Svatební šaty z eshopu PaulaStyle. Máte zkušenost?

Ahoj nevěsty, nemáte nějaká náhodou zkušenosti s těmito stránkami? Je mi celkem jasné, že se jedná o napodobeniny značkových šatů, spíš by mě zajímala kvalita a jednání obchodu. Díky moc :)
Odpovědět
1
2
21
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj, ja osobne nemam konkretnu skusenost, kedze saty som si sit nenechala, ale ked som hladala saty, tak som zvazovala samozrejme aj nechat si ich usit a poptala som viacerych ceskych predajcov (sprostredkovatelov). Komunikacia u vsetkych vyborna, zaslani mi kazdy viacej fotiek prace z dielne s ktorou splupracuju. U niektorych len zasles peniaze a cakas, u niektorych mas k satam normalnu zmluvu o dielo spisanu a tym padom mas moznost jednoduchsej pripadnej reklamacie. Vysledok je naprosto ten samy ako keby si to objednavala cez ebay - co do kvality, rychlosti atd..akurat ti odpadne nutnost komunikovat s cinankom v anglictine, zriadovat paypal atd, ale za saty zaplatis niekedy aj dvojnasobnu cenu (priamo cez e-bay je to cca 2-4tis a cez sprostredkovatela cca 4-7tis - stale smiesna cena za saty beztak). Ale z tohoto dovodu vacsina objednava priamo. Ak mas problem s komunikaciou v anglictine, alebo to chces mat cele ulahcene a nevadi, ze zaplatis viacej, tak pouzi sprostredkovatela. Sprostredkovatelov je uz naozaj velke mnozstvo, kazdy urcite nebude odskusany, ale bude to detto ako cez ebay, niektore saty sa podaria a niektore nie.
Odpovědět
Ahojky, ještě jednou se zkusím zeptat, jestli máte někde zkušenost s tímto obchodem, zda jste si tam nechali šaty ušít, přemýšlím o tom, ale nevím jaká bude kvalita. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky. zrovna dneska se chystám tam udělat objednávku. Tak uvidím, ale určitě to bude OK
Odpovědět
Ahoj holky, ja jsem si tam saty v unoru objednala a protoze je mam sity na miru, tak jsem musela i platit predem. Vzhledem k tomu, ze mi pani nerekla, kde se saty siji, tak je mi jasny, ze to bude cina. Ale co dneska neni z ciny. Pred 14-ti dny jsem psala e-mail a ptala se jestli je vsechno OK a pani mi obratem odpovedela. Komunikace i objednavka probehli v poradku. Saty mi maji dorazit v druhe polovine brezna. Az dorazi, tak dam urcite vedet, jestli i zbytek obchodu probehl bez problemu a jestli saty odpovidaji kvalite, kterou pani slibovala.
Odpovědět
Profilova fotka
to amet: Šaty šijí v Hong Kongu, paní mi to psala v mailu. Přemýšlím, jestli tam objednat, tak čekám, až mi pošle mail s nafocenými šaty, které příjdou pravděpodobně v tvojí dodávce... Taky mě moc zajímá kvalita, takže budu ráda, když se sem pak ozveš :-)
Odpovědět
to kajovaevicka: Kdyz jsem s pani Filakovou mluvila o satech, tak si s kvalitou satu docela verila. Nechavali je sit na modelky na prehlidku a s vysledkem byla ona sama spokojena. Dneska mi prisel od pani mail, ze jsou saty hotove a vyrobce je dneska poila do CR. Takze dobra zprava je, ze termin bude dodrzen :-). Dam urcite vedet az saty dorazi ke me. Jinak kdyby ses chtela podivat, tak saty ktere jsem si objednala mam u sebe v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem sehnala někoho kdo je od nich má a prý krásně sedí a jsou kvalitní. bez problémů, tak jsem na to zvědavá. já bych je měla mít v dubnu, tak taky písnu,-)) Jaký tip holky máte? já SSV0014PS :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je super, protože Paulastyle má fakt krásný ceny.... já si pravděpodobně budu nechávat šít SM0006PS :-) ale je tam mnoho mnoho krásných šatek
Odpovědět
ahoj nevěsty, na stránky paulastyle jsem dostala kontakt od mojí kamarádky, která měla od nich svatební šaty (byly moc hezké, propracované, z kvalitních materiálů), byla s nimi naprosto spokojená, já sama jsem si tam zadala na prodej svoje šaty do jejich bazaru, komunikace super. Určitě doporučuju! ;-)
Odpovědět
Ja jsem krome tech co mam albu mela jako favoritky SS0395PS, SS0401PS, SSC0009PS, SSV0014PS a SSV0017PS. Ale na ty svoje se uz moc tesim, doufam ze pristi tyden opravdu dorazi, protoze oznameni i prstynky maji zpozdeni.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak saty dorazili uz v patek. Bohuzel jsou usity z jineho materialu, nez jsem chtela. Pani Filakova je necha usit znovu a slibila, ze do svatby je budu mit. Svatba je za 6 nedel, tak snad to vyjde. Dam vedet, zda reklamace bude uspesne zakoncena. Jinak saty jsou usity hezky a material je kvalitni. Foto mam v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Amet, z jakého materiálu jsi měla ty šaty? Na fotce opravdu nevypadá moc hezky, tak bych se mu ráda vyhnula... :-)
Odpovědět
Mela jsem mit satenove a prisly mi usite z taftu. Taft mi prijde neforemny a susti. Pro nektety typy satu je idealni, ale tyto jsou podle meho nazoru staveny na saten. Jinak fotku musis brat s rezervou protoze saty potrebovaly vyzehlit a upravit a fotky taky nejsou nijak kvalitni. Kdyz se podivas na fotky ze svateb, kde maji nevesty taftove saty, tak vypadaji hezky. Spis jde o to jaky material vyhovuje tobe a jaky typ satu bys chtela. Jinak pani Filakova se mi moc omlouvala a ihned objednala saty nove. Slibila ze budou usity v tom nejkratsim terminu, tedy do 4 tydnu. Doufam ze se to opravdu stihne, jinak se budu muset poohlednout po pujcovnach, abych nezustala na svatbu bez satu :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych právě chtěla taky satén.. taft je podle mě moc tuhý... Díky moc za info, budu v brzké době objednávat, tak jsem ráda za každou zprávu :-)
Odpovědět
Ahojky, tenhle obchod se mi docela líbí, protože odpadá komunikace v angličtině. Jen se chci zeptat, jestli šaty dorazí i se spodnicií, případně závojem pokud je na obrázku?
Odpovědět
Profilova fotka
kajovaevicka: ty co máš v albu jsou jedny z mých favoritek, tak doufám, že se pak pochlubíš, jsem na ně moc zvědavá :-)
Odpovědět
čauky, tak jsem mluvila s paní, je sympatická, taky mě zajímalo co spodnice, prý u těch klasických a princezn. jsou spodnice, u jednoduchých šatů ne, závoje a další doplňky si musíš doobjednat, ale mají tam celkem rozumné ceny...velice vážně uvažuju, protože ty ceny jsou fakt dobré a půjčené šaty nechci, možná, že se zajedu k nim podívat do salonu - v ostravě. Jinak prej je možná změna materiálu, pokud nechcete taft, můžete se domluvit třeba na satenu, taky je dobré, že šijou na míru a můžeš si vybrat jestli chceš vlečku nebo ne a jaké zapínání, já půjdu do šněrování, to je myslím jistota a vlečku asi ne....
Odpovědět
Ja si nechala vlecku, ale zapinani jsem si objednala snerovaci, protoze doufam, ze do svatby jeste pujdou tri kilca dolu :-). Jinak u satenovych satu se dela spodnice vsita a bez kruhu, protoze kruhy jsou tady videt. U taftovych se davaji kruhy. Ja si do tech svych dam pod tu vsitou jeste kruhy, melo by to lip drzet tvar a zaroven diky ty vsity by nemely byt videt. Uz jsem si je i objednala na netu.
Odpovědět
amet: vlečka je hezká, ale bude se s tím pak dát tancovat? Mně se strašně líbí tyhle http://www.paulastyle.cz/product/Svat... ale na "nebílé" šaty asi nebudu mít odvahu a v bílé by asi zase zanikly všechnyty detaily.
Odpovědět
Ja si na tanec vlecku sipichnu k satum, nebo si ji pripevnim k ruce. Ale k satum to je asi jistejsi, budu muset jeste domyslet presne jak a kam, aleby nebypa videt spodnicka. Ale to az saty prijdou :-)
Odpovědět
Tak jsem si právě psala s paní Filákovou z PaulaStyle (odpověděla opravdu rychle) a šaty si je možné nechat ušít v jakékoliv barvě a materiálu, co mají v nabídce. Můžou být s vlečkou i bez, podle toho, jak to kdo chce a vlečku prý u nich řeší poutkem na ruku. Co myslíte, jak by vypadaly tyhle v bílé? SS0007PS (viz odkaz o něco výš).
Odpovědět
Tak zase dotaz, nechce se mi té paní psát třetí mail během jednoho dne :-) Nevíte někdo, jestli jsou schopní ušít k šatům třeba bolerko nebo nějaký šál pro případ, že by byla zima nebo pompadůrku a rukavice barvě šatů?
Odpovědět
bolerko jsem chtela usit taky, ale bez vetsiho uspechu. Muzes se zkusit zeptat, jak jsou na tom ted. Pompadurku a rukavice maji standardne v nabidce.
Odpovědět
amet: jojo, pompadurku a rukavice jsem tam viděla, ale jen v bílé, mně teď jde o barvu šampáňa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem chtěla po paní Fialkové ušít ještě štolu k šatům(nakonec jsem si to rozmyslela) a bylo mi řečeno, že bez problému to jde, stačí jen zadat rozměry. Ale jak to bude s bolerkem, tak nevím. Taky budu chtít bolerko v barvě šampaň, ale co jsem se koukala tak bezůspěšně...
Odpovědět
Profilova fotka
aknelko1: podle mého názoru by ty šaty tolik v bílé nevynikly, ale těžko říct :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Eleonor: taky jsem na ně zvědavá, budu si je nechávat asi v bílé nebo šampaň, bez vlečky a ideálně na šněrování. Ale jsem poměrně silnější postavy(eufemismus pro tlustá :-D ), takže nevím, jestli ti to pomůže. Jinak teda co myslíte, jakou barvu? Přítel bude totiž mít béžový oblek, tak bych asi volila šampaň, ale zase mám strach, aby to nevypadalo jako vyzažloutlá bílá...
Odpovědět
tak já se taky ptala, protože máme svatbu v prosinci, s bolerky to nevidím, paní říkala, že sice uvažovala ,ale vzhledem k tomu, že se nedají vyzkoušet po internetu :-) , tak prej se bojí, že by nebyly nevěsty spokojené, že by třeba neseděly a tak...každopádně mi řekla, že štola - šálek, by mohly být ze stejného materiálu k šatům, že si mám dodat jakou chci šířku a dělku, takže si asi objednám. no a taky bych se bála koupit bolerko bez zkoušky, takže to asi chápu...ale pořád mi to vše připadá mnohem lepší než Ebay, více holek bylo nadšeno, jaké krásné šaty mají z ebay, pak když jsem je viděla....... :-x
Odpovědět
1
2
21
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?