Svatební šaty_názor

Ahoj, prosím o upřímnou reakci na mé šaty. Nechávala jsem si je šít a zajímal by mě nestranný názor, jak na mě šaty vypadají. Ono totiž samozřejmě mamce a ségře se to líbí, i švadlena je s tím spokojená. Mě se taky líbí, ale možná potřebuju ještě takové ujištění, jak to působí na ostatní, jaký je první dojem atd... Díky moc za každou reakci :) PS: Ta vlečka je odepínací
Odpovědět
Mě se saty moc libi... Myslim ze vam slusi... Za me urcite ano... Moc krasne saty
Odpovědět
Profilova fotka
Připadá mi, že na levé ruce lehce odstává rukáv (víc, než na pravé), ale jinak jsou moc hezké, líbí se mi ta splývavá, ale zároveň mnohovrstevná sukně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se obávám, že by ti tu stejně nikdo na férovku nemohl napsat, že se mu nelíbí. Už jen proto, že jsou očividně hotové a tak jako tak v nich půjdeš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se libi😊 Neco podobneho bzdu chtit taky😊 Pockej az budes nalicena, ucesana😊Budes nadherna nevesta, neboj se😊 Jen trosku ten rukavek bych dostelovala, at se ti na nej svadlena mrkne jeste.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, po přečtení komentářů jsme se na to zaměřila a ten jedne ruáv by byl fajn, kdyby méně dostával. Ale jinak bych si toho ani nevšimla. ;-) Šaty jsou za mě nádherné, strašně moc se mi líbí, krásně Vám sedí a moc Vám sluší. Jste v nich krásná. Těším se na fotky ze svatby. Zahoďte pochyby a užívejte si to, jak jste překrásná nevěsta. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že jsou moc nabrané v pase - přidává to kila. Vršek se vlní, není přesně na tělo, nesedí to. Jak už to tady někdo psal odstávající rukáv, ale to není až takový problém opravit. Mě osobně se nelíbí výrazný šev na rameni, jak se napojuje rukáv (hlavně vzadu). Bez rukávů by to podle mě bylo lepší. Vlečku bych tam taky nedávala, jednak je okousaná a nelíbí se mi, jak je vespod prosvítající základ šatů. Je jasné, že švadlena bude říkat, že je to super, aby to nemusela opravovat... Promiň, ale za mě to mega pecka není...
Odpovědět
@luisianna Děkuji za názor :) Já se v těch šatech cítím dobře, a v zrcadle mi to připadalo taky hezké. Obavy mi pak ale začala dělat fotka, kde právě vepředu se mi to celé nějak nepozdává, připadám si v tom trochu jako taková "mařka" :D Takže jak říkáš, v pase mi to přidává kila navíc. Je jasné, že švadlena většinou bude říkat, že to je dobré, aby nemusela nic předělávat. Právě proto jsem to tady hodila, ať se na to podívá víc očí a zajímalo mě, jestli tohle někdo uvidí, nebo to vidím jen já. Takže děkuji, ještě to zkusím se švadlenou probrat a snad se to ještě doladí :)
Odpovědět
A ještě poslední věc,nevím jestli se s tím tak počítá nebo to tak je jen na zkoušce,ale v předu jsou ti krátké.
Odpovědět
@chantal22 Ta délka by měla být normálně v pořádku, já jsem si zrovna na tuhle zkoušku zapomněla vzít boty, takže jsem stála na špičkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
@patris_ Přesně, ze předu mi připadá, že vám šaty přidávají kila. Přitom zezadu je vidět, jak jste krásně štíhlá. Při podrobnějším zkoumání mi navíc připadá, že krajka vzadu na šatech není souměrně přišitá. Vzhledem k tomu, že během obřadu vám budou všichni koukat na záda, tak si toho asi všimnou. (Výrazné švy mi nevadí, jak tu někdo psal, že mu vadí.)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych dala závoj, šaty vám zezadu opticky nehezky rozšiřují ramena. Jinak se mi líbí.
Odpovědět
Jsou fajn ale vadí mi že krajka na rukávech začíná až v půlce paží, vypadá to pak hrozně blbě...jak zepředu tak zezadu
Odpovědět
Článek se načítá
souhlasím s rukávem, který by bylo fajn doladit, aby neodstával a souhlasím i s "okousanou" vlečkou - kdyby byly pro mě, asi bych nechala odstranit tu delší část...mimochodem promyslela jsi, jak se s ní bude tančit? :)...jinak asi chápu, jaká byla představa skrz zmíněné nabírání - šaty jsem měla na podobném principu, ovšem já osobně bych se asi nedokázala smířit (s mými sklony k perfekcionismu) se zády...po stranách (u lopatek) je krajka na každé straně jiná a v jiné výšce a s tím si teda švadlena mohla dát větší práci, aby to nevypadalo, že máš křivá záda - za mě je tohle větší "průser" než nabraná sukně :(
Odpovědět
Dala bych pryč vlečku a rukávy - s těch bych doladila záda, jak píšou ostatní :) Rozhodně bych chtěla šaty upravit na postavu, aby se neprolamovaly a nevlnily. Sukni jsi tak předpokládám chtěla, takže pokud se líbí, super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se sukně a vlečka líbí. Trochu se mi nelíbí holá záda, že mi přijdou moc holá. Ale jinak šaty pěkné. Moje mají podobný vršek, ale rukávy kratší a krajku výše,tak možná proto takhle porovnávám,jak by se mi to líbilo více.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by vadil ten odstávající rukáv jak se psalo a vlečku bych dala do pryč, zbytečná, ty šaty jsou zajímavý a vlečka je přeplácává. Myslim, že se ptáš celkem pozdě, když se za chvíli vdáváš - já jsem se neptala - já jsem sem prdla šaty a pojebte se :) Kdybych se ptala, zviklaly by mě Sukuby a to se mi nechce. Líbí se mi střih, jen ty detaily a to se dá opravit. Ale kila ti to nepřidává podle mě. Koukej se vdát a kašli na názory ženskejch - hezká chceš bejt pro chlapa ;-)
Odpovědět
Máte stejný termín svatby, jako my, jen my ten den budeme letos mít už 11 let :-) Přemýšlím, jestli psát svoje postřehy a stresovat Tě týden před svatbou... :-( na druhou stranu si říkám, že pořád je čas s tím něco dělat.... Z boku jsou krásné, hezky sedí, pokud tam také stojíš na špičkách, tak délka je v pořádku Zezadu jsem si taky všimla nestejné krajky vpravo a vlevo - kromě toho, že má jiný tvar, tak vpravo dosahuje výš, než vlevo. Rukávku jsem si sice nevšimla, ale holky mají pravdu. Sukně dělá hezkou siluetu, vypadáš křehká, štíhlounká. Spodní vrstvu vlečky bych zrušila nebo zkrátila, nelíbí se mi tam ta dvojvrstvost, a divný okraj té spodní.... Zepředu jsou šaty pod prsy špatně vypasované, na takové postavě musí sedět jako druhá kůže. Souhlasím s Tvým dojmem, sukně působí "mařkoidně", jak je tolik nabraná v pase - možná je nabraná moc vysoko, možná moc nahusto.... chtělo by to splývavější střih.... aby celkový efekt vypadal jako zezadu.... i když jestli píšeš, že vlečka je odepínací, tak možná sukně zezadu vypadá stejně, jen není vidět a vlečka ji uhlazuje.... volila bych užší sukni, ale to je na rozebrání šatů.... na druhou stranu možná bude stačit, když se upraví správně vršek šatů a celkový efekt bude úplně jiný... času sice moc nemáte, ale dělat se s tím něco určitě dá... je taky možné, že v reálu i v zrcadle to působí úplně jinak a mnohem lépe (viz.tvá zkušenost). Mám stejnou ze zkoušek ze salonů, proto jsem šaty vždycky chtěla vidět i na fotce, protože pak to celé kolikrát vypadalo úplně jinak... a to, co nám ze svatby zůstává, jsou fotky ….. Držím pěsti, ať to se švadlenou zvládnete a je nakonec spokojenost na všech frontách a v sobotu vše perfektně klapne :-)
Odpovědět
S provedením se tedy švadlena zrovna nepřekonala viz nestejná krajka po stranách nejen zezadu, ale i zepředu apod., ale pokud se ti šaty líbí a cítíš se v nich dobře, žádný velký problém bych neviděla. Pokud se člověk záměrně nesoustředí na detaily, vypadají šaty celkově dobře a až budeš nalíčená a učesaná ve vší parádě, bude ti to slušet. Svatba je koukám ani ne za týden, takže fakt nemá smysl se zbytečně stresovat detaily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím že to chtělo doaplikovat krajku na tyl - hlavně v zadní části kde není rovnoměrná levá a pravá strana. Určitě ubrat řasení na předním díle- vypadá to že jste drobnější hubené postavy a takhle máte zbytečně schovaný pas. Živůtek se vlní- buď je máte ještě volné a budou chtít zabrat v bočních švech, nebo potřebuje lépe vyztužit. Dávám dvojitě satén, lepící plátno a pak kostice. Pokud tam není plátno bude potřeba všít více kostic (kratší na přední díl přes břicho).Tím by se živůtek přestal nahrnovat. Jinak hezké,i vlečka vypadá dobře. Máte ji obšitou overlockem který okraj hezky navlní :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?