Svatební šaty x po půlnoční šaty

Je tu někdo kdo se NEbude po půlnoci převlékat do jiných šatů? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych chtěla zůstat ve svatebních šatech co nejdéle :) šaty na převlečení sebou mít budu, pro případ že by se náhodou něco přihodilo.
Odpovědět
tak já jsem si popůlnočky sice pořídila, ale jen tak pro sichr...kdybych už nemohla v šatech vydržet, ale doufám, že je nebudu potřebovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já zatím koukám, ale neplánuji ... přesto, že máme svatbu tři dny, hodlám to vydržet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím to nemám v plánu. A pokud se převlíknu, tak ty negližé, co tu vídám, určitě mít nebudu :-D Spíš nějaké lehké letní běžné šaty nebo spíš dlouhou letní sukni a tílko 8-) Nejsem postava na to, abych předváděla prvoplánově sexí šatičky :-D
Odpovědět
Já se určitě převlékat nebudu. Sice si asi pořídím nějaké pěkné šaty na převlečení na cestu domů na druhý den, ale svatební šaty si převléknu jen a pouze pokud by byly zničené nebo polité naprosto celé :-D
Odpovědět
@lenickaondrik Ja saty na prevleceni nemela,kdyz uz jsem jednou byla nevesta,chtela jsem si ty princeznovsky saty uzit co nejdyl:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chci si svatební šaty užít, převlékat se nebudu.
Odpovědět
Vdávala jsem se před 10 lety - tenkrát se šaty na převlečení neobjevovaly. Takže jsem v nich byla celý den až do rána. Bylo mi v nich dobře, nikde nezavazely, nikde netlačily, dokonce na wc jsem mohla sama /kamarádka s velkou spodnicí potřebovala dvě asistentky na čůrání/. A je pravdou, že když vidím některé šaty jako popůlnočky, tak se mi protáčí panenky. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nechávám si šaty šít a nemám v plánu si je svlíkat :-) Ale kdyby náááhodou...(a tím myslím, kdyby se s nimi něco stalo).....tak si pořídím nějakou bílou tylovou sukni a bílý tílko (těch mám dost :) ).
Odpovědět
Profilova fotka
napodobne, jen kdybych je polila nebo neco, nejvic se bojim s satama na wc mam dlouhou vlecku, ale pro jistotu taky koupim takove letni saticky, zadne vyzivave neplanuju, nemam na to ani postavu ani odvahu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemam prevlekani v planu,ale nahradni saty sem si poridila.kdyby mi bylo vedro nebo mi jakkoliv jinak vadily.kazdopadne mam v planu byt v nich co nejdele.jen se bojim,ze me chytnou zada.preci jenom sesnerovany korzet nuti cloveka byt ve zprimene,te spravne poloze na cez ja nejsem moc zvykla a uz v salonu me teda zada bolely.i kdyz asi az po rozvazani.no,uvidime:)
Odpovědět
Profilova fotka
tiez sa prezliekat nebudem.. ved ich budem mat len raz (dufam :D ) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Taky neplánuju popůlnoční šaty, chci si vybrat takové, ve kterých vydržím celou dobu. Ale diskuze mne trochu nahlodala nějaké koupit - jsem nepozorné čuně, tak kdybych se něčím polila, ať se mám do čeho převléknout ;-) Ale i tak bych se držela nějakých lehkých rozevlátých nebo pouzdrových šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak trochu jsem plánovala popůlnoční šaty, ale hned jak jsem si zkusila "ty pravé princeznovské" zavrhla jsem to. Prostě ty svatební nesundám :))
Odpovědět
Já se budu vdávat v krátkých šatech, takže žádné popůlnoční neplánuji :) spíš náhradní :) kdyby se přihodilo něco nemilého :)
Odpovědět
Já si dávám šaty šít, chci si je užít, takže převlékat se rozhodně nebudu. Mám sice šaty na druhý den, to pochopitlně nebudu už ve svatebních, ale jako převlečení je neplánuji, pouze kdybych si svatbení zničila (celé polila, roztrhala).
Odpovědět
Profilova fotka
copak je to povinnost se prevlekat? :-N ja mela nahradni saty pripravene spis pro pripad nejakych necekanych nehod - a prevlekla jsem se uz odpoledne - kvuli pohodli na tanec a proto, ze bylo dost teplo. (nicmene ty nahradni byly take bile a elegantni jako svatebni, jen kratke) jinak cekat s tim az do pulnoci, asi bych misto nich mohla vytahnout spis nocni kosili, po velmi intenzivnim dnu jsme nikdo nebyli schopni to tahnout az do rana a zapadli jsme spat docela brzo.. :-D
Odpovědět
Saty do rezervy jsem mela, ale neprevlekala jsem se (mela jsem je zdarma ke svatebnim)....za ty prachy a jednou za zivot jsem chtela vydrzet ve svatebnich :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?