Svatební šaty z Dress First, máte zkušenost?

Profilova fotka
Dobrý večer, nevěsty. Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá z Vás zkušenosti s objednáváním šatů z dressfirst. Hrozně se mi líbí tyto http://cs.dressfirst.com/A-Line-Princ... bez té obrovské mašle... ale tady v je nemohu sehnat. Tak jestli máte některá zkušenosti, tak napište.
Odpovědět
Profilova fotka
Objednávala jsem odtud a zrovna dneska mi přišel mail, že už jsou na cestě. Až přijdou, dá vědět, jaké jsou. Nicméně Dressfirst na mě působí dobře i jednání i přišlo solidní. Teď už jenom aby ty šaty byly v pořádku :)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji to by jste byla moc hodná...také si myslím, že se jedná o solidní firmu a mohu se zeptat, jaké šaty jste si objednala?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si jedny zkoušela (jedna slečna tady z beremese pro sebe objednala dvoje a jedny prodávala), šaty dle mého byly krásné, hezky ušité, všude začištěné, příjemné, dobře mi seděly. Nakonec jsem se pro ně kvůli barvě (chci čistě bílou, ne ivory) nerozhodla, ale jinak se mi líbily hodně, až tak, že sama uvažuji o objednávce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji, právě z toho mám strach, aby někde nekoukali nitě a tak a hlavně aby to byla kvalitní látka.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nedovedu posoudit. Tohle byla organza nahoře, ale byla pěkná, pevná, šaty vypadaly opravdu přesně jak na obrázku. Nevím, z jakého materiálu bys objednávala ty... Ale mně se opravdu líbily.
Odpovědět
Profilova fotka
mě se stránka moc líbí, ale mám z toho prostě strach, co pak s šaty když nesednou nebo bude špatná kvalita? Pak dávat další peníze za půjčovné a tyto sem těžko budou prodávat :-( jinak mě se líbí tyto: http://cs.dressfirst.com/Ball-Gown-Sw... ale není tam nic napsané o šatech, jak dlouhé je vlečka, zda se dá nahoře uchytit? :-S
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsou tam krásné, ještě jsem je ani neprojela všechny, ale ty co jsem sem na ně dávala odkaz mě prostě zaujaly a už se mi žádné tak nelíbí. Spočítala jsem, že by mě vyšly něco přes 5000kč, což tady si je za tu cenu ani nepůjčím. Kdyby mi byly větší tak si myslím, že nebude problém u nějaké šikovné švadleny je zabrat, ale horší když budou malé. Navíc jak je mám s těma rukávkama, tak mám strach, že právě tam mi budou úzké...=(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak saty prisly. Jsou stejne jako na obrazku, material je kvalitni a nitě z toho fakt zadne nelezou. Takze v tomhle smeru spokojenost. Bohuzel mi nesedi v oblasti prsou, ale to uz je muj problem, protoze jsem se blbe zmerila.... Moc mi to ale nevadi protoze jsem je kupovala s tim ze si je budu prizpusobovat k obrazu svemu, tak je pri jednom i o kousek zuzim :) takze za me dressfirst dobra volba
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za skvėlou zprávu, takže už jen se zméřit a sšup objednavat
Odpovědět
A můžu se zeptat jak sedí velikosti? Nestalo se vám, že by dorazila jiná velikost nebo šaty byly velké či malé? Díky moc!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@bara188 Velikost je přesně podle jejich velikostní tabulky.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
ahoj holky, také uvažuji nad koupí šatů z této stránky...můžu se zeptat jak dlouho dopředu to musím řešit, než odešlu objednávku, za jak dlouho mi šaty asi tak přijdou? Díky za odpovědi :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@palirria Hezky vecer, mne saty prisly za 3 tydny od objednavky :)
Odpovědět
Můžu se zeptat a jak je to s cenou?? Platí se nějaké clo nebo polatky??
Odpovědět
Profilova fotka
@iva27801 Na strankach jsem kartou zaplatila pouze saty. Jakmile byly saty pres DHL doruceny do CR, vyzvedla jsem si je na jejich pobocce a tam zaplatila osobne DPH a clo. Delalo to neco malo pres 1000 korun - jsou na to tarify, zkuste se mrknout na internetu. Do urcite castky clo platit nemusite. Hezky den, K.
Odpovědět
Profilova fotka
@alizza a jak to je ze clem?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?