Šití svatebních šatů podle obrázku

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s ušitím svatebních šatů přes http://www.svatebnieshop.cz ? Nabází i ušití šatů podle obrázku, nebo vlastního návrhu. Nechala jste si některá z Vás takto ušít šaty? Řešily jste šaty pouze přes komunikaci e-mailem či telefonikcy? Bohužel je to pro mě daleko.... Předem děkuji za odpověďi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den ,jsou šaty které na dálku ušít jdou ale jsou i takové které vyžadují alespoň jednu nebo i více zkoušek. U některých šatů se špatně provádí i úprava v bočních švech.Tyly a krajky se hůře pářou, hrozí poškození materiálu. Pokud zvažujete šití na dálku, tak určitě s všitým šněrováním kterým si je případně doupravíte aby padly.Záleží také na střihu vybraného modelu, zda bude šněrování vhodné.Aktuální trendy šněrovačky už téměř vyřadily :-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
ahoj, já si u nich nechávám šaty šít. Kvalita je super, spoustu jsem jich i vyzkoušela přímo v salonu. Ale nevím jestli bych se odvážila bez zkoušky.. doporučuju aspoň jeden výlet udělat.
Odpovědět
@treasy77 Na míru šijeme i v Praze!
Odpovědět
Profilova fotka
Ty stránky působí strašně humpolácky. A ten nadpis "Luxusní" u každých šatů ve mně spíš evokuje, že to bude nejaký hrozný šmejd. Recenze jste hledala? Omlouvám se za upřímnost, ale abyste pak nebyla zklamaná...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?