Svatební šaty z Polska?

Holky, měla některá zkušenost se svatebními šaty z Polska? Nechali jste si je tam šít nebo nějaká půjčovna? Máme to kousek do Polského Těšína, tak pokud má někdo nějaký tip, uvítám. Děkuji :-)
Odpovědět
Chtěla jsem si nechat ušít šaty v Těšíně. Obešla jsem tam všechny salony u burzy a všude by mi šaty ušili kolem 15000, takže to levnější podle mě moc není. U nás by mi to ušili taky za stejnou cenu. Ale měli to z krásných krajek a tylů,to se zase musí nechat. Nakonec mám šaty sice taky z Polska,ale přímo od výrobce (u nás mi řekli,že podle fotky nepoznají,kolik to ma vrstev a jak to je přesně ušité a mám si vybrat,jak to chci - mé představy nebyly o tom, z kolika vrstev se šijí tylové sukně žádné,proto jsem zvolila tuto možnost). Jednodušší šaty budou zřejmě levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teda zálusk na šaty z Polska měla taky, ale nakonec jsem měla půjčené z Kroměříže, kde jsem našla své vysněné. Nicméně jsem v Těšíně několikrát zavítala do tohoto salónu http://www.salon-sensuelle.pl/ . Šaty mají krásné, šijí i půjčují. Já tam byla na boty firmy La Boda (jsou kožené, krásné a pohodlné = vyšší cena, ale nelituji). Paní tam byla vždycky ochotná a dá se s ní domluvit. Byla jsem v salónu i v Szkóczowě (cca 20 km od Těšína), ale tam jen prodávají. Hodně salónů je i v Bialsko-Biala (40 km z Těšína). ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, v našem salonu mají nevěsty možnost zakoupení, nebo ušití svatebních šatů polských firem Vanessa a MS Moda. K výběru nabízíme hned několik desítek modelů , jenž můžete shlédnout jak v katalozích, tak v salonu naživo. Ceny těchto šatů se pohybují okolo 15 000,- Kč.
Odpovědět
@otilej Ahoj, můžu se zeptat od kterého výrobce jsi nakonec vybrala a na kolik tě vyšly? Já uvažuji o šatech výrobce Elizabeth Passion, ale zjistila jsem, že když si je koupím přes svatební salón, vyjdou mě některé modely o 3000-5000 levněji!
Odpovědět
Ahoj holky, chci se zeptat jestli v polsku seženu i svatební šaty ve velikosti 48-52 ? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zdravim, i ja mela saty z polska. pres salon usite a naprosta spokojenost. Nadherny salon v polsku se nejak nemuze rovnat tem tady. krasny material, usiti super, nemuzu si stezovat.
Odpovědět
Ahoj holky, já si teď koupila svatební šaty v Polsku v Bielsko-Biale - http://www.ekskluzywny-komis-sukien-s... - a jsem nadšená. Původně jsem si chtěla nechat ušít úplně jednoduché šaty a i tak vycházely u švadlenek na základě poptávky na 8 až 10 tisíc + nervy, jak to dopadne a jestli mi vůbec budou sedět. Koupila jsem šaty za 1250 Zl (na naše necelých 8.000,- ). V ceně je úprava šatů na míru a čištění, objednávky po novém roce už to ale prý asi mít nebudou, v jiném salónu si ale za úpravu účtovali 50 Zl, takže to jde. Mě bude konkrétně paní šaty zkracovat, rušit zip na zádech a místo toho vkládat šněrovačku, ať mám rezervu na možné půlroční proměny těla :-) Šaty jsou nádherné, nepoškozené, propracované detaily a příjemný materiál. Neskutečně ochotná paní, které by nevadilo navléct na mne všechny šaty z obchodu. Na této ulici najdete ale ještě několik dalších salónů. Pokud chcete ty z levnějších, tak se ptejte na "komis", to jsou ty použité. Měli tam nádherné šaty od 850 Zl, ale ty mi tak neseděly :-). V lednu jedu na zkoušku, tak je vyfotím, ať mám podklad pro kadeřnici. Co se týče těch velikostí, tak ve 48-52 jsem jich tam tolik neviděla, ale je pravda, že jsem se soustředila hlavně na tu svou. Pokud to ale nemáš daleko, tak bych výlet zvážila. Počítejte jen s placeným parkováním, tak raději pár drobných do kapsy. Já za 3 hodiny platila necelých 7 zlotých. Většina salónu měla přes týden otvíračku tuším od 10 do 18hod, v sobotu myslím do 14 hod. Ale internet Vám s tím pomůže :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?