Svatební šaty v barvě diamantová bílá. Máte zkušenost?

Ahoj, chtěla jsem bílé šaty ale nakonec jsem měla možnost zvolit diamantovou bílou (tj. velmi světlou ivory) hlavně Soterky se v ní dělají. Máte s tím nějaké zkušenosti? Tříská se s klasickou bílou? A hlavně, dají se v téhle barvě sehnat nějaké doplňky? Na fotkách údajně vypadá líp než bílá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, řeším stejný problém. Budu mít taky šaty v diamantové bílé od Maggie. Zatím se mi snad podařilo úplnou náhodou sehnat k nim boty v odpovídající barvě. Říkám snad, protože jsem ještě neměla možnost je k šatům přirovnat, ale nejsou čistě sněhově bílé, ani šampaň, tak jsem se snad trefila. Jinak budu doufat, že nějakou kabelku a případně bolerko mi půjčí ve stejné barvě v salonu... Asi bych to právě nerada kombinovala se zářivě bílou, ale nevím, třeba by se to zas tak netlouklo. Chce to vyzkoušet. Na fotkách by neměla dělat takové "přepaly" jako čistě bílá, nebude tolik odrážet světlo... Což je (alespoň pro mě) plus. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky mám Sotterovky :-) Nesmíš dát vedle této barvy tu umělou bílou, protože bys vypadala jako "špinavá". Já osobně jsem se šaty velmi spokojená, ovšem sehnat boty v této barvě je těžký úkol :-) Tady jsem nic nenašla a tak vybírám ze zahraničních webů. To je ale velmi sporné,protože ty boty vidím jen na fotce. :-) Kabelečku mít nebudu, tak to neřeším a doplňky klidně můžou být bílé,ale seženeš i takové v barvě šatů. Největší problém je ta kabelka a boty :-) Bolerko by ti měli půjčit v salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že s dopňky nemusí být takový problém - když zajdeš do obuvi, uvidíš naživo, jak moc se k tvým šatů hodí nebo ne: http://www.bata.cz/kategorie/web-kata... http://www.shoemanic.com/int/Women/Tr... nebo CCC, RENO, Deichman: http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/d...
Odpovědět
Díky, to jsou užitečné rady... Šaty ještě nemám doma, tak budu muset počkat než přijdou. Říkala jsem si, že boty stejně nejsou tolik vidět pod sukní. Horší bude sehnat závoj a rukavičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kabelku a šálku přes ramena mám ivory, boty tělové a cínově šedé, tam jsem to nemusela řešit.)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Holky, obnovuju diskusi. Kdo jste měly diamantově bílé šaty, jak jste řešili ženicha? Šampaň košile je moc žlutá, bílá moc bílá. Mám strach, že vždycky jeden bude vypadat moc sepraně... Nebo dát barevnou? Já bych nejradši vzala normální bílou, nemáte někdo zkušenost?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?