Svatební šaty se zakrytými zády. Existují vůbec?

Ahoj holky, existují vůbec nějaké svatební šaty se zakrytými zády? Přijde mi, že všude mají odhalená záda. Mám trochu akné a jizvičky po akné, tak by jsem chtěla šaty se zakrytými zády. Nemáte nějaký typ nebo radu jak to vyřešit? :-/
Odpovědět
Určitě existují, když mají šaty širší ramínka nebo rukávky, tak některé bývají na zádech vyšší a záda tak moc neodhalují. Další varianta je bolerko nebo plét (šál) přes korzetové šaty. Anebo nechat si ušít šaty namíru podle toho, jak si přeješ.
Odpovědět
Profilova fotka
@marbo Já po vysazení antikoncepce byla celá kropenatá, hlavně právě na zádech a ramenou. Teď už je to sice mnohem lepší, ale i tak. A vyřešila jsem to bolerkem;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš mít bolerko a nebo šaty s ramínky, které aspoň část zad zakryjí. Já mám taky problémy s akné na zádech, hrozně jsem se toho bála, nakonec jsem měla skoro celý den záda odkrytá a neřešila jsem to (to nejhorší bylo schováno pod šatam, ale mám pupínky a hrubou kůži i na rukou a to vidět bylo). Něco zakryla kosmetička, něco vyretušovala fotografka. Pokud máš na zádech od akné fleky, možná by pomohl nějaký chemický peeling, ale nevím, jesti bych to před létem riskovala - nevím, jak moc se to snáší se sluníčkem.
Odpovědět
já mám taky fleky a akné na zádech - teď už spíš jen ty fleky a jizvy, a neřešila jsem to..bylo vedro, tak bych se v bolerku upekla (měla jsem přichystaný svetřík)...a přesně jako @civet - něco makeup, a hlavní práci odvedla fotografka :-))))) jo a taky jsem vlastně měla závoj, tak to taky nebylo tak nápadný...
Odpovědět
@marbo ja mam vsude, i na zadech a rukou, lupenku a taky jsem to resila, co s tim. nakonec mam saty bez raminek, ale mam k nim bolerko, takze podle potreby to budu resit tim. na druhou stranu jsem to ja, i s lupenkou, tak uplne zamaskovat to nepujde.
Odpovědět
@marbo Já nemám problémy s akné, ale věděla jsem od začátku, že určitě nechci žádné hluboké dekolty, ani odhalená ramena či záda, protože bych se v tom necítila. Ani v "civilu" nenosím výstřihy. A protože v půjčovně byli schopní vyřešit můj problém jedině bolerkem, což jsem nechtěla, tak jsem si nakonec dala šaty ušít :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?