Svatební šaty z úpletu - zkušenosti

Ahoj, nepoužila jste některá při sítí šatů jako podkladovou látku pod krajku úplet? Jaký to budilo dojem? Není to moc obyčejné? Popř. Nemáte prosim foto? Moc díky. Samotná krajka by mě ukousala.. V.
Odpovědět
@gwendoleena Dobrý den, v rámci vrchního dílu jsme bavlněný úplet použili, ale musel být podlepen kvalitním lepením. Takže složení bylo, krajka, vrchní úplet + lepení a spodní úplet. Vše drželo tak tvar. U spodní sukně můžete použít cokoliv, krajka pokud překrývá, někdy rozdíl zakryje. Záleží na hrubosti krajky. Krásný den a hodně štěstí! :-)
Odpovědět
Někdy se užije kvalitní úplet na celý živůtek, jako např. na šatech na fotografii.
Odpovědět
Kvalitni krajka nekouse,to jen ty umeliny..
Odpovědět
@chantal22 To je pravda, pravá francouzská krajka je většinou bavlněná nebo viskozová a ty jsou velmi jemné a neškrábou. Ovšem tyto krajky jsou drahé a v Čechách se neprodávají. Tady jsou většinou turecké a asijské vyšívané tyly z umělých vláken a je pravda, že citlivé jedince škrábou. Pro srovnání se podívejte na nejjemnější krajky z Callais, je tam i Muzeum krajky.
Odpovědět
@chantal22 díky, tahle ráda mi fakt pomohla.
Odpovědět
@linie_praha taky moc děkuji za hodnotnou odpověď na mou otázku. Moc si jí cením.
Odpovědět
@gwendoleena Jinak francouzkou krajku muzete dostat treba pres salon Madora v Brne,i v CR jsou k sehnani.Je pravda,ze jsou drahe,ale rozhodne neprohloupite.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?