Svatební šaty ze svetkrasnychsatu.cz, máte zkušenost?

Nevěstinky, můžu se zeptat, jestli máte zkušenost s objednáním svatebních šatů z tohoto webu: svetkrasnychsatu.cz/ ? Ráda bych je zkusila, píšou i o možnosti vrácení. Vím, že by se mělo vyzkoušet co nejvíce typů šatů, ale já asi prostě nejsem typ, který bude obrážet svatební salóny a zkoušet miliony šatů - není mi to moc příjemné :( Předem díky za Vaše názory a rady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, s tímto obchodem zkušenost mám. pokud chceš šaty co oni nabízejí-není problém i Ti je upraví na tvou postavu, ale horší je to, když si u nich necháš něco šít dle fotky, to se jim moc nedaří... Moje sestřenice od nich má šaty z jejich nabídky a je s nimi velmi spokojená, takže JO, pokud nechceš nic speciálního :-)
Odpovědět
takže pokud si vyberu z jejich nabídky na webu, tak ok? Takže problém spíš, kdybych si sama vybrala někde na webu šaty a ty od nich chtěla ušít.? A nemá sestřenice nějakou reálnou fotku? Díky za radu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, přesně tak, šaty z jejich webu sedí, hoorší už je to s vlastními nápady. Fotku sestřenka má, hledej nick Mautinkan .
Odpovědět
Profilova fotka
taky muzu jen doporucit, kamaradka mela krasny svatebky s vleckou z tohodle webu a krásný, pekne sedly, odpovidali obrázku, puvodne objednala vetsi a vpohode ji je vymenily za mensi, muzu doporucit...taky tam planuju nákup:-)
Odpovědět
Profilova fotka
svagrova od nich mela saty - prvni dopadly desne, a druhe snad jeste hur - bilo/cerne - zverejnila jsem tady i fotku... ja bych do satu od nich urcite nesla...
Odpovědět
Profilova fotka
teto neveste ani neumeli poradit: http://static0.asmira.com/photo/38/91...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si od nich jednou objednavala plesovy saty a prisly uplne jinyho :D sice byla spravna velikost ale jina barva i vzhled vsechno. Tak jsem tam volala co s tim. A oni ze to mam zbalit a poslat jim a oni ki obratem poslou moje. Horsi bylo ze jsem se bala ze to ani nedorazi vcas protoze ja jako vzdy delala vsechno na posledni chvili :D ale saty dorazily a byly dokonaly jako na obrazku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?