Svatební šaty šampaň ano či ne?

Ahoj všem, nmám strašné dilema s tím, zda si na svatbu vzit šampaň barvu šatů..Máte některé zkušenosti s těmito šatami??
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@janafh ahojky - já mám taky nebílé šaty :-) Ale okem jsem to poznala, až po tom, co mi to řekla asistentka v salonu :-) A je pravda, že se mi šaty s trošku zlatavým nádechem líbí mnohem víc, než bílé - měla jsem někdy pocit že bílá je až do modra :-) takže za mě určitě ano :-)
Odpovědět
Za mě ne, působí to na mě zapraně, obzvláště na denním světle a sluníčku.
Odpovědět
A všechny doplňky budeš mít do takové barvy či bíle???
Odpovědět
Profilova fotka
@janafh mrkni na moje šaty v albu...opravdu to není skoro vidět, že nejsou bílé...jsou s maličkým nádechem zlatava....takže hodně záleží jak vypadají tvoje šaty a jakou mají barvu na živo :-) a doplňky zádné nemám - jen závoj ve stejném stylu a nausniče
Odpovědět
Sestra měla šaty šampaň a vypadaly nádherně. Teda spíše ona :-) S tím, že vypadají zapraně, to vůbec není pravda. A navíc, ne každému sněhově bílá sluší a není potřeba to lámat přes koleno.
Odpovědět
Typická sněhově bílá nesluší zdaleka všem. Já jsem spíš teplejší typ, takže zvažuji hlavně odstíny s teplejším zlatavým nádechem. Bílé šaty, zvláště ty s odlesky až do modra, se mi nelíbí.
Odpovědět
no, vim ze blondynkam tato barva slusi mnohem vice nez kterymkoliv jinym! takze...Barva je krasna, tak nevidim problem...jdi do toho!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
s těma blondýnkama na tom asi něco bude - mně osobně by šampaň šaty nevadily, ale zkoušela sem si jedny a nepřišla jsem si vůbec jako ve svatebních šatech, ani mi nijak neslušely - možná je to ovlivněno mou černou barvou vlasů, nevím, ale nakonec jsem musela šampaň vyřadit a vybrala jsem čistě bílé - ono je hodně potřeba si to vyzkoušet a uvidíš sama, jestli ti sedí
Odpovědět
Já právě taky nechci bílé a mám tmavou barvu vlasů. Šampáň je na mě asi moc "nebílá", tak chci ivory. Zlatý střed :-D
Odpovědět
ahoj, já si koupila šampaň - a ani jsem netušila že to jsou šampaň dokud jsem si nezkoušela echt bílé...bílá i šampaň mi slušela, ale vyhrály to šampaň, jsou krásně vyšívané kamínky (na vlečce) a budu mít do barvy závoj a na krku podobné kamínky jako jsou vyšívané šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky sem si koupila šampaň, ale z toho důvodu, že moc nefandím klasickejm bílejm šatům...přijdou mi všechny stejný.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela hodne tmave sampan az dozlata, kdyz jsem se na zkousce uvidela v ciste bilych, tak bylo jasne, ze tudy cesta nevede :-D obcas nechapu proc nektere nevesty trvaji na svehobilych satech, kdyz jim ta barva vubec nesedi :-/
Odpovědět
Článek se načítá
me jako blondynce urcite slusi vice... Bile proste nejsou ono :)
Odpovědět
Profilova fotka
@osmicka8 v jiný diskusi si měla šaty tuším z ebay, taky sem je chtěla...ale když sem je pak viděla na nemodelce a nemasvícený tak docela masakr...
Odpovědět
@petravugrincova jo a ktere? Nakonec jsem koupila z ebaye. Ale asi jiné. Bylo to rychle rozhodnutí v aukci. A jinak taky nejsem pro bílou barvu. Ale šampaň bych neriskovala. Šla jsem do kompromisu - ivory/slon.kost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://aukro.cz/plesove-maturitni-sat... je tam i ta fotka nemodelky
Odpovědět
@petravugrincova mi to nepříjde zas taková hrůza. Paní je trochu silnější tak to není ono. Ale to je právě to, z čeho mám strach. Ta barva šampan někdy dopadne jak nějaká oranžovo-hnědo-zlatá. To je ale čína. Z půjčovny máte jasno, že.
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila sem si šaty podle fotek a parádička...vel. dobrá, ale trošku sem podcenila velikost mího vršku, budu je muset nechat nastavit :D v salonu by se mi tohle nestalo :D
Odpovědět
Já původně chtěla jen bílé a nakonec mám šampaň a jsou krásné. Pokud vedle tebe nebude stát někdo ve vyloženě bílé, nebude to ani poznat. Neboj se toho. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem bílo šapmpáň.....kombinace s krajkou...
Odpovědět
měla jsem také šampaň, protože se mi bílá nelíbila a hlavně jsem měla doma už boty, takže odpadlo docela pracné shánění botiček č. 42., ale zase naskočilo pracnější shánění kabelky, klobouku a podvazku - není takový výběr jako v bílé. Já s tou barvou byla spokojená a fotograf taky říkal, že se nebílá lépe fotí, na sluníčku se " nepřepálí".....je ale nutné mít pak vše v šampaň odstínu, protože jak pak bude okolo nevěsty něco jasně bílé, bude pak šampaň vypadat hůř..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já si myslím, že záleží na tom, jak moc tmavá ta šampaň bude. V jedné půjčovně jsem si zkoušela šapmaň a vypadaly hrozně, opravdu jak zaprané a v druhé půjčovně jsem si zamluvila šaty šampaň. Jsou totiž úplně světloulince šampaň a na sluníčku vypadají ještě světlejší. Opravdu záleží na tobě, jak se v nich budeš cítit a jak Ti bude barva sedět, ale rozhodně šampaň bych úplně nezavrhovala. A je fakt, že např. já byla v bílé hrozně světlá, neslušela mi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja třeba nemůžu mít bílé, jsem bledá jak Sněhurka, budu mít šampaň, mrkni ke mě do alba... ;-)
Odpovědět
Budu mít krémové (světlou vanilku) v bílé vypadám jak 5 minut před smrtí (nebo po smrti =-) ) prostě musím mít teplou barvu a ne jasnou bílou. Ženich bude mít košili a vestu taky v krémové barvě. Vlastně i dost bude v krémové barvě, jasně čistě bálou nebudeme mít na svatbě na ničem. Takže šampaň barvy se neboj pokud k tomu sladíš zbytek ;-)
Odpovědět
Svatební šaty mohou být v různých světlých barvách - všechny pastely jsou vhodné. Častou barvou je růžová, která má mnoho odstínů - od studené malinové až po meruňkovou do oranžova. Některé nevěsty se vdávají i v barevných šatech, oblíbená je třeba vínová.
Odpovědět
jedny jsem si takové zkoušela a vypadala jsem v nich jak 60 letá panna ... za mě né, ale záleží asi na typu nevěsty :) né každý sluší taková barva
Odpovědět
Já mám zamluvené šampaň. Jsem blondýna (dost bledá blondýna :-)). Zkoušela jsem i bílé, ale v šampaň nepůsobím tak mrtvolně :-D Za mě ano!
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si původně myslela, že jedině bílé, ale teď jak to vidím kolem sebe, tak champagne jsou mnohdy krásnější :) každému sluší něco jiného.
Odpovědět
také jsem původně chtěla bílé, ale při zkoušení vyšlo najevo, že mi více sedí šampaň - mám tmavé vlasy i oči a snadno se v létě ještě opálím, takže šampaň hezky ladí :-)
Odpovědět
Já jsem si taky vždycky myslela, že pro mě bude šampaň vhodnější (zrzka s hodně světlou pletí), ale při zkoušení jsem se v nich moc necítila a navíc jsem měla strach, aby se mi podařilo doladit i doplňky a ženicha :-) Ale vyzkoušej obě varianty, sama hned uvidíš, co je pro tebe lepší :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?