Svatební šaty z e-shopu Candiny, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojte nevěsty ;-) , zrovna jsem v té fázi, že si vybírám svatební šaty a narazila jsem na stránku candiny.cz. Mají zde široký výběr nádherných šatů, ale háček je v tom, že šaty šijí v číně a musí se objdnat, tak se chci zeptat zda s tím máte některá z vás zkušenost. Bojím se aby to nebyl nějaký podvod nebo něco takového. Děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
Připojuji se k dotazu. Tak jsem na těch stránkách byla. Dívala jsem se, že jsou všude po světě a sídlí v Hong Kongu...ale taky bych ráda, kdyby měl někdo zkušenost...Známá si objednávala přes e-bay šité taky v Číně a úplně v pohodě...ale člověk nikdy neví...
Odpovědět
Profilova fotka
koukala jsem i na e-bay a dost o tom uvažuji, ale bojím se aby přišli a seděli :-/ byla známá spokojená, a platila DPH a clo?jestli se můžu zeptat
Odpovědět
zeptám se, jak se s ní uvidím...šaty jí ale seděly, akorát když přišly, byly zmačkané a tak ji to trochu vyděsilo, ale pak se nažehlily a byly krásné...viděla jsem je na fotkách (které nechci zveřejňovat bez jejího souhlasu) a vůbec by člověk neřekl, že to přišlou poštou někde z Číny :D
Odpovědět
Ahoj! Taky jsem na tyhle stránky dnes narazila a je to přesně to, co hledám- krajka :-) Když byste některá měla zkušenost s tímto obchodem, budu ráda..
Odpovědět
http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... podívejte se na komentář dorkat
Odpovědět
Profilova fotka
asi jak kdo, mě osobně nevadí, že je to napodobenina a z Číny, už jsem rozhodnutá objednám si je z ebay.com je to to samé jak candiny.cz tak jsem zvědavá, držte palce ať jsou takové jako na fotce :-)
Odpovědět
super jaromarket, díky za odkaz, tak uvidíme... :) rozhodně, kdyby někdo další měl zkušenost, budu ráda... :)
Odpovědět
Držim palce.. pak dej vědět, jestli jsou šaty z ebay jako na obrázku. Já jsem se taky rozhodla pro tuhle volbu..snad to bude ok :-)
Odpovědět
to kacondrejkova: minule jsem se ptala známé ohledně toho DPH a cla a říkala, že všechno bylo už v ceně, která byla uvedena na netu... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
ahojte, chcela by som sa opytat, ci ste si tie saty objednali a ako ste boli spokone....tiez velmi silno uvazujem.nevadi mi ziadna napodobenina, len aby mi neprisla nejaka handra...dakujem :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?