Svatební šaty z Aukra, máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost koupi šatů z těchto internetových stránek?
Odpovědět
Profilova fotka
@vejunkaa já jo a záleží na prodejci, jak moc přesné a pravdivé informace k popisu připojí...
Odpovědět
Profilova fotka
já je měla z aukra. Paní byla ta hodná, že jsem ji poslala míry a ona mi i velikost. Byla dobrá i komunikace. Ale souhlasím, že zaleží na prodejci. S aukrem mám, ale dobré zkušenosti. Vše se snaží řešit. Jen to někdy trošku trvá :-(
Odpovědět
Já jsem si tam jedny vyhlédla, prodává je paní co má i e-shop "nejprotebe.cz". Doprava byla zdarma...poslala jsem paní rozměry a určila mi vel. 38, na šaty jsem čekala 45dní, mělo to být doručené rychleji, ale proč se to zdrželo netuším....mezitím jsem trochu přibrala o celých 5 cm v pasee a měla jsem obavu, že šaty už nezapnu, že budu muset hubnout, nicméně jsem čekala až dorazí...Šaty nakonec přišly a já se nestačila divit (přišly poskládané do minimálních rozměrů - korzet měl tedy zohýbané kostice a zabalené jen do černého pytle omotané lepící páskou)Byly mi strašně velké, velikost odpovídala 40 - 44, takže pro mě nepoužitelné...měly to být nové šaty, ale i přesto byly zašedlé, vespod špinavé od make-upu (i přesto že jsem na šaty pospíchala mi nakonec bylo sděleno, že si je jedna paní ozkoušela, padli jí výborně a objednala si je také), šaty byly naprosto tragické a podle mě neodpovídaly obrázku. Švadlena mi řekla, že spodní vrstva je ušita ze saténu ze kterého se šije povlečení, nikoli šaty, organza byl prý snad nějaký šifon a šaty byly podle ní už použité.....šaty jsem obratem vrátila....přišla jsem tedy o nějakých 80kč poštovné. Ještě musím dodat, že kruhová spodnice neobsahovala pevný kruh, ale jen takový ohebný drát, který se dal složit do malých rozměrů, šaty vůbec neudržel a spodnice byla UNI vel a mě naopak malá....rozhodně slečna co se vleze do těchto šatů co mi poslali se do spodnice nenacpe ani náhodou....nakonec jsem si tedy sehnala šaty tady z bazaru již použité, přišli krásně složené v krabici a čisté, byly v daaleko lepším stavu než šaty původní....
Odpovědět
Profilova fotka
mě se právě od této prodejkyně líbily tyto šaty...no tak mám dilema zda objednat... :-|
Odpovědět
holeckovaz tak přesně tyto jsem si objednala já, viz můj příspěvek výše.....nedoporučuji, byly příšerné a rozhodně se nepodobají obrázku:) vrátila jsem je....
Odpovědět
Profilova fotka
aha,tak to je škoda..zrovna takové hezké na obrázku :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hlásím se zde jako prodejce svatebních šatů na viz. výše zmiňavaném portále a také jako majitelka eshopu nejprotebe. Musím se prosím obhájit před názorem jedné naší zákaznice, která zde kritizuje svatební šaty u nás zakoupené a které jsou také zobrazeny na obrázku. Tento model patří mezi náš nejprodávanější a šaty jsou krásné. Těchto šatů jsme prodali velké množství a reklamce z důvodu nespokojenosti byla jen jedna a to od slečny viz.výše. Je mi jasné, že každá slečna má jiný vkus a každá je také jinak náročná. Proto má každá naše zákaznice, která si u nás šaty přes internet zakoupí a šaty jí nesedou, možnost výměny a nebo vrácení! K mému příspěvku také přikládám foto šatů v realu a věřím, že potvrdím, že šaty jsou moc hezké a tvrzení, že jsou příšerné není pravdivé :-) Děkuji :-)
Odpovědět
@very69 Máte i fotku celé sukně ?
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Ano, zde. Šaty ale nejsou na fotu nažehleny, každé naší zákaznici doporučuji si nechat šaty vyčistit a nežehlit v profesionální čistírně a nebo ve svatebním salonu. Jde o to, že šaty k nám cestují přímo z výroby a určitě každá nevěsta chce mít šaty ve svůj VELKÝ DEN voňavé a v perfektním stavu.:-) Děkuji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@farez Slečno, šaty od nás Vám dorazí v perfektním stavu, ale vždy toto zákaznici doporučuji. Pokud jste si šaty kupovala od San Patrika, tak je vidět, že jste náročná zákaznice a ochotna si za kvalitu a značku připlatit..asi jste se nedívala, jak vysoká je naše prodejní cena šatů..šaty u nás pořídíte cca od 2-6 tis. Kč. Což odpovídá v mnoha salonech půjčovnému. Naše šaty nejsou značkové, ale i tak krásné. A pro slečny, které si nemohou dovolit investovat do šatů desetitisíce, cenově přijatelné. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojik mam saty z aukra za 3500 a fotka odpovida satum, jelikoz je chvi mit super a na miru predne mam nesoumernou postavu tak jsem nechala od sikovne pani nasit vyvazky, vymenit kostice jelikoz jsem si v tom cupla a kostice se zohla na to mi pani svadlena rekla , ze se to u tecj levnejsich satu stava, vyprav a vyzehlit jsem si je tez nechala a ted uz naprosta spokojenost , co se tyka prodejcu musi byt solidni. Ochotny poslat fotku a pak neni problem.
Odpovědět
Článek se načítá
Ačkoli jsem ještě nikdy nevstupovala to diskuze, nyní mi to nedá. Šaty na obrázku mi přijdou naprosto příšerné a již na první pohled je vidět, že jsou z nekvalitních materiálů. Já bych za ně nedala ani 1000 Kč. Pokud stojí 2000 či dokonce 6000 Kč, tak v tom případě je lepší si za ty peníze koupit jednodušší, ale kvalitnější šaty, protože jinak je to jako vyhazování peněz oknem. Za levné peníze se dají koupit i kvalitní šaty, akorát se člověk musí oprostit od toho chtít za každou cenu šaty z katalogu drahých firem za levné peníze - to nikdy nedopadá dobře, viz obrázek výše. Aby takto komplikované šaty vypadaly hezky, chce to kvalitní látky a té látky je zapotřebí hodně. K tomu je třeba ještě připočíst práci a čas. Ať počítám jak počítám, pořád se nemohu vejít do rozmezí 2-6 tisíc a z toho mi vychází jedno - nízká cena se musela promítnou do kvality a kvalita se promítne do vzhledu. Je mi líto, ale kouzla jsou jen v pohádkách a tyto šaty jsou možná levné, ale kvalitní a krásné rozhodně nejsou. To je prostě to samé, jako když si místo sushi s lososem dáte sushi s gothajem...ani barva není stejná a chuť je úúúplně o něčem jiném.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 To je mi líto, pokud na Vás šaty takto působí, asi je nutné je vidět opravdu v realu, jsou krásné..zákaznice je obdivují, jedná se nový model šatů, který jsme začli prodávat tento rok a jsou velmi žádané. Šaty jsou ušity z kvalitního materiálu, pevný satén a organza. Každá nevěsta-jiný názor.. :-)
Odpovědět
@very69 Myslím, že kdyby jste na svém e-shopu měli tyto reálné fotky šatů a ne jen katalogové fotky stažené odněkud z netu, tak by zákaznice věděly dopředu do čeho jdou . Takhle podle mně nekorektně nabízíte šaty , které ve skutečnosti pak vypadají jinak. Nevěsty tak vystavujete případnému zklamání , které jim i může zkazit předsvadební přípravy. To, že šaty mohou vrátit ,už jim to zklamání nevynahradí. Taky by jste se vyhli této pro Vás nepřijemné diskuzi.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Každé zákaznici samozřejmě můžeme před zakoupením zaslat foto šatů v realu, to není vůbec problém. Katalogové fota šatů nám zprostředkovává náš dodavatel, který podle této předlohy šaty šije. Slečno, mě tato diskuze nevadí, protože jak jsem zde již zmiňovala, každý má jiný vkus a je jinak náročný :-) Šaty prodáváme již několik let a máme tisíce spokojených zákaznic, které byly se šaty spokojeny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne spíše mrzí to, že názory na věc jsou zde subjektivní a pokud si takovou kritiku na model šatů přečte zákaznice, která je má doma a cití se v nich krásně a jsou pro ni ty pravé svatební, musí být z takovýchto vašich komentářů zklamaná. Prodáváme velké množství šatů, některé jsou střídmé, některé výstřední atd. vždy záleží na osobnosti zákaznice, ale nikdy bych si nedovolila kritizovat slečně šaty, které si zvolila a líbí se jí a cítí se v nich skvěle..pokud si u nás zákaznice šaty vybere, můžeme jí zaslat foto šatů v realu, může k nám dojet osobně a šaty si vyzkoušet, takže rozhodně ví, do čeho jde. Pokud se zákaznici cokoliv nezdá, má opravdu možnost výměny a nebo vrácení. Všechny naše šaty jsou k dostání za úžasnou cenu a my se snažíme každé budoucí nevěstě vyjít maximáleně vstříc, aby žádné zklamání nenastalo a svatební přípravy si užívala! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.tak jsem tu zas a přidávám svojí zkušenost..šatičky z Aukra jsem si nakonec zakoupila..právě od prodejkyně Nejprotebe.cz.Sice jsem si nakonec objednala jiné než na obrázku,ale šatičky dorazily v termínu,v pořádku,zabalené do větší krabice i s dvoukruhovou spodnicí.Po rozbalení byly šaty krásně bílé,čisté a trošku zmuchlané(ale to je jasné když byly složené).A vyžehlit je už je to nejmenší :) a pani prodejkyně to i doporučuje šatičky nechat přečistit a vyžehlit,ale myslím si že čištění nebude třeba :). Takže za mě rozhodně doporučuju a vůbec bych se nebála objednat z internetu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s nákupem svatebních šatů od tohoto prodejce http://aukro.cz/show_user.php?uid=271... Jsou zde fotky šatů od Pronovias za velice zajímavé ceny, ale značka není uvedená. Co si o tom myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
@laalinaa že jsou to pravé kopie falešných originálů ;-) nelže, že jsou značkové a má samé kladné hodnocení... co víc dodat ;-)
Odpovědět
Já jsem ta zmíněná nespokojená zákaznice a jsem ráda, že jsou zde ukázány skutečně šaty jak vypadají v reálu....klobouk dolů před všemi nevěstami co v tomhle vyrazí před oltář :-)
Odpovědět
a šaty nedorazily v perfektním stavu, ale špinavé od makeupu :-) to je podle mě děs, když jsem si je nechala uším na míru přímo pro mě.....
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 takže víš o někom, kdo zde něco koupil?
Odpovědět
Profilova fotka
@laalinaa u tohoto konkrétního prodejce neznám nikoho, ale na profilu má 28 kladných hodnocení z 28, a 5 hvězdiček z 5 na komunikaci, dopravu a shodu prodávaného předmětu s popisem.... Na Aukru nakupuju pravidelně, dívám se vždy na hodnocení a ještě jsem neměla problém
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?