu peníze vrátit a už po pár "podvodných obchodech" by se jejich pověst na internetu tak rozmázla, že by neprodali nic, co by z toho měli? A když jediným počátečním nákladem je založení webu a najmutí pár švadlen, bez toho, aby měl určitý počet šatů ušitý dopředu,nemusí ceny nijak napalovat :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, nedá mi to a musim připsat svůj příspěvěk. Ať je nápad s tímto druhem obchodování ukradený nebo ne či jakkoliv pofidérní, musím říct, že jsem si tam dnes byla pro mé svatební šaty právě z tohoto e-shopu. Pán je velice ochotný, šaty jsou téměř podobné jako na obrázku. Je jasné, že za cenu 3500,- šaty nebudou ze zlata, ale jsou krásné. Kdo není nijak zvlášť náročný a nechce šaty za desetitisíce na 30 minut srandy, tak plně postačují. Jsou kvalitně ušité, nemohu říct, že se to týká všech šatů - všechny jsem neviděla, ale ty co tam měli odpovívali své ceně. Materiál je satén, jsou příjemné na dotek. Pravda, šatičky, které jsem měla původně vybrané vypadali na živo děsně resp. jejich vyšití, ale mám jiné a jsou krásné a zpracování hezké. A že jsou z číny nebo odkud je mi jedno. :-D účel splní.
Odpovědět
@martina96 Dobrý den můžu poprosit o foto do emailu ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, chtela jsemse zeptat, ty co s tímto webemmáte zkušenost, jestli šatydošli přesne jak byměli, je tam 10 - 20 pracovních dnu :) děkuju.
Odpovědět
Šaty jsem od nich viděla a děkuju nechci. Kvalita hrozná, nelze říct špatná, ale hrozná!!!! Za tu cenu přece nelze kdekoli v Evropě koupit ani půlku materiálu. Spokojená nevěsta příspívá pouze k tomuto tématu a vložila sem 4 příspěvky. Takže moc důvěryhodná reference. A fotky NAAAAAAaahodou nejdou přiložit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdravím, taky mi to nedá a musím přidat svoji zkušenost. Objednávala jsem z e-shopu svetkrasnychsatu.cz šaty na ples. Před objednávkou jsem se ptala, zda jsou schopní šaty dodat do data plesu. Odpověď přišla kladná, tak jsem šaty objednala. Pár dní přede mnou je objednala také kamarádka. Dva dny před datem doručení jsem opět psala email, zda šaty opravdu přijdou, protože žádné zprávy o expedici atp., což je v dnešní době normální, nepřišlo. Opět mi přišla odpověď, že nevidí důvod, proč by šaty neměly dojít. Překvapivě, šaty nikde. Kamarádka se snažila dovolat, načež ji volali zpět a řekli, že šaty nepřijdou. Tak jsem volala i já. Pán mi to zvedl, pravil, že šaty prostě nepřijdou a že s tím nic neudělá. Neobtěžovali se ale zvednout sami telefon ani napsat email. Bylo jim to úplně jedno. Bez omluvy za zkažené plesy, bez náhrady, bez ničeho. Chování příšerné. Šaty nakonec vůbec nepřišly, možná si to pán přebral, jakože odstupuji od smlouvy. Což udělal dobře. Nicméně tento web nedoporučuji a už vůbec ne na svatební šaty, pokud to neřešíte hodně dopředu. Komunikace a vstřícnost veškerá žádná, jen sliby.
Odpovědět
Dobrý den, plně souhlasím s bbessie. Už před čtyřmi měsíci jsem si vybrala šaty z webu svetkrasnzchsatu.cz. Domluvila jsem si osobní schůzku, kde jsem se přesvědčila, že mnou vybrané šaty opravdu chci. Nechala jsem si je tedy ušít. Domlouvala jsem se s pánem, že mi zavolá až budou šaty hotové. Nikdo se mi neozval, tak jsem volala já. Bylo mi sděleno, že šaty už jsou dávno hotové a že si pro ně můžu přijet. Když jsem pro ně přijela, myslela jsem, že si ze mě dělají snad srandu!! Šaty byly ještě větší, než ty co jsem si tam zkoušela!!! A to jsem chtěla ještě o číslo menší...No vypadala jsem příšerně! Pán řekl, že to není problém, že to opraví a že se mi ozve, až to bude hotové...To bylo v lednu..Do dnešního dne nemám žádnou zprávu, že by šaty byly hotové... Materiál mi stačí, nejsem moc náročná, ale spíš mi vadí ta komunikace, člověk se jich musí doprošovat!!! Kdybych se měla teď rozhodovat kde koupím šaty, tak si vyberu někoho jiného :-|
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím! :-) sestra si kupovala šaty ze svetkrasnych šatů a byla moc spokojená :-) .. osobně si je vybrala, potom si je nechala ušít a kjomunikace byla bez problému a šaty perfektně seděly :-)
Odpovědět
Nějaké další reference na tento "salon"? Ráda bych tam zajela ale ať nejedu zbytečně těch 200km. Jestli jsou z Ebay, Ali apod. je mi jedno jen jestli to nejsou nějací podvodníci...
Odpovědět
Profilova fotka
@roxelli mrkni ke me do Alba mam saty taky od nich, jak vypadaji na webu i realne na me...a musim rict ze ty moje jsou povedene, odpovídají obrázku, čisté, komunikace byla bezporoblémová, za mě určitě OK :-)
Odpovědět
@guesska_veru tyy jo, super :-) Fakt za ty prachy moc hezký.
Odpovědět
@guesska_veru Tak jsem tam byla a ty tvoje šatky byly moje favoritky ale lépe mi sedly šatky, které mají označené jako Fuente. Pán se drásal, že to není z Ali apod ale na šatech je čínský štítek :-D No, mně je to fuk, jen chci, aby mi sedly. A obrázku fakt odpovídají. Prosímtě, kolik jsi za ně dala? Jestli to není tajný. Mě přijde, že si cenu střelil jen tak od boku páč je o litr menší než na netu. Musím teda dodat, že si beru ty jejich zkušební a musím je nechat vyčistit. Taky jsem chtěla něco přešít. Mají přijít v týdnu tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak dámy, tento "salon" bohužel nemohu doručit. Pán mi nasliboval že šaty budou na konci června. Nechávala jsem si je šít na zakázku dle fotek. Bohužel na koni června nebyly, ani první týden v červenci (což byl další slíbený termín), pak ani ten další týden, a pak najednou se k telefonu dostal jinej pán než ten první a ten vyděšeně začal řešit situaci, že nechápe jak ten první člověk mi mohl slíbit že budou za měsíc, když takový šaty budou určitě na měsíce dva. Ale naštěstí šaty stihli, měla jsem je už 3dny před svatbou!!!! UAAA! ještě ted je mi špatně. když i je pán dovezl říkal at je radši nevyndavám z toho vaku, že jsou čerstvě vyžehlený, jen at je den před svatbou vyvěsím. Takže jsem tak učinila, a až na místě svatby 150km od prahy jsem přišla na to, že šaty mají spálený satén od žehličky (byla tam ta žehlička na několika místech jasně identifikovatelná) a na pár místech špinavé, jen lehce ale byli špinavé. Takže já rozhodně nedoporučuji. Ty nervy byly příšerné. Ale pokud objednáte šaty hodně dopředu, tak máte šanci že je budete mít včas. A musím tedy říct, že nakonec dopadli šaty velmi pěkně (až na ty spáleniny, a ušmudlaniny), všichni je chválili a vydržela jsem v nich až do rána.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?