Svatební šaty , zkoušim a pořád vybírám :D

Profilova fotka
Ahoj holky , už jsem si vyzkoušela několik šatů ale nejvíc mi zatim padly jen jedny . Mam domluvené ještě v jiných salonech zkoušení tak snad najdu ty pravé ve kterých se budu cítit dobře a budu vědět že jsou to ony . Mam tu několik svatebních šatů které jsem zkoušela tak budu ráda za každou radu . Já jsem vždy tak nerozhodná a už bych konečně si ty své vybrala :) Některé šaty mi uplně nesedí musely by se doupravit ...
Odpovědět
Mě se nejvíce líbí ty páté.
Odpovědět
Dle fotek Vám nejvíc sedí ty páté, ostatní určitě bych pro Vás nevolila maximálně ty první
Odpovědět
souhlasím se snow111, taky se mi líbí ty páté
Odpovědět
Profilova fotka
Abych řekla pravdu ty páte se mi líbí nejmín :(
Odpovědět
Profilova fotka
Ty páté sedí nejvíc, dělají pěknou postavu a celkově jsou moc hezké...
Odpovědět
Profilova fotka
1, 4 a 5 - ty se mi líbí nejvíc, nějaké takové bych si také představovala, sedí Vám krásně :)
Odpovědět
Profilova fotka
1 - přijde mi zvláštní ten korzet - moc se mi na vás nelíbí, ale ten srdíčkový výstřih vám dělá hezká prsa :) Určitě bych je ale nevolila. 2 - korzet mi přijde neforemný a přijde mi, že šaty vám nelichotí v postavě. tyto rozhodně ne 3 - první šaty, které se mi na vás líbí. Sice nevidím ten vršek, ale přijde mi, že vám hezky sedí, ačkoliv vám dělají trochu širší pas, zdá se mi. Ale šaty jsou krásné princeznovské. Ale asi to také není úplně ono. 4 - taky nevypadají špatně a přijde mi, že vám dělají lichotivější postavu, než ty 3. Hezky vám sedí. Ale zřejmě pod ně patří větší spodnice nebo ne? Pak mohou vypdat zase o něco jinak, ale tyto se mi na vás líbí. 5 - dělají vám nejhezčí postavu ze všech těchto šatů. Ten střih vám sedí. Já osobně nemám ráda tento typ šatů, ale pokud se líbí vám, tak tyto šaty vám určitě krásně sedí. 6 a 7 (stejná fotka, ne?) - absolutně ne - zvláštně vysoký pas, vůbec vám nesedí. Zajímalo by mě, jestli by vůbec někomu seděly. Určitě ne.
Odpovědět
Profilova fotka
šaty číslo 3 a 4 krásné :-)
Odpovědět
Za me Vam slusi nejvice cislo 3.
Odpovědět
Páté, jiné absolutně nesedí. A ani ty páté nejsou úplná hitparáda, hledejte dál.
Odpovědět
1) velmi lichotivý výstřih, ale jinak jsou takové "zvětšující" 2) zdaleka nejhorší, co to je za žoužel, ten korzet? 3) oproti dvojce aspoň nějaký tvar, ale zas mi připadají "zvětšující" 4) nee, proč balit pěkná prsa do opony? A tak vůbec nelichotí postavě 5) ty bych rozhodně brala, vypadají krásně 6) ne ne ne ne ne, nevím, jestli jsou ti velké, ale každopádně v nich vypadáš o 15 kilo těžší...a taky si myslím, že by asi neslušely nikomu
Odpovědět
Profilova fotka
holky jak vidim tak mi všichni doporučujete ty 5té , je pravda že mi sedí nejvíc ale tyto šaty jsem neměla v plánu ani zkoušet a neni to uplně to co jsem chtěla, moc se mi tento typ šatů nelíbí . Nejlépe jsem se cítila v šatech č 4) a nejvíce se mi líbily .Třetí šaty se mi také moc líbíly ale vážně mi dělaly širší pas . Šaty s číslem 6 je pravda že mi vůbec nesedeli museli by je upravit , protože je měla na sobě nějaká slečna po které to ještě neupravili, ale taky jsem se v nich sobě vůbec nelíbila byly katastrofa byla jsem z nich zklamaná na fotce vypadaly nádherně ale byly strašně neforemný . Příští týden jdu zkoušet dál tak snad dopadnu líp :-(
Odpovědět
Článek se načítá
@letoya Jediné které lichotí tvé postavě jsou i z mého pohledu šaty č. 5 Ostatní ti vůbec nesedí.Pokud č. 5 nechceš zkus ještě vyzkoušet jiný salon
Odpovědět
Profilova fotka
Páté ;-)
Odpovědět
Při zkoušení si oblečte pod šaty dobře padnoucí podprsenku. Uvidíte, že dobře zvolená podprsenka vám opticky zmenší objem. Ramínka podprsenky se dají zamaskovat ramínky u šatů, v dobrém salonu vám je k šatům přidělají. Pro větší prsa je vždy dobré vybírat výstřih do V nebo do srdíčka. Rovné zakončení naopak přidává na objemu, je výhodné pro dívky s malým objemem. Zkuste se narovnat, na fotkách mi připadá, že nemáte rovná záda. Hlavu nahoru! Zkuste si i vlasy zhruba upravit tak, jak je budete mít na svatbě.
Odpovědět
@letoya Zkoušej dál. Páté opravdu sedí nejlépe, ale pokud se Ti nelíbí (i mně přijdou takové nejvíce tuctově okoukané), tak do nich nechoď a ještě hledej.
Odpovědět
Nejlíp Ti sedí ty páté :) Ale pokud se v nich necítíš, ještě bych hledala dál :)
Odpovědět
@letoya z techto ti sedi nejvic ty pate :) pokud se tobe nelibi, sla bych do nejakych ve stylu tech poslednich, ale asi z jineho salonu, kde by ti lepe sedely :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za mě tedy 4. v případě toho že tam bude větší spodnice (budou vypadat o 100% líp :-) ) a 5. ty dělají nejhezčí postavu. Ostatní Vám přidávají tak 15kg
Odpovědět
Za mě prozatím pětka a ještě hledat dál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji vám za vaše názory , bylo jich dost tak se rozhodnu ..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Juliana v KM, co? Jinak souhlas s holkama-nejlip ti slusi c.5, ale nejvic zalezi jak se v nich citis ty sama :-)
Odpovědět
Holky,vždyť ty poslední šaty ji dělají o hodně kilo silnější,to ji chcete ztrapnit? Já být na jejím místě,tak hledám dál.
Odpovědět
Taky bych zvolila č.5., dělají ti nejhezčí postavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky za rady ale vy mi stejně asi moc nepomůžete sice jsem chtěla slyšet názory ostatních ale doporučujete mi ty které nechci takže je to asi už zbytečný dál komentovat a radit . Sice řikáte že šaty 5 . mi sluší nejvíc ale ty teda nechci , půjdu šaty zkoušet dál a snad nějaký vyberu ale hlavně at se líbí mě a taky at se vnich cítim ... Takže jestli jste to pochopily tak už tady nepište rad si sice vážim ale to je tak všechno :)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 Ale pokud vim tak mi tady žádná slečna nedoporučila poslední šaty ..!
Odpovědět
@88renca88 Děvčico, drtivá většina radila páté šaty, které se zakladatelce nelíbí, asi má jiný vkus, ten se vždy nemusí shodovat s tím, co postavě lichotí nejvíce, takže se sice radilo, ale už se radit nemusí. Ani dobře :-)
Odpovědět
určitě 5té, ostatní bych řekla úplně nesedí :-) možná ještě ty 1. bohužel na těch fotkách bez hlavy to není tak vidět, navíc když část zakrývají vlasy..
Odpovědět
@letoya ahoj 1, 2 a 6 optiky rozsiruji... urcite bych nevolila... 4 a 5 vypadaji dobře... sice strih je lepši u 5, ale na muj vkus uz trosku staromodni latka... ta 4 je moderni :)
Odpovědět
Profilova fotka
3, 4 nebo 5 ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?