Svatební šaty z aliexpressu a ebay

Ahojky holky, máte prosím některá zkušenosti s šatama z aliexpress? Líbily se mi tam některy, ale nevím jestli to riskovat, aby nepřišlo kdo ví co.. Díky z názory :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Přímo se svatebníma zkušenost nemám, ale objednávala jsem šaty pro maminku na naši svatbu. Měli jsme velké problémy s platbou a po dvou měsících už jsem myslela, že šaty neuvidíme. Nakonec jsme musely poslat další penize, protože mi napsali, že se šaty zdražily a když už se konečně dostaly do ČR, tak nám na celnici ještě vypočítali 1500kč. Takže šaty nakonec nevyšly zase tak výhodně, jak jsme myslely, ale po čtvrt roce přišly a kupodivu jsou krásné, kvalitní a nádherně sedí.Z aliexpressu objednávám běžně a nikdy nebyl problém, ale vždycky se jedná o pár dolarů. Svatební bych se asi bála objednat jednak kvůli tomu, jestli by mi seděly a jednak kvůli těm nervům s dopravou a platbou. Ale možná je to jen moje špatná zkušenost.
Odpovědět
Já zkoušela a totální průšvih. Nejdou ani prodat....Také jsem doplácela na celnici. Ale ozdoba do vlasů, klec a okvětní lístky i umělé růže super :-). Ještě tam koukám po slunečníku, zdají se krásné..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,svatební šaty bych radeji neriskovala..vím od svych klientek,ze jim prisly po dvou měsících čekání neidentické šaty,byly jiné v reálu,nekvalitní materiály aj...pokud se rozhodnete pro ušití svatebních na míru..jsem vám k dispozici na osobní konzultaci,kde vse probereme co se týká materiálu,strihu dle vasi postavy a hlavne dle vašeho přání...775376243..staci sms..hezký den Rena salon.Václavák
Odpovědět
Děkuji všem moc za názory.
Odpovědět
@renata_svobodova Tak to by bylo úžasné, kdybyste mi ušila dle mých představ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem asi výjimečný případ, ale mě šaty přišly v pořádku po 3 týdnech, seděly mi a byly stejné jako na obrázku. Zkoušela jsem je objednat půl roku před svatbou abych kdyžtak stihla sehnat jiné, ale za 3000,- vše ok. :-)
Odpovědět
@alexea zdravim, muzete prosim poslat odkaz? A platila jste na celnici? Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@dookinka odkazy již nejsou funkční, bylo to před víc než rokem, šaty jsem objednávala dvoje, a clo jsem neplatila, jen DPH a to jen u jedněch i když byly stejně drahé
Odpovědět
Profilova fotka
@becky818 Dobrý den,muzete mi prosim napsat sms kdy by se vam hodilo prijit na os konzultaci?..muzete tento týden v pondeli nebo uterý odpol mezi 15 az 17 h ?..na tel 775376243..dekuji Rena salon
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den, nemáte někdo tyto šaty z Aliexpressu, nebo těmto podobné? Případně nemáte podobné šaty odjinud? Děkuji za rady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?