Svatební šaty z běžného obchodu - máte zkušenost?

Profilova fotka
Nevěsty, co si myslíte o možnosti vdávat se v šatech, které lze koupit v běžném obchodě (Debenhams, Zara, Asos, Mango,Topshop..), nikoliv v klasickém svatebním/ resp. půjčit si je? Samozřejmě s tím, že chci šaty jednoduché a nechci (nemůžu) obětovat několik tisíc za půjčovné... Uvažuji tedy buďto o této variantě, případně o ušití šikovnou švadlenkou. Děkuju předem za odezvu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne. Taky jsem nad tím uvažovala, ale v době kdy jsem to sháněla, zrovna nic neměli. Chce to včas řešit. Moc toho vhodného nemívají, myslím....
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky , taky si myslím, že to určitě jde zaleží zda chceš bile či nějakou pastelovou barvu, uživatelka @ixka měla na své svatbě šaty z manga meruňkové barvy a moc ji to slušelo :-) navíc máš svatbu v červenci tak to už bude jarní a letní kolekce šatu, takže si určitě vybereš :-)
Odpovědět
Určitě! Dokonce myslím, že šaty z "běžného obchodu" mohou být i lepší:) Zrovna jsem viděla v Zaře ve výprodeji krásné bílé lehké šaty za 700 Kč a říkala jsem si, že bych si je koupila mít před svatbou:)
Odpovědět
Profilova fotka
@24_simona Ahoj, děkuji za názor a za odkaz na svatbu nevěsty v meruňkových šatech... nemám slov, to je nádhera, osobité a šťastné, veliká inspirace. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
:) Mango, výprodej pod 2. tisíce. Koupené 5 dní před svatbou :-D také můžu doporučit Van Graaf. Ty bíle jsem si zkoušela právě tam. Nakonec však meruňková vyhrála ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gitak jsem ráda, že jsem pomohla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka Ahoj, právě jsem se dívala na fotky z vaší opravdu parádní svatby, což mě utvrdilo v mém nápadu poohlédnout se po šatech jinde než v půjčovně a už se na ty toulky těším. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží.:-) Sdílím i tvůj nápad s obstaráním výzdoby, kytek atd., i když to asi bude blázinec viď?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na nabídku k nám, nabízíme svatební šaty na prodej za rozumnou cenu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gitak Blázinec to chvílemi byl ale mě to bavilo :-D Nakonec jsem byla velmi ráda že to tak dopadlo, člověk s toho má potom větší radost - dokonce už mám i pár nabídek na květiny :-D :-D ještě jsem Ti chtěla ukázat jedny šaty. Pull and Bear 800kč nádherný splývavý materiál, dokonalý potisk - koupila jsem si je a měla je do zálohy kdybych nesehnala jiné. Nakonec jsem si je vzala na převlečení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já Ti také doporučuji kouknout v půjčovnách, kde vyprodávají svou starou kolekci. Ty své jsem koupila v úterý, stály 3000kč (ještě bude stát 500 čistírna+žehlení) a koupila jsem je v Praze v Della Sposa. Nevěřila bych, že si šaty koupím, ale stalo se.. Seděly mi jako by byly ušité přímo na mě a tak jsem nezaváhala a koupila je..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mam svatebni saty na prodej. Je potreba je vycistit a vyzehlit. Dam je za 1500,-
Odpovědět
Lucipan sory, ale ty jsou hrozné :-p Gita k myslím, že v některém obchodě snad budo, ale určitě se dají za super cenu koupit v salonech ve výprodeji nebo i tady na bazaru.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, mně nabídka svatebních salonů přišla tak žalostná, že jsem si raději šaty nechala ušít, ale kdybych neměla v hlavě konkrétní představu, šla bych i do konfekce. Když si vezmu, že za cenu kolem 2-3 tis lze koupit opravdu pěkné jednoduché šaty, za tu cenu je možné si půjčit opravdu šílený hadr z kolekce z devadesátého osmého:) Je to asi 14 dní, co jsem viděla jedny opravdu moc pěkné v HM.
Odpovědět
Já si koupila tyhle na převlečení, ale říkala jsem si, že kdyby se mi něco stalo se svatebníma (třeba synek by mohl zaúřadovat), tak bych se v nich zvládla i vdát.
Odpovědět
Profilova fotka
@teatime Ty jsou krásné a jemné, taky jsem o nich uvažovala... Kupovala jsi je přes ZOOT? A sedí? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@love_and_cupcake Tedy, ty jsi byla přenádherná nevěsta! Děkuju za inspiraci...
Odpovědět
@gitak Jojo, přes ZOOT. Sedí dobře a látka je vážně moc pěkná a kvalitní. Každopádně bylo fajn, že jsem si je mohla na výdejně vyzkoušet, druhé šaty jsem tam nechala, ty mi nebyly. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?