Svatební šaty šité na míru, kolik vás stály? Praha

Profilova fotka
Ahoj, prozraďte, kolik Vás stály šaty šité na míru? Děkuji, za názory. Půjčovat si nechci, chci, aby mi zůstaly. Teď otázka, jestli nějaké koupit nebo nechat ušít :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka Záleží na typu šatů a kvalitě šatů (zda si například chcete nechat šít v zahraničí a risknout to, nebo upřednostňujete klasickou švadlenu a zkoušení). Šaty šité na míru pro "naše nevěsty" stály od 4000,- do 20000,- Kč. Rozmezí je velké, závisí především na použitém materiálu a náročnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@eleganceindetail Dobrý den. Mohu se zeptat kolik by odhadem stálo ušití těchto šatů? Moc se mi líbí a u nás nejsou nikde k sehnání. Proto přemýšlím, že si je nechám ušít.... velikost 38-36. Moc děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám slíbené šaty za cca 8 000,- ...je ale pravda, že jsou spíš jednodušší...na druhou stranu na nich zase bude aplikace náročnejší na ruční práci a kvalitní materiál, takže si myslím, že ta cena je dobrá, když to porovnám s cenami za pouhé zapůjčení...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě ušití stálo 8000Kč, včetně nějakého doplňkového materiálu (trocha tylu na spodnici, nějaká látka na podšívku - co se tak v průběhu ukázalo, že je ještě potřeba). Na ušití byly šaty relativně jednoduché - žádné výšivky, korálky apod. Na druhou stranu, celý vršek je z krajky, takže to bylo poměrně složité na konstrukci. Jinak ovšem, stálo to za každou korunu, protože zpracování je opravdu perfektní. Plánuju šaty zkrátit a nosit do divadla apod. a myslím, že to vůbec nebude problém. Kdyžtak tu svou švadlenu mám v doporučených dodavatelích.
Odpovědět
Mě ušití bude také stát okolo 8 tis. Šaty jsou jednoduché, ale složitější na střih a na výztuhu, aby držely. Kdybych je chtěla za salónu (úplně ty stejné) tak zaplatím 12-14 tis. na 3 dny. A švadlena mě je udělá hezky na moji postavu, takže budou ještě krásněji sedět než půjčené :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Já zaplatila 7 tisíc za šaty, které v salóně půjčovali za 12.500 Kč. Takže jsem hodně ušetřila :-) A že to není originál poznat nešlo.
Odpovědět
Profilova fotka
no mna len látka vyšla na 4500, jelikož som vysoká, a chcela som mať s vlečkou,a 3tis. šití
Odpovědět
Profilova fotka
mě stáli 6 tis, byli krátké a kamarádka na tom chudák ani trochu nevydělala...
Odpovědět
Profilova fotka
3000 včetně spodnice. Tu bych zpětně volila jinou. Ale měla jsem šaty jednoduché, bez vlečky, lehoučké.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela usito za 7tisic.
Odpovědět
3700,- i s prací krátké šaty z toho nejpevnějšího saténu, takže ani nebyla potřeba spodnice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Necelých pět tisíc, když počítám látku i ušití. Šaty byly úplně jednoduché s krátkou vlečkou :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
šaty včetně spodničky taktéž šité na míru 9500
Odpovědět
ja mam krajkove od nejakeho cinana za 3900 byly super, davala jsem vlastni fotografii
Odpovědět
Já mám krátké, s ramínky - 6.500Kč - Madora v Mikulově. Naprostá spokojenost. Dokonce mi sehnali látku s puntíky na přání.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné originální, jednoduché (viz.moje foto:) dle společně vymyšleného návrhu, drahé látky-kvalitní hedvábí, žádná šitka:), ušití atd. 12tis.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím ušití svatebních šatů na míru. Šaty šiji z hedvábných látek a kvalitních krajek. Cenově šaty v loňském roce vycházely v rozmezí od 9-15tis. Pokud Vás má práce na blogu zaujme, napište. Ráda Vám zhotovím šaty pro Váš jedinečný den:-)
Odpovědět
Mohla bych se zeptat na ověřený salon, kde dobře a ne předraženě šijí? Ráda bych se vešla do 8 tis. Korzet a bohatší sukně. Myslela jsem,že něco koupím na aliexpress.com, ale mám strach. Ceny jsou tam skvělé,ale nevím, o nikom ověřeném.
Odpovědět
Profilova fotka
Materiál mě vyšel cca na 6 500 Kč, ušití zadarmo (obě maminky se činily :))
Odpovědět
Profilova fotka
@cumacekr Dobrý den, dle stručného popisu odhaduji cenu kvalitního materiálu na dané šaty na 5-6 tis. Pokud máte omezený rozpočet, šaty si za tuto cenu pořídíte v půjčovně, nebo využijte levné pracovní síly v podobě šikovného příbuzenstva. Dobu ušití takových šatů odhaduji na min. 40-50 hod. Vydělte si zbytek (2-3tis.) počtem hodin a dostanete se na cenu práce za hodinu. V Praze ani jinde bohužel neznám kvalitní krejčovou, která by Vám za tyto peníze šaty ušila.
Odpovědět
@cumacekr Ahoj, taky mám úplně stejný problém. Chtěla jsem objednávat z Alli, ale mám strach. Můžu se zeptat které šaty jsi chtěla objednávat, nebo od jakého prodejce? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cumacekr Náš salon šije šaty pro nevěsta po celé ČR a SL. Pokud budete mít zájem rádi Vám podáme veškeré informace. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc I Vám rádi svatební šaty ušijeme. Koukněte se na naší práci v našem profilu. Více info podáváme do IP nebo emailem. Svatební salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Za látku i materiál jsem platila necelé 4.000,-. Jsou jednoduché, žádná krajka. Spodničku mám kupovanou v Davids Bridal v USA už před 7 lety, cenu si nepamatuju.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj vespolek. Mě stálo ušití 11 000 Kč. Ale půjčovné bylo 8tis a šaty byly dost onošené. Takže ušití byla jasná volba, jelikož jsem měla vybranou konkrétní barevnou kombinaci, která nebyla k sehnání. Kdyby jste rády vypadaly trochu netradičně, prodávám je i s doplnky viz inzerát. Krásný Den D vám všem, nevěsty! :) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Zdravím dámy, nemáte některá šaty Madora nebo jiné na prodej, prosím? Praha a okolí. Nejlépe čistá bílá, tylová sukně, krajkový vršek, popř.krajkové bolerko s 3/4 rukávy. Vel.40, výška 170 a více. Budu potřebovat na srpen. Děkuji Aneta
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka Dobrý den milé nevěsty, dovoluji si Vás pozvat na právě probíhající mimořádný výprodej značkových svatebních šatů v naší pražské pobočce , v Bělohorské ul. 184 / 167, Praha 6 - Břevnov, kousek od Břevnovského kláštera. Ceny krásných značkových svatebních šatů se pohybují v rozmezí od 4500,- do 8500,-, tj. i za ceny nižší než je půjčovné. Součástí výprodeje jsou i společenské šaty, pánské obleky, veškeré doplňky a další. Těšíme se na Vás. Krásný den. Míla S.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?