Svatební šaty z Aukra, máte zkušenost s nákupem?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s nákupem svatebních šatů z aukra? Nechce se mi platit velké peníze v půjčovnách apod. a viděla jsem na aukru že se tam dají sehnat krásné třeba do 3000,-... Chtěla bych tak do 4 tis.
Odpovědět
1
2
@mejla24 Většinou ty šaty ve skutečnosti vůbec neodpovídají obrázkům . Jsou ušité z nekvalitních materiálů a horkou jehlou a je to pak na nich hoodně vidět a taky špatně sedí. Některé použité látky nepatří vůbec na šaty, protože to jsou dekorační látky určené na výzdobu stolů apod. ;-)
Odpovědět
@mejla24 řeknu to takhle :-) pokud jsou svatební šaty v cenové relaci 3 000Kč, nikdy nebudou z kvalitních materiálů. Mohou být nejlevněji od 6 000Kč když někdo dává akci :-), ale za 3000Kč opravdu nemůže být řeč o kvalitě. :-)
Odpovědět
@mejla24 Možná se zkus podívat tady do bazaru. Jjsou tu i pěkné šaty za dobrou cenu. :-)
Odpovědět
krásné šaty za 3tisíce určitě nekoupíš :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji podívat se na stránky Silhouette Fashion a potom navštívit jejich prodejnu a půjčovnu v Praze ;-) na stránkách jsou nafocené originály, podle kterých se šije...ale jak mi sama paní prodavačka přiznala, když jsem tam byla, tak oni neumí ušít ani bohatou sukni. Opravdu...obrázek a skutečnost u takto levných šatů je hodně rozdílná a kdybych si je tenkrát objednala, byla bych hodně zklamaná! Pro představu hážu pár fotek s rozdíly ;-) 1. a 2. fotka originál, 3. fotka kopie 4. fotka originál, 5. fotka kopie
Odpovědět
@janneys to jsou hodně nepovedené kopie. Ale je to o člověku, kde a kdo šaty šije. Ale tohle je fakt za mě děs a hrůza.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty první jsem si chtěla objednat...dát za takovou hrůzu 8 tis, asi by mě trefilo! Naštěstí je zrovna v tom salonu měli...já jí řekla číslo šatů, které jsem si vyhlídla a ona mi to ukázala...v tu chvíli jsem neměla důvod u nich v salonu zůstat ani minutu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi mi nezbyde než si je půjčit v půjčovně :-( mně to přijde ale hodně dát za půjčení něčeho co na sobě budu mít 1 den, třeba 8 tisíc... dají se půjčit pěkné šaty třeba i do 3 tisíc? A jak moc dopředu je musím rezervovat?? Janneys, ty bílé s tou růžovou stužkou v originále jsou fakt kráásnééé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Janneys, takže to Silhoutte Fashion doporučuješ nebo ne? Ty šaty tam vypadají jinak než na těch fotkách? Hůř? Teď jsem se dívala na jejich stránky a mají tam fakt krásné šaty, i ty ceny se tam najdou dobré :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mejla24 Já jsem ráda, že jsem si je odtud neobjednala, protože by mi přišlo místo krásných šatů jen velké zklamání :-| za mě osobně nedoporučuji. Na fotkách nahoře se podívej na nějaké rozdíly mezi originály a tím, co místo toho potom šijí a prodávají, a potom posuď sama ;-) Na stránkách mají fotky originálních verzí, které neprodávají a šijí místo nich kopie.
Odpovědět
Profilova fotka
V půjčovnách se dá vychytat solidní akce, třeba sleva tisíc na vše. Mě se dokonce podařilo vychytat akci jakékoliv šaty max. 5000, takže mám šaty půjčené za 5000 (cena před akcí 8500). Taky se mi nechtělo dávat za šaty majlant, ale kopií na netu, které nemůžeš vidět předem jsem se bála. Půjčovna u mě vyhrála právě v tom, že všechny modely můžeš vidět, ošahat, zkusit, a taky s velikostí 34 se bazarově těžko něco shání. Co jsem ale koukala na šaty tu na bazárku, tak některé byly moc pěkné a za dobrou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vyzkoušela bych se podívat do menších měst do malých půjčoven ;-) Sice jich asi budeš muset obejít víc, než tě nějaké uchvátí, ale mají většinou mnohem nižší ceny půjčovného, jelikož nenabízí samé známé značky ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já koupila šaty tady na bazaru za 3500,- Ve skvělém stavu, hezké, mám z nich radost. Sestra si koupila svat. šaty za 2500,- v půjčovně kterou rušili.. Takže sehnat levně se určitě dá bez problémů. Za mě půjčit určitě ne - jednak je to fakt drahé, jednak co jsem slyšela od kamarádek příběhy, že s tím měly problémy.. Nestojí to za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě záleží na tom,od koho ty šaty koupíš..jsou prodejci, kteří mají docela hezké šaty, ale u jiných je to opravdu hrůza... pár jsem jich taky obepsala a vždy jsem chtěla vidět, jak dané šaty vypadají ušité ve skutečnosti, většinou to opravdu nebylo nic moc, ale nakonec jsem tam šaty koupila a jsem s nimi spokojená, jediné, co bylo jiné než na obrázku tak ozdobné květiny na šatech, ve skutečnosti byly trochu větší a na mě moc výrazné,takže jsem dávala na úpravu švadleně a i ta sama řekla, že šaty jsou ušité docela dobře :-) a mimochodem i tady v bazaru se prodávají šaty koupené z aukra, mnohdy i za vyšší ceny než by vyšly ty nové ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pravděpodobně myslíš takové ty krásné šaty na modelkách. S tím zkušenosti nemám. Ale osobně jsem si koupila šaty z Aukra od nějakého prodejce, co má šaty focené celkem nekvalitně na figuríně nebo na nějaké paní. Každopádně šaty jsem si koupila jakože si je nechám zkrátit na převlečení. Šaty vypadaly podle fotky hodně obyčejně, ale tušila jsem, že v reálu budou lepší. Každopádně dala jsem za ně i s poštovným 600 Kč. Byla jsem netrpělivá, když jsem rozbalila krabici, byla jsem uplně ohromená. Hnedka jsem je vyzkoušela. Padnou mi celkem dobře, akorát mají dibně vycpaná prsa a potřebovala bych trošku rozšířit průramky. No každopádně hned bylo jasný, že to budou moje svatební. Jsou jednoduché, ale moc se mi líbí ;) Ve spodu mají malinkou šmouhu, jako od zašlápnutí, ale stejně si je budu muset nechat zkrátit a nebo by to šlo asi i vyčistit. Na šatech byla ještě cedulka ze salónu a cena tam byla psaná necelých 500 euro! Takže toto je moje zkušenost s Aukrem. Ale možná jsem měla jenom štěstí. Šaty nejsou jako z pohádky, ale mě se líbí a cítila jsem se v nich krásně. Hlavně mám hodně široká ramena a ta široká ramínka jsou pro mě bezva řešením ;) Navíc jsou krásně vyšívané korálky a to jsem chtěla ;)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě k půjčování. Sám přítel mi řekl, ať si šaty radši koupím. Jednak ty peníze za půjčení jsou nehorázný (pokud nechytneš slušnou akci). A hlavně pokud je umažeš nebo tak něco, ještě za to můžeš zaplatit nehorázný prachy. Samozřejmě záleží na půjčovně, ale... :) Hodně štěstí při výběru ;) (ať už koupi, nebo půjčení, či možná ušití)
Odpovědět
Profilova fotka
@piperr_ka no...ono koupit si takové šaty, jako by si většina slečen chtěla půjčit, tak to začíná být otázka opravdu dost velkých peněz ;-) vím z vlastní zkušenosti :-) mám koupené, které stály "jen" 20 tis a to už byly předtím párkrát půjčené. Jinak ty, které jsem původně měla vyhlédnuté stály přes 30 tis ke koupi. Jsem také názoru, že si šaty raději kupuji, ale ne každý je ochoten do toho investovat tolik, pokud chce pěkné šaty z kvalitního materiálu.
Odpovědět
@janneys nemyslím, že se kvalitní šaty dají koupit vždy draho.Já koupila original Pronovias po 2 nevěstách za 65000 a jsou krásné nepoškozené.I tady na bazaru se dá najít pár originálních kousků za velmi přijatelnou cenu
Odpovědět
oprava-- za 6500 :-D
Odpovědět
@ilonkaseda :-) jj už i v nějaké jiné diskuzi jsem psala, že záleží vždy na tom kdo šaty šije a jak si dá na kvalitě záležet. Ne každý, kdo prodává šaty na míru je nechává šít v Číně a upřímně, všude v zahraničí jsou šaty mnohokrát levnější jak v ČR. Mnohaletá vlastní zkušenost. V ČR je hold vše předražené. Za 6000Kč už člověk sežene nádherné kvalitní sv. šaty. Je to jen o prodejci. Já vždy doporučuji projet si komentáře, ať beremko, aukro, sBazar............. Zároveň když je akce na šaty, tak se dají pořídit i od 5000Kč na aukcích.
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys Tak určitě záleží na tom, jestli jsou šaty nové nebo ne. Ale myslím, že v salonech se dají pořídit moc hezké, zachovalé šaty. Sice jsou ze starších kolekcí, ale i tak mohou být pro někoho ty pravé. Pokud chce někdo nový model, tak si holt musí připlatit :) Ale odobně bych za šaty, které budu mít na sobě ani ne jeden den tolik peněz co píšete nedala. Ale pokud na to někdo má a je to jeho sen mít takové a takové, tak proč ne :) Já nevěděla, jké šaty i budou slušet, pak jsem je objednala (viz výše) a padly naprosto skvěle (sice budou potřebovat malé úpravy, ale cítila jsem, že to jsou ty pravé) ;) Ale samozřejmě je pravda, že za kvalitu se platí ;)
Odpovědět
@kacenka115 @mejla24 Nikdy bych nepodporovala pujcovny. Nehorazne na satech vydelavaji, kdyz si vezmes, ze za 3 dny pujceni das, i tebou zminovanych, 5tis je silene! a kolikrat je takhle protoci za sezonu! navic ty saty pak podle toho vypadaji, same odpadane koralky, zapatlane, zasle barvy.. bohuzel pujcovny jsou obrovske zklamani a nikdy bych do nich nesla. koukni se na stranky madory, je to ceska firma z Mikulova, sijou na miru, a cenove je to prijatelne, mam to za cenu pujcovneho a jsou moje - nikdo je nenicil prede mnou a kvalita je velmi dobra.
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Jsi asi nebyla v moc dobrých půjčovnách, co? Je jasné, že když v tom podnikají, tak na tom musí vydělávat, proč by to také jinak dělali. A když si vezmeš, kolik jen stojí čistírna a že ty šaty také vydrží jen určitý počet vyčištění, než budou vypadat zle a už se nebudou dát půjčit, že u většiny půjčoven máš v ceně úpravu od švadleny, aby ti šaty seděly, což také není zadarmo, provozní náklady ani nepočítám, navíc z nějakého výdělku se musí pořizovat nové modely....Tak se cenám ani nedivím.
Odpovědět
@janneys byla jsem v tech "renomovanych", nejhorsi byla ADina, to byla este v holesovicich, a tam to byla katastrofa, fakt usmudlane, oddrolene koralky. myslim, ze do cen se promita zejmena ten zisk, protoze spousta tech satu neni treba davat do cistirny, staci prat, coz je podstatne levnejsi, a ano, presivaji se, aby padly, ale podle toho to taky pak vypada.. prijde mi nehorazne dat 15tis za pujceni neceho na 3 dny.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka si je taky objednala přes Aukro z Číny. Nepřišly jí a po několika urgencích musela kupovat v pondělí před svatbou nové. Já bych byla asi na mrtvici... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Já byla v Adině a spokojenost ;-) byla jsem na Letňanech a úplně super, šaty krásné, vůbec mi nepřišly odrbané ;-) A jinak se mi moc líbila Nuance a Venesis :-)
Odpovědět
@janneys tak to je super, treba neco zmenili prestehovanim :-) ja mela negativni zkusenost a uz predtim jsem byla rozhodnuta si saty kupovat, tohle to jenom podporilo.
Odpovědět
Profilova fotka
já musím říct, že jsem s půjčovnou spokojená, zaplatím 5tis. což oproti šití nebo koupi je super cena. Šatky jsou zářivě bílé, nepoškozené, voňavé a upraví mi je na míru, podle mé potřeby. Čistírna a spodnička jsou také v ceně. Z 4 modelů co jsem zkoušela, dva neměla žádná nevěsta přede mnou, kvůli velikosti. Nakonec jsem si stejně vybrala už použité, protože mi víc sedly. Taky jsem uvažovala o koupi na aukru nebo tady, ale vyhrála půjčovna, protože jsem nechtěla kupovat zajíce v pytli. Ale prošla jsem jen Venesis a Chantal v Třebíči, protože jsou levnější než Brno, šatky mám z chantalu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Aukro ani omylem, pokud se opravdu nejedná o šaty z půjčovny! Znám minimálně 2 slečny, co si tam šaty koupily, prý žádná čína, stály 6 tis. krajkový na míru. Šaty absolutně neseděly, materiál cenově odpovídal (suknice nic moc, ale přiměřené ceně) ale ta krajka!!! Hrůza, viděla jsem to na vlastní oči a nevěřila bych...na fotce byla krajka jemná a ve skutečnosti nepříjemná, hrubá cosi, co ani krajkou nazvat nemůžu...vyhozené peníze, vrátit to nešlo, prodejce vyváznul...šaty sice na postavě tak hrozně nevypadaly, nicméně bylo vidět, jaké jsou kvality. To raději obnošené kvalitní svatebky za stejnou cenu...Jinak já si je chtěla nechat v Brně šít u paní cca za 12 tis.což je super cena, ale nakonec jsem tu narazila na výprodej sv.salonu v kladně, paní moc milá ochotná, mám nové, krásné, šifionové, značkové Jasmine Bridal, vel 34 (což v salonu neseženete) svatební šaty za pouhých 8 tis.! Každý kdo je viděl, tak mi je moc chválí :) ...paní mi totiž nabídla, že když mi nebudou nebo něco, tak je pošlu zpět a zaplatím jen za poštovné, což by mě vyšlo levněji, než kdybych si je jela osobně vyzkoušet do kladna :)
Odpovědět
@rudolflenka Za mě to tím pádem nebyli ok prodejci, protože jinak by byla možná reklamace a navrácení financí. Je to o lidech, bohužel ti co to dělají tímto způsobem zbytečně kazí jméno lidem, kteří si na své práci dávají dost záležet. Ale v ČR už se nedivím ničemu.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?