Svatební šaty San Patrick - Regalo. Co na ne říkáte?

Profilova fotka
Ahoj holky, zajímalo by mně, co říkáte na šaty San Patrick-regalo. Mám je zamluvené, ale nejsem si pořád jistá, jestli je to to pravé. Mám už zaplacenou zálohu, má cenu zkoušet jiné šaty?
Odpovědět
1
2
18
Profilova fotka
musis nam asi dat jeste fotku do alba, nemuzu to nejak podle jmena najit. Kazdopadne ale stejne zalezi, jak vypadaji na tobe a jak se v nich ty citis, to ti nikdo v diskuzi neporadi... Jinak pokud by sis to rozmyslela, koukni do smlouvy, jak to mas se zalohou, zda se da nejak vyuzit i jinak. Ale z vlastni zkusenosti vim, ze takove ty pochyby, zda jsem si vybrala spravne, jsou normalni :) Ale dej na vlastni pocit a ne na rady tady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nemyslíš San Patrick - Regaliz? Regolo jsem nenašla. Pokud to jsou oni, tak jsou hezké, ale pro mě moc obyčejné. Já mam San Patric - Rahman. Třeba mě šaty s ramínky vůbec neslušely. Opravdu bude lepší když si je zkusíš a souhlasím s janenkou, že záleží hlavně na tom jak se v nich budeš cítit ty sama. Jsou hezonké jen já hledala uplně jiné. Sama musíš vědět jaké by jsi si představovala šaty. A pravda je, že asi všichni máme takové ty pochyby zda jsme si vybraly ty nej nej šatičky na náš den. Tak si s tím nelámej hlavu. Já měla také pochyby, tak jsem si šla šatičky znova zkusit a hned jsem se ujistila, že jsou to ty prvé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tady je foto, ale ta modelka nemá co dát do výstřihu, já ho mám trošičku plnější. :-)
Odpovědět
Lupin:dej si fotku do alba.V portrétu nemůžeš mít fotku modelky a ani tak nejde nic vidět;-)
Odpovědět
Lupin:šatky jsou takové jednodušší.Co ti dělá to řasení přes boky?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už je v albu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty sedí celkem dobře, řasení je na stranu a nedělá žádné nevzhledné kapsy, ale pořád jsem chtěla bez ramínek tak nevím. Pravda ale ja, že odpadá popotahování nahoru jako to bývá u korzetových šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to jsou jiné něž jsem si našla já. tak ty jsou hezčí než jsem našla. :-) Měla jsem také strach, že si budu popotahovat šaty nahoru, ale musím s podivem říci, že za selou dobu zkoušení mě to ani nenapadlo. Ty šaty byli strašně příjemné a jako na mě ulité takže fakt nic neslejzá a nepadá. Pokud jsi chtěla šatičky bez ramínek tak je 100% zkus.Sama uvidíš jak ti budou či nebudou příjemný.Zkoušla jsi nějaké jen korzetové? Ale každému fakt sluší něco jiného. Fotku náhodou v šatiček s tebou nemáš?
Odpovědět
Profilova fotka
já mam tyto : http://www.beremese.cz/album/view.php... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
macet, ty tvoje rahman jsou nádherný, mně je nabídly pouze smetanové a to jsem nechtěla, ale jsou fakt krásný. Fotku v šatech nenám, ale doplním jak půjdu na zkoušku.
Odpovědět
Profilova fotka
lupin: Ty co jsi si vybrala jsou hezké, ale pro mě moc jednoduché. Chtěla jsem něco mezi klasikou a něčím zajímavým a našla jsem je. Šampaň jsem si také zkoušela. Sluší mi jak bílá tak i šampaň. Ale tím,že mi sluší i bílá tak jsem byla ráda a hned jsem po nich čapla :-) Určitě vyzkoušej více šatiček, ať si ujasníš které se ti fakt líbí. Neuspěchej to, najdi si opravdu ty svoje nej nej na tvůj den. Ať se v nich cítíš jako princezna. Na fotky se moc moc těším.Dej určitě vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vyzkoušet bych chtěla i jiné , ale problém je v salonu, koukni na téma svatební centrum v holešově a pochopíš, mám tam taky příspěvek.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, myslím, že San Patrick má nádherné šaty. Já jsem původně chtěla něco jednoduchého, ale když jsem zkusila šaty San Patrick, bylo jasno. Vybrala jsem si model Bibiana. Když jsem je vidělana obrázku, prohlásila jsem, že takové bych na sebe nikdy nevzala. Pak mi je oblékli a měla jsem vybráno :-D Šatů bez ramínek bych se nebála, pokud dobře sedí, tak drží tam kde mají a ani se nehnou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me ty saty neprijdou jednoduche. a jak uz jsem psala, kazdemu slusi neco jineho. Dastula - taky jsem vahala nad Bibianou od San Patrick, ale 36 mi byla velka a 34 zase malinko mala, tak jsem se bala, ze se v tom nebudu moct hybat. Ale jsou krasne a delaji peknou horni pulku tela, budes kocka.
Odpovědět
Taky mám San Patricka .... má nádherné a padnoucí šatičky - už jiné nechci!!! Originální, jemné, slušivé, ženské a propracované .... taky drahé, ale jednou za život ;-) .... Vybrala jsem si při druhé návštěvě sallonu. Celkem jsem zkoušela asi 10 šatů a ty od San Patrica byly prostě jiné ....
Odpovědět
Profilova fotka
lupin: Aha teď jsem to četla, to mě fakt mrzí, že se v tom saloně chovají tak jak tam píšete. :-( Ale zkus je tam k tomu nějak přinutit, aby jsi mohla zkusit i jiné. Kolik jsi platila tu zálohu? Jestli by nestálo jí nechat propadnout a jít někam jinam, kde si ti budou opravdu věnovat :-) Ale záleží jak je vysoká záloha. jasnenka: Já jsem jen říkala, že pro mě jsou jednoduché ;-) Každému se líbí něco jiného a jak píšeš i padne něco jiného s tím souhlasím.
Odpovědět
Profilova fotka
macet: zálohu jsem platila 5500, ale tam to není ani tak záloha, protože při převzetí šatů, zaplatíš celou částku, a tuhle zálohu ti při vrácení šatů vrátí. Teda někdy vrátí, jak jsem se dočetla.
Odpovědět
lupin:určitě tam jdi zkoušet dál.A nenech si nic namluvit.Na další zkoušení náš právo.A pokud budou nepříjemní,tak to prostě překousni.Ta záloha je dost vysoká na to,aby ti propadla.Hlavně se nafoť.Šatičky jinak vypadají ve skutečnosti a jinak na fotkách.Hodně holek to tady už měnilo právě kvůli fotkám;-) Korzetu se neboj.taky jsem původně nechtěla korzet,ale perfektně sednul.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
lupin: Aha tak to je velká záloha na to, aby ti propadla. Souhlasím s lluckou že by jsi měla vyzkoušet i jiné šatičky u nich a nenechat se odratit. Vím, že to bude asi boj, ale vydrž to. nocturno: já jsem za ty šatičky platila zálohu 4000,- a ještě budu při převzetí doplácet 4000,-
Odpovědět
Profilova fotka
nocturno: šaty stojí 9900, a zálohu chtějí polovinu, i když je to loňská kolekce. Už teď je mi zle, když si představím, jak je půjdu žádat o vyzkoušení jiných šatů, a taky jsem zvědavá, jestli by to šlo vůbec změnit, když už mám zamluvený jiný šaty. Podle mně by to neměl být problém, ale kdo četl diskusi k svatebnímu centru v Holešově, tak pochopí, ža tam je všechno jinak :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
lucyjuicy • Dnes o 12:35 Ahojte, neviete niekdo , kde sa daju vyskusat saty Broche z kolekcie San Patrick 2008? Salon Nicole ich ma v ponuke len na predaj, nie na pozicanie..ja by som si ich aj kupila, len si ich potrebujem dopredu vyskusat..
Odpovědět
ja som ich skúšala v kn.
Odpovědět
Neviete mi niekto dat kontakt na ten salon v Komarne kde maju saty Broche(san patrick) lebo na ten v Cechach (mesto, www)? Dakujem
Odpovědět
Profilova fotka
Nevíte prosím kde ještě pújčují san patrick? Okr. Zlín, Kroměříž.
Odpovědět
tak v tych ceskych okresoch sa nevyznam, ale v Brne urcite maju st.patrick v bell:-)
Odpovědět
Profilova fotka
St. Patrick mají ve Zlíně u Svozilíkové a v UH ve Svatce, tu ale nedoporučuju!!!
Odpovědět
Profilova fotka
A je možné si u Svozílkové vyzkoušet šaty a rozmyslet se? Uz mám totiž jedny zadané, ale mám tam trošku problémy, viz. téma Svatební centrum Holešov.
Odpovědět
Profilova fotka
To lupin: Co vzít s sebou nějakou průbojnou kamarádku, která je tam postaví do latě? ;-)
Odpovědět
1
2
18
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?