Svatební šaty v tehotenstvi

Ahoj holky, budu se vdávat v cca 31tt a zajímalo by me, jestli mate nejake zkusenosti s výběrem svatebních šatů pro těhotnou? Idealně bych porad chtěla co nejvic princeznovske/korzetove, aspoň na tu chvilku v kostele. Pujde to jeste? A nemáte tipy na salony v Praze, které by dokázaly poradit? A hlavne kdy začít s výběrem, ted jsem v 12 tt a bříško jeste skoro nemam...tak to je asi brzo:) a pokud mate fotky svatebních šatů s bříškem, budu rada kdyz se pochoubite:)
Odpovědět
Kamarádka se vdávala s poměrně velkým břichem a měla šaty, které vypadaly korzetové. Třeba se dají sehnat šaty bez těch kovových prutů vevnitř
Odpovědět
@terijs ahoj, nemas nahodou fotku?
Odpovědět
Nooo, a kam bys ten korzet ve 31tt dala? :-) To už ti bude břicho začínat pod prsy a kromě toho, že by to bylo těžko proveditelné, by cokoliv těsného přes břicho bylo i hodně nepohodlné. V Praze bych zašla do salonu Agnes, mají nádherné šaty a těhotenské budou mít taky určitě pěkné. Zavolala bych tam a poptala se, jak dlouho předem by ses měla objednat. (Čím později, tím lépe, zatím nevíš, kolik přibereš, jak se ti zvětší prsa apod. ...).
Odpovědět
Ahoj, já se vdávala ve 24 tt a korzetové šaty už bych neoblékla, natož ve 31 tt, to už jsem měla velké břicho. Ale to může být u každého jinak. Já už se pak po korzetových ani nedívala a zvolila jsem raději volnější typ. Na stránkách svatebního salonu Agnes mají fotky těhotenských svatebních šatů. Určitě tam zkus zajít :)
Odpovědět
koukni ke me do alba... svatbu mam 40 dni do terminu porodu :D a určitě neco vymyslim. :D salony jaou na prd pač jejich šaty jsou vetsinou do 6 mesice a řešíto tak že povolí korzet na maximum takže vypadaš jen tlusta a ne těhotna :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mohu Vám šaty ušít. Cena za ušití je 7000 -9000 Kč a za materiál se nevěsty vejdou do 2000 Kč (tedy pokud tam není nějaká mega drahá krajka...) Ale takto je to konečné a samozřejmě při první schůzce když už vím jaký bude materiál, tak cenu ještě upřesním..... Když šiji svatebky pro těhulku, tak máme postup takový, že si nevěstu změřím, domluvíme materiál. Vše nakoupím či nakoupíme a pak se dělá první zkouška. Další zkoušky necháváme na cca 14 dní před termínem svatby, právě kvůli tomu, že nevíme jak pupík poroste... A je to opravdu zůzné. Pokud by jste měla o mou práci zájem, tak se můžete podívat na mé webovky. Svatebky šiji hodně.. Jsem i Pánská krejčová, tak mohu došít i ženich a vlastně sladit kohokoliv ze svatebčanú...emoticon S pozdravem Martina
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty pro těhotné je "klasika" :-) Na korzet to v 31. týdnu nevidím, ale určitě se dá vybrat něco, v čem budete vypadat hezky - kdyžtak se ozvěte - náš web s kontakty viz níže.
Odpovědět
Korzet v 31tt :-)? Až v něm budeš, tak se sama zasměješ ;-) Být tebou, šla bych do ušití. V salonech fakt mají přece jen většinou tu splývající klasiku, co má padnout všem a nic moc :-( A sukně může být princeznovská, vršek vážně ne :-) Ty poslední moc princeznovské nejsou, ale krásné, jednoduché.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?