Svatební šaty z internetu, viděly jste je naživo?

Profilova fotka
Ahoj holky,neviděl někdo tyhle svatební šaty naživo?..moc mě zaujaly :-)
Odpovědět
Už jsem Vám psala do diskuse "šaty z aukra" já jsem si tyto objednala od té samé prodjkyně z ukra....rozhodně to nedoporučuji, šaty jsou příšerné, obrázku se vůbec nepodobají....akorát jsem je teda měla v bílé barvě....ten šifon (oni tomu říkají organza ) byl šedivý.....pokud si je odjednáte a nebudete chtít na své svatbě vypadaat jak pudl, tak je budete vracet...nešla bych v tom ani na maškarní....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hlásím se zde jako prodejce svatebních šatů na viz. výše zmiňavaném portále a také jako majitelka eshopu nejprotebe. Musím se prosím obhájit před názorem jedné naší zákaznice, která zde kritizuje svatební šaty u nás zakoupené a které jsou také zobrazeny na obrázku. Tento model patří mezi náš nejprodávanější a šaty jsou krásné. Těchto šatů jsme prodali velké množství a reklamce z důvodu nespokojenosti byla jen jedna a to od slečny viz.výše. Je mi jasné, že každá slečna má jiný vkus a každá je také jinak náročná. Proto má každá naše zákaznice, která si u nás šaty přes internet zakoupí a šaty jí nesedou, možnost výměny a nebo vrácení! K mému příspěvku také přikládám foto šatů v realu a věřím, že potvrdím, že šaty jsou moc hezké a tvrzení, že jsou příšerné není pravdivé :-) Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou opravdu moc krasne :P Ale proc by zde slečna lhala?
Odpovědět
Profilova fotka
@verenka Popravdě si myslím, že to byla otázka špatně zvoleného typu modelu šatů a slečna asi očekávala něco jiného, prostě se jí šaty nelíbily..každý zákazník je jinak náročný a má jiné představy :-)
Odpovědět
mě se ty šaty nelíbí už na prvním obrázku, nejsem na tak zdobené, ale každá má jiný vkus a jak tu psala paní výš, každá máme jiné představy a i požadavky, následné očekávání.... přes net bez zkoušky, pokud nemám míry 90-60-90 bych si netroufla nic koupit....nejprve vyzkoušet a pokud už ano, musela bych být přesvědčená o střihu...ono fotka, kde je upravená modelka,to se dost špatně odhaduje....a hlavně když bych je objednávala, tak dost v předstihu...a za další, tak jako tak bych počítala s menší upravou u švadleny, aby mi šaty seděly přesně...
Odpovědět
Profilova fotka
ak to je prece jasne ze fotka na modelce a realen zene je vzycky jina ja tedy nechapu nevesty které riskuji kup svatebních satu bez zkouseni.....je to opravdu risk a zadelani na ohromny problém který se akorát neveste pekne prodrazi
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.tak jsem tu zas a přidávám svojí zkušenost..šatičky z Aukra jsem si nakonec zakoupila..právě od prodejkyně Nejprotebe.cz.Sice jsem si nakonec objednala jiné než na obrázku,ale šatičky dorazily v termínu,v pořádku,zabalené do větší krabice i s dvoukruhovou spodnicí.Po rozbalení byly šaty krásně bílé,čisté a trošku zmuchlané(ale to je jasné když byly složené).A vyžehlit je už je to nejmenší:) a pani prodejkyně to i doporučuje šatičky nechat přečistit a vyžehlit,ale myslím si že čištění nebude třeba . Takže za mě rozhodně doporučuju a vůbec bych se nebála objednat z internetu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky patříme mezi salony co šijeme šaty pro zákaznice po celé ČR a SL a víme ,že pokud jsou šaty v nabídce na internetu za nižší částky jsou ošizeny na materiálu ,protože jinak to prostě není salon schopen ušít .Tohle si musí uvědomit každá nevěsta ,která si šaty objednává .Posílám pár fotek svatebních modelů ušitých u nás a nejde ani tak ani o porovnávání z originálem ,ale kvalitou materiálu
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se některé fotky nešly otočit
Odpovědět
@holeckovaz Já jsem tyto šaty viděla, má je tu někdo v albu, a vypadají hrozně, byť se v nich slečna cítila dobře a byla spokojená, dle mého názoru neodpovídají obrázku na modelce a je vidět, že je to levný kšunt. Přidávám foto, s uříznutou hlavou, aby se dotyčná neurazila, ale myslím si, že ten živůtek je teda dost tragédie.. Byla to první fotka co jsem si dala do oblíbených jak moc se mi líbily, nakonec jsem ráda, že jsem viděla realitu a za mě určitě NE, nebo je jet někam zkusit. Hlavní rozdíl je ten, že na originálu jsou vlny přošité strunkou, takže krásně drží tvar a kulatost, na tom co se sem dováží jsou to pouze obšité vlnky z organzy, které působí splihle a neupraveně. Pokud tímto někoho urážím, omlouvám se ale je to jen můj názor. Pro někoho mohou být šaty krásné a dostačující.
Odpovědět
@holeckovaz Další nevěsta nespokojená s těmito šaty dala fotky sem: http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... Je to pěkný a žádaný model, ale reál je děsný.
Odpovědět
Přikládám další fota, šaty jsem vrátila samozřejmně :-D Přišly mi velké...je to prý vel 38, ale rozhodně neodpovídá....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@engele : já vím,tato nevěsta mě už varovala dříve,ale prodejkyně těchto šatů mi posílala fotky v reálu a nepřišly mi zašedlé a tak nekvalitní...ale nakonec jsem si objednala jiné..jen chci říct,že jsem si objednala jiné,protože se mi líbily více a ne na základě těchto komentářů :-)
Odpovědět
@holeckovaz Tak snad budeš spokojená a budou v pořádku!
Odpovědět
A jen pro info v tomto jsem se nakonec vdala......myslím si, že je to hodně velký rozdíl :-)
Odpovědět
Na bazárku je prodává další nevěsta, tak i tady je vidět obrovský rozdíl: http://www.beremese.cz/bazar/svatebni...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky a takové šaty z aukra někdo nemá?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?