Svatební šaty střižené pod prsy. Měly jste takové?

Profilova fotka
... měla jste některá takové? Ukážete fotky? Nebo nevíte, kde takové šaty najít? Byla jsem dnes u švadleny na "konzultaci" :-) a konstatovaly jsme, že by to chtělo něco takového. V normálních šatech mi příliš lezou všude kolem špíčky a korzetové šaty jsem zatím zkoušet nechtěla (i když na to možná taky dojde). Ale ráda bych takové šaty viděla předem na někom, než si je u ní objednám :-)
Odpovědět
1
2
Tak já se přidávám, ráda bych něco v podobném stylu, ale zatím jsem nic takového nikde tady v albech neviděla... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
no já si to taky moc neuvědomuju, možná tak u nějaké těhotné maminky - ale já nejsem těhotná :-) Jenže bych to ráda viděla dřív, než to slepě budu chtít nechat ušít.... Nemám pocit, že bych byla vyloženě tlustá, ale břicho mám.
Odpovědět
Já taky ne ;-) ale břicho taky trochu mám ]-( V klasických šatech mi přijde, že absolutně nemám zvýrazněný pas, prostě to vypadá, jako kdybych měla prsa-břicho-boky stejnou míru, takže myslím, že by to chtělo něco jiného ;-)
Odpovědět
No, takové podobné šaty jsem měla já, teda jako nee přímo, ale s mašličkou pod prsy a celkově užší střih :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to není úplně ono - ale i přesto dík :-) Zkusím to někde najít. BOhužel v diskuzích jsem neuspěla, fotogalerie už jsou často smazané... zkusím to.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak něco takového: http://www.beremese.cz/album/view.php... Tyhle jsou teda naprosto senzační, na modelce, je mi jasné, že v reálu to tak dokonalé nebude :-)
Odpovědět
ja nevim, ja mam nejak zafixovany, ze takovy saty nosi tehotny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
butt, no jo no.... ale není to lepší než se napasovat do nějakých těsných? Přece musí být vidět, když je nevěsta při těle... :-)
Odpovědět
laala: ahoj a nemůžeš zkusit oběhnout nějaky salony, zkusit si je, zjistit co ti sekne :-D , pak říct, že si to rozmyslíš a běžet ke švadleně, že už víš jak to chceš??? :-D
Odpovědět
no ja taky nejsem zrovna stihla :-) nebudu mit klasicky saty, ale kdybych je mela mit, tak se divam asi spis po korzetovych satech asi se sirokou sukni. podle me to udela krasnou postavu a nikdo si toho ani nevsimne, ze ve skutecnosti mam na brichu spek :-D tyhle saty me pripadaji jako kdyby o nositelce rikaly:jsem tlusta a nechcu ty speky moc ukazovat :-) ale pokud myslis, ze by ses v nich citila dobre, tak to je to nejdulezitejsi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
gull, asi jo, minimálně jeden navštívím, už jsem si to dala do plánu na příští týden. A podle toho uvidím. Butt, jo jo, koukala jsem :-) Co se týče korzetových šatů, tak mně se na nich nelíbí právě ta široká sukně, není to můj styl, chtěla jsem něco jednoduchého, volného, jen žádnou spodničku :-| Já myslím, že přece musí být pak vidět podle prsou, rukou, zadku, jestli je nevěsta tlustá nebo ne - v takových splývavých šatech určitě.... ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli bych se v nich cítila dobře - no to je právě to, co nevím, protože přímo takové šaty jsem nezkoušela :-|
Odpovědět
Článek se načítá
tak ja bych mozna zkusila i jinyou barvu nez bilou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
na který, na ty korzetový? :-) Jako že by to bylo třeba bílo-červený? Mně je jedno, zda budou šampaň nebo bílý nebo jaký... ale asi bílý, když už... :-)
Odpovědět
no ja myslela, jako uplne jiny nez bily a svetly, pze mi pripadne, ze tady ty svetly barvy moc nelichoti postave :-)
Odpovědět
Včera jsem byla vybírat šaty s kamarádkou, která si stěžuje, že má taky trošku větší bříško, ale když si oblekla korzetové šaty, byla v nich opravdu krásná a štíhlounká.
Odpovědět
Profilova fotka
laala: tak zkus empirove saty, ted je v nekterych salonech maji a moho by to byt to co hledas..
Odpovědět
laala: Já chci taky tento styl šatů a mám velikost 38/40. Myslím si, že to je přežitek, že takovéhle šaty nosí jen těhotné. Mně se zase nelíbí, že mají téměř všechny nevěsty na sobě to samé. Sice se šaty liší v detailech, ale z dálky to je pořád to samé, korzet a sukně do áčka. Mně se nejvíc líbí asi tyto http://cgi.ebay.com/Wedding-Dress-voy... jinak pěkné mají třeba v kleinodu typ moon 16 http://www.kleinod.cz/svatebni-saty?f... a tohle taky nevypadá špatně http://www.claudia-moda.cz/foto-brows... ty co máš v albíčku z ebay jsou taky krásné. Tak až něco objevíš, tak se nám pochlub ;-)
Odpovědět
cicatko, pokud Ti takoveto saty slusi jdi do toho, jsou moc hezke! me se taky libi, ale na moji postavu proste nejsou vhodne. Me se asi nejvic libi ty z e-bay. A Kleinod mozna navstivim, diky za inspiraci.
Odpovědět
laala: Ty šaty, co máš v albu - to je přesně ono ;-) Jinak to co tady psaly holky - je pravda, že korzet a sukně dělají většinou hezčí postavu, ale na mě osobně to asi fakt neplatí. Zkoušela jsem si už docela dost šatů, ale prostě to nějak není ono. Nějak se necítím být nacpaná a stažená v korzetu :-( tamarila: měla jsi naprosto nádherné šaty, takové, které bych chtěla, kdyby si to moje postava mohla dovolit ]-( :-D
Odpovědět
Jinak se mi ještě moc líbí šaty, co měla na sobě senja, šila si je sama, ale taky jsou na opravdu hubeňoučkou nevěstu: http://www.beremese.cz/album/view.php... a já mám taky velikost 38-40...
Odpovědět
Taky se mi libi jiny styl satu, nez jaky maji ostatni slecny. Ty z ebay jsou fantasticke. Ja bych akorat chtela trosku vetsi "sukni"... Toto není přesne Tvůj styl, ale taky něco podobného, to se strašně líbí mi, tak to tady rvu :-D http://www.landybridal.com/Product/Pr... Osobně se mi totiž nelíbí, když má nevěsta prsa např C a ten korzet je trošku menší, pak to stašně kyne, jde někdy i vidět, že to má dosti zařezané...Hlavně pohodlí, teda pro mě :-N Moje kamarádka měla podobné tady tem http://cgi.ebay.com/Wedding-Dress-voy... z hedvabi a pak si je nechala nejak namalovat či obarvit a nosí je normalne na svatby ostatních jako krásné šaty ;-) Tak možnost, protože je na sobě neměla jen jednou a nádherně je využije...
Odpovědět
A ještě přidávám fotku mých NEJ NEJ šatů, které si ale zase nemůžu dovolit finančně... :-S http://www.beremese.cz/album/view.php... Tak tolik asi o mých představách... kdoví, jak to nakonec dopadne...
Odpovědět
markusko: Proč si je nenecháš ušít u Asapa? Nevyšly by určitě tak darho a pak je můžeš ještě prodat ;-)
Odpovědět
kamirko: Když já tomu vůbec nerozumím... a taky mám strach objednávat něco, co jsem neviděla na vlastní oči... A oni šijí jen na základě obrázku??? Myslela jsem, že mají nějakou svou nabídku... No musela bych tady asi projít ty diskuze o asapu... Navíc ty šaty jsou celé krajkové, a z toho mála, co jsem tady četla, jsem pochopila, že krajkové z asapu radši moc ne...???
Odpovědět
Profilova fotka
ciratko, všechny, co jsi uvedla jsou krásné :-) akorát já bych je mít nemohla, na to mám už moc postavu tlustou (břicho), nemůžu to mát takhle projmuté přes břicho. Takže jedině ty, co mám v albu. jdu dneska ještě za jednou švadlenou a ukážu jí fotku alespoň v mobilu - a uvidím, co mi na to řekne.
Odpovědět
Profilova fotka
markusko, tak ty jsou taky super! Akorát by asi díky krajce vyšly dost draze :-) Přijdou mi, že taky nejsou kolem břicha moc upnuté....
Odpovědět
Ne, právě nejsou, zkus kouknout jednu fotku předtím - jsou tam celé. No prostě pro mou postavu ideální - i co se velikosti prsou týká ]-( :-D
Odpovědět
kamirka: A nemá kamarádka svatební album? Že bych se koukla. Jsou totiž podobné těm co chci. Já jsem zase plánovala, že pak můžou zkrátit a nosit na plesy.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si té fotky všimla... asi jsou fakt taky volné. No uvidím co mi dnes řeknou - oba obrázky, i ten tvůj, jim ukážu. Já mám velikost 42, někdy obléknu 40. Velikost 44 nemám nic. Postavu 175 cm a asi 75-78 kg.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?