Svatební šaty vypadají jinak ve skutečnosti a na fotkách

Profilova fotka
Taky některé řešíte podobný problém? Když jsem z šatů nadšená ve skutečnosti na fotkách se stane, že příliš nevyniknou a jsou takové trochu o ničem, naopak u několika šatů, které jsem v reálu rychle zavrhla se mi stalo, že jsem pak byla u fotek jak u vytržení, jak jsou pěkné. A teď podle čeho se rozhodnout? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina Mně se to tedy nestalo, ale já bych se rozhodovala podle toho, jak se v šatech cítím, to se nakonec projeví i na fotkách :-)
Odpovědět
Kompromis,---- ze svatby zůstanou hlavně fota, takže na fotkách by pěkně vypadat měly, ale člověk se v nich musí cítit dobře i v realu
Odpovědět
Mne se to stalo...ze satu, ktere se mi v realu moc libily, jsem na fotkach nebyla nadsena, byly hezke, ale nic moc...jedny nebo dvoje saty mne prekvapily, protoze v realu jsem si je skoro nevsimla a na fotkach vypadaly moc hezky...a nakonec jsem vybrala saty, ktere se mi libily i v realu, nebyla jsem z nich paf, ale libily se mi a na fotkach se mi libily take...proste kompromis... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky znám, v salonu jsem z jedněch byla opravdu paf, a když jsem na ně koukla doma, vypadaly tak nijak... Koneckonců mám je v albu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@swacinka to je přesné, ty na fotce č. 24 vypadají na fotce daleko lépe :-) Já mám vpodstatě opačný problém, nejlépe na fotkách vypadají Miriam od MS, ale v reálu jde o ohavný kus hadru, co vypadá jako spíchnutý ze záclony:)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina ano, stejný problém jsem taky měla a právě z toho důvodu jsem už dopředu zavrhla salony, kde mi nedovolili fotit, nakonec jsem zvolila kompromis jako @meindzi, takové, které se mi líbí naživo i na fotkách
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj no mě naštěstí dovolili fotit ve všech salonech. nedokážu si představit, jak by si pak člověk vůbec mohl vybrat :-) (mě začnou po čtvrtých zkoušených šatech ty dříve zkoušené splývat:))
Odpovědět
Profilova fotka
@minina no to mně taky, když jsem vyšla ze salonu, tak už jsem pomalu nevěděla, co jsem zkoušela
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj přesně :-) taková ta chvíle, kdy tam člověk téměř nešťastně stojí a má pocit, že se mu líbí už skoro všechno, co je dlouhý a bílý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@minina :-D přesně
Odpovědět
Profilova fotka
@minina Ano, taky jsem to řešila. Vybrala jsem si nakonec podle fotek.
Odpovědět
Já bych si vybírala tak, aby na fotkách nevypadaly vyloženě hnusně :-D Taky se mi líbily šaty, ale na fotce otřesné, tak jsem to zavrhla... i když nakonec mám šaty koupené (podle fotek :), v reálu jsou hezčí, samozřejmě, ale zase myslím, že na profi fotce líp vyniknou... ono taky záleží, jestli mají třeba jen jemnou výšivku, tak to se prostě na normální fotce ztratí... ale je fakt, že na fotky se budeme dívat ještě mnoho let potom :) :)
Odpovědět
Článek se načítá
Přesně takový pocit jsem měla!! V jednech favoritkach jsem na fotce vypadala prilis usedle, dalsi mi delaly vetsi zadek a boky apod. Ale je fakt, ze i kdyz to byly favoritky, tak jsem si je porad na sobe upravovala, dekolt si potahovala.. Zkratka vzdycky mi na nich neco malinko vadilo. Az ve tretim salonu jsem objevila satky, ktere mi skvele padly a mela jsem z nich moc dobry pocit. A na fotkach jsem v nich byla uvolnena a v pohode, v ostatnich jsem pusobila nervozne nebo ztuhle, tak bylo jasno.. Urcite doporucuju udelat si cas a vzit s sebou kamosku i fotak, vyplati se pockat na ty prave..
Odpovědět
Profilova fotka
@dagi7 já už jsem sběhala skoro celou prahu, byla jsem v 6 salonech, v jednom dokonce dvakrát :-) a nikdy ne sama. teď jdu ještě omrknout jedny, nicméně asi půjdu do těch posledních, co mám v albu, jsou takovej rozumnej kompromis, kvalitní a pěkné provedení ve skutečnosti a pěkné i na fotkách. Nicméně mě to, jak je to na fotkách o tolik odlišné, hodně překvapilo. Jsem ráda, že nemám ten pocit sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maroussia jj, takhle mě dostala jedna paní v salonu, kde mi zakázali fotit, když jsem argumentovala, že fotky jsou jedna z mála věcí, která mi doma zbyde po svatbě, tak mi řekla, že fotky stejně strčím do skříně a podívám se na ně maximálně dvakrát, tak to není důležitý :-D
Odpovědět
@ptjj No co ty víš, třeba my jsme naivní nevěsty a paní má letité svatební zkušenosti :D :D Rozhodně je důležité vypadat na fotkách dobře :)
Odpovědět
@minina Koukala jsem a nejvice se mi na Tobe libi Lucianna a pak ty posledni, v tech skvele vynikne Tva stihla silueta.
Odpovědět
Profilova fotka
@dagi7 díky moc:) nakonec to budou právě ty poslední, jsou pěkné ve skutečnosti, kvalitní, je to La Sposa a zároveň se mi líbí i na fotce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina tak gratuluji, moc ti sluší, taky mám La Sposa a cítím se v nich výborně ;-)
Odpovědět
Já na fotkách ze zkoušení nevypadám nic moc, ale ve skutečnosti to nemá chybu. Paní mi radila, že ty rychlé fotky v salonu nejsou kvalitní a měla pravdu. Mám San Patrick ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo, taky to znam. Jako druhe jsem zkousela Natashy od MS, sla jsem se ukazat nasim, byly mi o cislo vetsi, nijak na nas nezapusobily. Navic vlecka byla sice nadherna, ale dost tezka. Doma jsme pak koukali na fotky a premysleli, co je to za krasne saty a kdy jsem je vlastne zkousela. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?