Svatební šaty z eBay, objednávaly jste?

Profilova fotka
Krásný den nevěstinky. Ráda bych se zeptala, zda některou z Vás napadlo objednat si šaty na míru z internetu např. ebay, oproti mnohem dražšímu půjčení, za riziko, že šaty nemusí sedět nebo se oproti fotografii nemusí až tak líbit. Mě zaujaly tyto šaty, jsou za příznivou cenu a stylem se hodí k našemu dni. Neměla jste je některá na sobě třeba jen na zkoušce šatů? Jaké byly? Máte fotky? Děkuji za názory a nápady Míša
Odpovědět
1
2
Ahoj, kamarádka kupovala přes e-bay, ale je štíhlounká a šaty jí padly přesně a byla s nima spokojená. Byly to jiné ale:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. Taky premyslim ze je objednam z ebay..ale stejne jako ty vaham,jak asi budou ve skutecnosti vypadat :-o PS: moc se mi libi saty ktere sis vybrala prosim muzes mi zaslat odkaz? Dekuju
Odpovědět
já osobně jsem si neobjednávala, ale jedna kamarádka + dvě známé si je přes e-bay braly a byly nadšený...
Odpovědět
Profilova fotka
@byby1488 Odkaz je tady: http://viewitem.eim.ebay.cz/Stock-Whi... Jsou velmi krásné, o tomto střihu jsem četla, že se hodí ke každému typu postavy a hlavně jsou za cenu necelé 2 tisíce, což je paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@vercik83 Ahoj a nevíš, jestli byly z anglie nebo číny?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych do toho teda nešla.... Mám tu zkušenost, že i pokud se mi šaty líbí a sedí, nestačí to bohužel k tomu, abych v nich byla hezká. Možná pro někoho, kdo má naprosto souměrnou, štíhlou, bezproblémovou postavu... jenže kdo ji má?
Odpovědět
Ahoj, já taky uvažuji o koupi přes ebay - upřímně mě zklamal výběr v pražských půjčovnách a do ceny půjčovného se vejdu s nákupem, poštovým a dost možná i úpravou od švadleny, kdyby náhodou neseděly... Ale doporučuji zajít do půjčovny a odzkoušet si podobný typ šatů... a) když s sebou vezmeš kamarádku, je to super zábava, b) zjistíš alespoň typově, co Ti sedí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@michellejbc Ahojky, já si objednavala svatebni šaty do Thajska přes ebay. Před 2 týdny přišly a jsou naprosto dokonale. Sedí úplne všude tak jak mají. Určitě bych se toho nebala a šla do toho znovu :-). Ta cena za to stojí a upřímně, kvalita je lepší než v nějakých pujcovnach.
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk Děkuji :)
Odpovědět
@michellejbc nevim, optam se...
Odpovědět
@eevviikk Ahoj, mohla bych tě poprosit o webové stránky ze kterých si kupovala šaty? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@bibianna13 Objednavala jsem si saty od prodejce "asapbay". Kdyz si ho zadas do ebaye, tak tam najdes spoustu jeho satu. A vetsinou tam ma i fotky nejen z katalogu, ale i na jejich figurine. A saty v realu uplne odpovidaji fotce.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bibianna13 Pravděpodobně jste si špatně přečetla můj dotaz. Ptala jsem se, zda už někdo na e-bay šaty objednával a jakou má zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@eevviikk Bohužel tohoto prodejce nemohu najít, ale prodejce šatů, které jsem si vybrala má 100% hodnocení, takže by to mohlo být v pořádku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj včera jsem si objednala šaty z ebay, tak jsem na to zvědavá..... :-.
Odpovědět
@andreakilevnikova Dobrý den uvažuji o podobných na aukru. http://www.1-svatebni-saty.cz/svatebn... Budeme si držet palce, s výsledkem se pochlubím.
Odpovědět
Holky , pokud chcete pěkné šaty , tak se podívejte tady na diskuzi " Asapbay a čínští obchodníci .." Šije tam číňan Zimo moc pěkné a kvalitní šaty za 7-8 tis . Nikde u jiných čínsých obchodníků na ebay , nebo na aukru( jsou to taky z číny) bych to neriskovala. Používají totiž materiál, který se normálně dává jen na dekorace a ne na šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
@katamr Jo taky krásný, pak určitě napíšu jak jsem dopadla a dám i reální foto na mě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky přemýšlím nad objednáním svatebních šatů z eBay. Moje známá byla strašně spokojená, šaty jí padly přesně a kvalitně byly taky super. Já jsem si našla tyto šaty a vidím, že už byly mnohokrát objednány, tak se ptám jestli náhodou s nimi nemáte některá zkušenost. :-) díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu se zeptat kolik stojí poštovné? Na tyto šaty? :-)
Odpovědět
@monisnovak Nejvíce záleží ,jakého prodejce si vybereš. U toho, který šije nekvalitně i sebehezčí model bude vypadat strašně. Je to celé o dobrém výběru prodejce.
Odpovědět
@monisnovak tyhle saty maji v kmsvatby, sidli v tyne nad vltavou, nevim odkud jsi. Me se na jejich webovkach jedny libily, meli je mit skladem, ale nemely je, tak nevim jak to bude u tehle. A cena je super :-) Me se tyhle taky moc libi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a objednavala jste si je nektera, ktera jste pevnejsi? nebo jste vsechny stihlounke? z toho mam strach, ze mi nesednou kdyz mam nejake to kilo navic...
Odpovědět
Profilova fotka
Stojí celé právě jen 2 000! a to se mi zdá nějak podezřele málo. Našla jsem je dokonce 2x, tady u těch je poštovné 794Kč http://www.ebay.com/itm/stock-organza..., a tady 302Kč http://www.ebay.com/itm/New-Stock-Whi.... Nevím právě, kde najdu údaj o tom, kdo ty šaty šije. Mluví se tady dost o nějakém Zimovi... Jinak, jsem z Nového Jičína a to je dost z ruky, škoda, ale díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji si pročíst tento článek, než si šaty z eBay objednáte. Někdo má třeba opravdu štěstí na pěkné šaty, ale ve většině případů to dopadá tak, jak je napsáno v článku - http://www.levnesaty.ic.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
:-D jo to jsem četla!! je to síla. Koneckonců, ty 3000Kč není zas tak moc na to, to nezkusit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monisnovak Ahoj,pokud nepíšu už pozdě,tak tyto jsem objednávala, střihově byly docela OK,ale ty květiny, co na nich byly našité..dost hrůza..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, díky. No já jsem se nakonec rozhodla pro jistotu a už mám šaty zarezervované v klasickém salonu. Cena je supr za 7 500 a v tom je i půjčovné veškerého příslušenství (bolerko, bižuterie, ozdoby do vlasů atd, i věci pro ženicha a družičky ...) takže jsem maximálně spokojená. :-) Je to risk a jak říkáš nebyla tam 100% spokojenost.
Odpovědět
@katamr Už vám ty šaty dorazily? Jak vypadají? Chtěla bych totiž ty stejné...
Odpovědět
Profilova fotka
@andreakilevnikova nemáš ty šaty na tobě nebo v realu ? taky jsme se do nich zamilovala ! dekuji
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?