Svatební šaty s výstřihem...

Holky,mám na Vás takový malý dotaz :-) co říkáte na šaty s výstřihem? Né obyčejný korzet, ale jakoby tílko? Děkuji za odpověď..Petra :-) :-)
Odpovědět
1
2
Pokud je ten výstřih vkusný a udělá hezkou postavu tak proč ne.
Odpovědět
Já jsem právě hodně hubená a prsa mám taky menší...právě jsem si říkala zkusit něco jiného, než obyč. korzet... i když se mi na hubených holkách mooc líbí obyč. korzet...jejda já nevím :-)) ale tenhle typ se mi strašně líbí.. ;-)
Odpovědět
@petrankaond Fandím každému, kdo nechce korzetové šaty. Já je také nebudu mít, nelíbí se mi. Moje mají čtvercový výstřih a dlouhý rukáv. Doporučuju si ten střih horní části šatů někde vyzkoušet, stačí plesové šaty, jen pro to ujasnění si, zda sedí. Pak sehnat šikovnou švadlenu a je to.
Odpovědět
Profilova fotka
mne sa to zda moc vulgarnne :/ ale pokial to nie je prilis drasticke... tak to by snad slo :D
Odpovědět
Nééé já mám malochy :-) prsa :-)
Odpovědět
@petrankaond na tyto šaty je potřeba mít prsa. Takže asi pro tebe nebudou vhodné.
Odpovědět
Jj jakože něco tam mám...asi dvojky :-) menší dvojky...a šaty jsou vycpané, jako podprsenka.... mě se na nich líbí, že jsou jiné... nechci působit vulgárně, to ne...a ani mi tyhle šaty nepřijdou vulgární..pokud do nich nenarveme čtyřky :-) jen mi už táhne na třicet :-) a už nejsem nejmladší... postavu tu mám pěknou...jen prostě pořád přemýšlím :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi toho nebylo moc naděleno. Měla jsem tyto šaty, myslím, že jsem vypadala méně plochá než obvykle :D
Odpovědět
Profilova fotka
@petrankaond myslim, ze kdyz mas mensi prsa tak to vulgarni urcite nebude..:) budes krasna a zenich bude okouzlen.. Takove saticky jsou pro me mnohem hezci nez ted casto vyhledavane krajky ke krku a dlouhy rukav..
Odpovědět
@1nelinka Podle mě jsou vyhledávané především korzetovky. Když jsem sháněla šaty s dlouhým rukávem (nekrajkovým), nesehnala jsem je v žádné půjčovně :(
Odpovědět
@1nelinka Děkuji... já už jsem celkem rozhodnutá... jen jsem chtěla slyšet i jiný názor :-)
Odpovědět
@huwik :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@1nelinka Jakože po pravdě...nevdávám se v kostele a nebudu se zahalovat od krku až k patě..kvůli oddávajícímu :-) chci být sexy pro ženicha... i proto volím tenhle typ šatů...vždycky jsem chtěla čistě bílé s normálním korzetem...princeznovské...ale postupem času..jsem změnila názor..nechci být tuctová... :-) líbí se mi i úplé šaty...ale nejsem dost vysoká..takže to bylo okamžitě tabu... protože i když dám vysoké podpatky, pořád nebudu dost dlouhá :-)) vdávám se v květnu...a tyhle mi přijdou takové " májové :-) "
Odpovědět
Holky díky mooc... ještě bych asi měla založit novou diskuzi...ale zkusím se zeptat i Vás... co za účes k takovým šatům s výstřihem? Mám dlouhé černé vlasy....poraďte :-) děkujiiii :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin clovek vetsinou nachazi to co zrovna nechce ..:) ja zas pekne korzetovky nemohla za boha najit.. ale nasla..:)) instrukce od muze byli jasny hlavne si kup saty aby mely korzet a sukni !! Ostatni jsou hruzy.. tak jsem hledala dle instrukci..:))) protoze i ja chci byt ta nej pro sveho muze..:)
Odpovědět
@petrankaond Ja taky nemam buhvi jaky prsa,taky asi dvojky,a tenhle typ satu jsem mela. A kazdemu jsem se v nich libila:-) takze jestli se ti libi,vem si je.
Odpovědět
@petrankaond A nevim proc by tyhle saty byly nevhodne do kostela,ja se v nich vdavala v kostele,a oddavajiciho nesvihlo:-) a s tim ucesem,ja bych zvolila nejaky drdol...
Odpovědět
@88renca88 Ty jsi měla svatbu v Mariánském kostele?
Odpovědět
@1nelinka Tak to chápu, jestli se mu to tak líbí... I já se mého chlapa ptala, které šaty si rozhodně nemám pořizovat :D Je to především pokoukání pro ně.
Odpovědět
@petrankaond Jen chci dodat, že je snad dokonce i v zákoně, že svatební oblečení má být slavnostnější. Navíc podle etikety se oblečení volí společenské a v mezích slušnosti. Takže právě pozor na tu hranici, kdy je to ještě slavnostní a když už to je laciné. Protože není nutné, aby byl ženich celý obřad vzrušený.
Odpovědět
Tak jdu do nich holky... :-)) pak Vám ještě pošlu foto při zkoušce a budu ráda za vaše názory...ještě jednou díky moc.. :-)
Odpovědět
na těch šateceh mi nic vulgárního nepřijde... naopak, docela tragédie je, když chce někdo mermomocně korzetový šaty a má velký prsa, a teče mu to všude kolem, nebo vůbec objemnější ženy, když se navlíknout do princeznovskejch šatů s obr sukní, snad to ani nemůže vypadat dobře.... a stejně to je vidět hodně často bohužel:) bože slavnostním oblečením se prostě myslí, že je docela blbý, aby tam někdo přišel v roztrhanejch kraťasech nebo riflích.... už vidim, jak přijdu na svou svatbu v letních šatech, a oni mě vyhoděj, že tohle není dostatečně společenský oblečení, a ještě příliš sexy a neoddaj mě:-D to by byla teda prdel, páč to asi u mě hrozí:D
Odpovědět
Profilova fotka
@petrankaond vyzkousej a uvidis, nic jednodussiho neni :-) ja trpela, kdyz mne v kazdem salonu chteli zasnerovat do korzetu a nejak nechapaly,ze nechci byt ledni medved. Uces je potreba volit podle tvaru obliceje a jejich vlastnosti - jestli jsou tezke, huste, atd
Odpovědět
@puhelin Jo,proc?
Odpovědět
@88renca88 Psala jsi, že takové šaty do kostela nevadí a vašeho oddávajícího z nich nešvihlo. On je to docela rozdíl brát si takové šaty do kostela ve vlastnictví církve, kde oddává kněz a do kostela odsvěceného (Mariánský kostel není církevní) ve vlastnictví města, kde oddává starosta.
Odpovědět
@petrankaond Kdyz jsem sla vybirat saty,tak jsem sla pro korzetove,jenze kamoska at zkusim tyhle a tyhle a nakonec mam na raminka s vystrihem :-) Muzu poslat foto do zpravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Korzet ma každá... Taky budu volit tenhle střih a nebo se za vázáním za krk ty jsou nejhezčí.. Když jsou korzetove bez ramínek není to hezké žena ma byt jemná a ne jak svazanej hranol... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim vas :) Pokud saty jsou svatebni, tak to neznamena ze urcite musi byt korzet! Usivala jsem spoustu satu na miru, ktere nemeli ani kostice. A kdyz i delam korzetovy strich, tak ten urcite o mnohem jemnejsy nez v "tradicnich" satech. Rada vam nabidnu spravnou fazonu a strich, doporucim latky a vsecko do detajlu propracujeme spolu :) NANAY - designing with Love
Odpovědět
@hanule7 jj určitě pošli..díky :-)
Odpovědět
@petrankaond Pres interni postu nejde poslat foto,tak poslu takhle.Saty jsou z vleckou a u foceni se pletla dcera,tak stav sukne neni dokonaly.Byla jsem uz jen vybirat,ktere vezmu.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?