Svatební šaty. Už jste je některá měnila před svatbou?

Profilova fotka
Tak koukám na fotky, kde stojím ve svatebních šatech, které budu mít v den D na sobě a čím víc na sebe tak koukám, říkám si, že to není ono. Šaty se mi líbí, samozřejmě se najdou mnohem hezčí, ale mám pocit, že ke mě moc nejdou. připadám si v nich jak machna a přemýšlím, zda nezačít shánět jiné - 2 měsíce před svatbou. Teda vůbec nemám tuchy, zda se tak na poslední chvíli dají sehnat. Holky, měly jste některá něco podbného. Pořád si říkám, že jsou v pohodě, že to není zas tak hrozný, ale uvnitř cítím, že to není ono. Velikostně mi sednou, ale prostě chci něco, v čem vynikne postava, která není zrovna nejštíhlejší, ale tyhle šaty na mě vypadají neforemně, to je můj názor. Už jste některá měnila šaty před svatbou?? Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj maky, ja som chcela menit saty den pred svadbou, ale drahy ma krotil.. je to vpohode, skus ist do toho salona, vyskusaj si aj ine saty, mozno prisla aj nova kolekcia..v akom salone si bola?
Odpovědět
Profilova fotka
maky, ty jsi řešila šaty už dost nedávno, ne? Pamatuju si tvojí diskuzi... mně se na tobě nejvíc líbí šaty na fotce 11, ale ty tebou vybrané jsou hned v závěsu.
Odpovědět
Profilova fotka
aj ked pozeram tie saticky su nadherne
Odpovědět
Profilova fotka
Maky já měnila taky zhruba dva měsíce před. Měla jsem zamluvené šatky, ale pořád jsem nebyla přesvědčená že je to ono. No pak jsem šla do salonu zařizovat něco kvůli oznamku a viděla jsem krásný nový šatky které jim ten den přišly a do kterých jsem se okamžitě zamilovala.Takže jsem je vyměnila a bylo to :-D
Odpovědět
maky: podle mě ti nejvíc padnou ty na fotce č. 11, jak píšeš že bys potřebovala vycpávky, ale ty vybrané ti taky moc sluší, určitě bych neměnila :-)
Odpovědět
maky: Myslím, že máš podobné myšlenkové pochody jako já. Pořád o něčem pochybuješ? Musíš mít všechno perfektní? To jsme na tom úplně stejně. Tyhle šaty, co sis vybrala jsou dle mého přesvědčení jedny z nejhezčích. Já si vybrala podobné. Podle mého názoru Ti moc sluší. Vypadáš v nich jako křehká princezna proto ti nemůžu radit, ať je změníš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sasina, kolik te staly ty saticky co budes mit na svatbe?
Odpovědět
Objednávala jsem je přes net za 7.500 Kč včetně spodničky a bolérka.
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobra cena, nehodila by jsi mi do IP odkud si je objednavala? ja prave schanim neco na foceni v lete :-)
Odpovědět
maky: pridávám sa k názoru, že šaty č.11(resp.foto v poradí 11) ti perfektne sadnú :-) a tie ktoré si si vybrala sú hned na druhom mieste ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vbarala jsem je v salonu reja ve kbelích, záloha 1000 Kč, takže to zas není tolik. V ceně mám bižuterii, závok a ozdoby do vlasů. Jenže tyhle drobnosti si asi stejně vyberu někde jinde. Nejhorší jsou boty a spodky. U těch šatů mi vadí, že se rozšiřují od pasu, takže z profilu to vypadá blbě, vzhledem k tomu, že mám malá prsa.
Odpovědět
maky: myslíš tie šaty č.11? vyzeráš v nich úžasne škoda len že nemáš foto z boku aby sme ta vyviedli z omylu, skutočne ti seknú uplné perfektne a nemám pocit že by ti v nich "niečo" chýbalo. skús pozrieť na moje fotky a to teprve uvidíš malá prsa ale šaty som si aj tak vybrala také aké som chcela bez ohľadu na to či mi v korzete bude niečo chýbať ;-) a prinajhoršom sa dá použiť poriadna gelová push-upka :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
maky: ja to mela az do vcerejska podobne jako ty;) Vybirala jsem saty v rijnu a vdavam se za mesic. Taky jsem si pri pohledu na fotky zacala rikat, jestli nekde nejsou lepsi, jeslti jsem vybrala dobre atd... Tak jsem si byla vcera v salon MS, kde mam saty zamluvene, zkusit dalsi X saticek, abych nakonec dospela k presvedceni, ze ty moje jsou opravdu ty NEJ;) Jdi si je vyzkouset znovu, chvilku si v nich pobud a uvidis, ze si je nechas :-) Prvni volba byva dobra! ;-)
Odpovědět
maky1986: myslíkm, že sis vybrala pěkné šatičky, ale pokud opravdu uvažuješ o změně, tak bych se rozhodně nebála těch šatů na fotce č. 11 - jsou ze stejného salonu, tak by na ně určitě šla převést záloha, pokud jsou volné. Ty 11-ky jsou nádherné, postavě vyloženě lichotí a to i se týče i prsou. A i kdyby se ti to nezdálo, dobrá podprsenka opravdu dělá zázraky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já to měla se šaty také zamotané, ty co jsem chtěla původně, se zítra došijí ve Španělsku, ale nebudu je mít, naposledy jsem je paní v salonu odmítla, ta šílela, že je pro mě objednala a přišla jsem o zálohu, protože bylo riziko, jestli přijdou včas. Pak, když jsem si vybrala jiné v jiném salonu, tak spíše proto, že mi všichni přítomní řekli, ať si je vemu, protože mi perfektně padnou a já souhlasila, pak doma dle fotek jsem si uvědomila, že nejsou takové, o jakých jsem snila, ale přišlo mi blbé je opět měnit, tak jsem si je vylepšila dlouhým závojem. V úterý jdu na zkoušku i se závojem, ale bojim se, jestli mi nebudou třeba malé, mám to s váhou nahnuté, chvíli míň, chvíli víc, tyhle byly přesně akorát a na zip, takže se nedají utahovat a povolovat. Ale slyšela jsem právě i v tom prvním salonu od paní, že si nevěsty mění šaty i týden před svatbou, tady jde o to, jestli nebude výrazně zúžený výběr, ale ty píšeš, že máš dva měsíce, to by myslím se ještě dalo. Takže, jestli necítíš, jestli to je ono, zkus se podívat po jiných a důkladně rozmyslet, jestli by ti případně jiné stály za to nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
jde o šaty na fotce 5 a 6 - ty s vlečkou.
Odpovědět
maky1986: podla mna ta vybrane saty dost rozsiruju a posobis v nich tak usadlo, celkovo sa mi nepacia na tebe, skus sa pozriet po inych. Asi by som skusila aj uplne iny strih, vela stastia vo vybere ;-)
Odpovědět
maky 1986,ja si myslim,ze ti spis sednou ty saty s raminkama.pripada mi,ze ti delaji lepsi postavu.a jestli jsou vzadu vykrojene,tak se do nich da sehnat neviditelna silikonova podprsenka push up, ktera ti udela plny dekolt,jen se musi natrenovat spravne nasazeni (prumerne sikovna zenska to da za 15min po prvnim rozbaleni balicku s podprsenkou) :-D a saty ti ji udrzi bez problemu na miste i kdyby ses hodne potila. Ja mam taky problem se satama, vybirala jsem ve sv.salonu caxa v olomouci,chtela jsem jednoduche,vybrala jsem jednoduche s jemne zdobenym zivutkem. Jsou krasne, splyvave, padnou mi jak ulite, ale nevim jestli nejsou moc malo zdobene na to,ze mam v planu se vdavat jen jednou v zivote... zkusim zalozit album,muzete to zkouknout. Muj partner me vahani zhodnotil takhle: "jestli Ty se v nich citis dobre a libi se Ti,muzou byt jednoduche a budes ta nejrasnejsi nevesta pod sluncem". Rekla bych,ze to je univerzalni rada pro vsechny vahavky. Ja jsem rozhodnuta, pokud si nebudu jista, tak se mu v nich ukazu jeste v tom salonu, tradice netradice,at posoudi nazivo jestli ano nebo ne a kdyz tak vyberem lepsi modylek spolecne. A s vymenou satu bych si starost nedelala. Ty jsi nevesta a ty chces byt nejhezci na svete ve svuj den D. Proc bys mela mit saty, ve kterych se tak uplne necitis jen proto, ze by ti bylo blbe pozadat o vymenu? Ty do salonu nejdes kvuli nim, ale kvuli tobe, ty jsi zakaznik a ty platis. Pokud salon nebude respektovat tve prani,neni to dobry salon.
Odpovědět
Profilova fotka
maky: asi budu moc upřímná ale přijdeš mi v obou taková nijaká... zkus se podívat po něčem víc modernějším... myslím že by měli být 100% bez ramínek přes vršek hodně vypasované a rozhodně bílé
Odpovědět
eimmy: presne to som mala na mysli, tie saty su velmi staromodne, alebo jednoducho stare, nechapem co to drzia v salonoch :-| a strih nesedi uz vobec..
Odpovědět
Maky: Tebou vybrané šatičky jsou moc krásné a sluší Ti. Jen bych nekombinovala závoj a ještě ten "šál" nebo pléd nebo co to je. Už je toho moc. Chce to buď jedno nebo druhé. Já bych si ten šál vzala jen pro případ zimy na přebíhání, ale jinak bych Ty šaty nechala samotné + závoj, lépe pak šatičky vyniknou a nepůsobí to přeplácaně :-) A kdybys stále váhala, tak se přidávám k ostatním s tím, že šaty na fotce č. 11 Ti taky moooooc sluší :-)
Odpovědět
maky, mne pripada, ze nejhezci jsi byla v tech satech s raminkama za krk, ty ostatni mi prijdou vsechny moc selkovsky.
Odpovědět
pripada mi, ze korzet bez raminek slusi jen holka, co maji hoooodne tenky paze...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Maky, ja mela stejny problem. V salonu se mi zdali moje saty co jsme si vybrala super, ale pak na fotkach jsem vypadala, no vselijak, jen ne jako nejkrasnejsi nevesta na svete ;-) ;-) . Volala jsme do salonu, nebyl problem znovu vyzkouset, objednavku zmenit a ted jsem spokojena. Fotit jsme se uz nenechala, protoze se znam, byla bych chodila menit nebo stale zkouset do zblbnuti. Moje rada, bez si to znovu vyzkouset, udelej si na to vic casu a vyzkousej si vic satu ruznych stylu. Myslim, ze by ti slusely saty se zavazovanim na krku ;-). Tot muj nazor.
Odpovědět
Profilova fotka
maky,tie,co si si vybrala,su pekne...chyba len je,ze si sa nedala fotit z tej strany,kde je ta krajka...modelka je fotena z tej strany a preto na nej vyzneju krajsie...tak aj ty sa nechaj potom na svadbe fotit z tej strany a kyticu maj na tej strane,kde nemas cipku...a problem vyrieseny...:)
Odpovědět
Profilova fotka
maky: Mně se v těch tvých vybraných líbíš, ale až na fotce č. 17 - bez toho šálu přes ruku a závoje. Možná je to tedy i těmi doplňky - zkus vybrat třeba jiné, aby to k šatům líp sedělo, jinak jsou moc pěkné ;-)
Odpovědět
ja mam so zmenou siat svoje skusenosti - menila som 3 dni pred svadbou :-D ak sa necitis v nich ok, skus ine. vrele odporucam. a mozes aj skor, nie ako ja - ked som si prisla po tie zarezervovane :-) tam som zbadala tie "moje" a bola som hotova. zajednane som nechala v salone a vzala si tie nove. nastastie boli prave z cistiarne a neboli zajednane :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak jsem ráda, že se potvrdil můj názor. Doufám, že něco seženu. Jdu příští pátek, bojím se, že už pro mě šaty mít nebudou.
Odpovědět
já mám objednané šaty ve Svatce z kolekce San Patrick 2009, ale paní mi slíbila, že až dojde kolekce 2010 a mě se tam budou některé líbit víc, můžu si je vyměnit ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?