Svatební šaty, vyplatí se víc půjčit, nebo koupit?

Ahojte prosím Vás, co se víc vyplatí půjčit svatební šaty, či koupit a kde najdu půjčovny kromě Třince u městského úřadu, ( Jablunkov, Třinec, Těšín)- děkuji :-)
Profilova fotka
Já si nechala šaty ušit, přesně ty, co jsem si zkoušela v půjčovně, rozdíl poznat nejde a cena poloviční než za půjčení. A hlavně jsou moje :-)
Profilova fotka
Určitě ušít....dáš za to podobnou cenu a zůstanou ti....
Já si nechávám šaty ušít. Výjdou mě o 1/3 levněji, budou moje a švadlena ti šaty napasuje přímo na tělo. Takže ti budou hezky sedět. Ale asi záleží na tvé představě, složitosti...apod.
Já si půjčila šatky se závojem za 3900,- Levněji bych je stejně nepořídila, kdybych si je nechávala šít a moc se mi líbily. Je sice pravda, že to nebyly takové ty obří sukně - robustní šaty, ale vzhledem k tomu, že jsem prťavá, tak jsem se v nich skvěle cítila , myslím, že mi i slušely a prohýřila jsem v nich celý den a celou noc :)
@leyly1234 já bych řekla, že jak u kterých šatů. Jednodušší šaty se vyplatí nechat ušít, ale takové ty klasické princeznovské, s hodně zdobením vyjdou asi lépe, pokud si je člověk půjčí, protože přeci jen na ně padne hodně materiálu i víc práce..
Profilova fotka
Taková diskuze už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...).
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?