Svatební šaty s obručí nebo bez? Poraďte!

Holky, doporučujete šaty s obručí nebo bez? Já hledám bez, přijde mi to praktičtější, co myslíte? Díky. Ivana
Odpovědět
ahoj, ja si sla nedavno zkouset saty s tim, ze zadnou obruc nechci. Bez obruce temer zadne saty nebyly, tak jsem vyzkousela nekolikero s obruci. Uprimne, v satech s obruci jsem si pripadala jako blbka.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já obruč budu mít, ale spodničky dělají i bez obruče, jen nějak zpevněný tyl nebo co...Nejsi v tom jako v "rouře" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi budou praktičtější, ale šaty bez obruče nevypadají tak honosně. Budu mít menší obruč.
Odpovědět
daju sa zohnat spodnice pod saty,ak nechcete obruc,no je to dalsia zataz a navyse dost teplo v lete..
Odpovědět
Ahojte, hm, ja tiež by som radšej bez kruhu, ale v Žiline je veľmi slabý výber na šaty bez kruhu, väčšinou iba s kruhmi, a na to moc ja nie som. Ale uvidíme, ak by mi sedeli aj nejaké s malým kruhom, tak možno si zoberiem aj tie, alebo sa pôjdem pozrieť aj do iného mesta.
Odpovědět
zustka..jedna zilincanka mala 9sukien =-) miesto kruhov
Odpovědět
lea: tak to je dosť tých 9 sukien, to by som nechcela. ;-)
Odpovědět
vidis..tak aspon nejaku vyhodu ma obruc :-D
Odpovědět
obruce je prakticka na chozeni a tancovani a navic v tom neni tak vedro... ;-)
Odpovědět
hm, ja si predstavujem niečo také ako mám v albume pod č. 21, 39, 45 alebo niečo podobné. :-)
Odpovědět
no maly kruh sa celkom da..takmer ani nevies,ze ho mas.. ale treba sa popytat pri tych uzsich modeloch,ci je mozne ich skusit bez kruhu..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,do těch tvých modelú myslím kruh nepatřívůbec,jsou celkem úzké,takže tam pravdě podobně bude jen dole tyl:-)já teda taky kruhy nechci v žádném případě a šaty si nechávám šít,takže tam bude nějakých 10tylových spodnic aby měly krásný tvar,koukno do alba č.1 jsou to hned ty pprvní:-)
Odpovědět
Článek se načítá
ani ja som obruc nechcela, ale bez nej to nevypadalo pekne :-)
Odpovědět
Ahojte denisska: ja viem, do tých netreba, len zas tieto šaty budem mať asi problém zohnať, alebo nejaké podobné. Veď uvidím. Tie tvoje šaty sú tiež pekné, no na mňa tiež veľa tých sukní :-) . A nebude ti v nich teplo v júli? luciferova: to máš pravdu, tie šaty, ktoré potrebujú kruh, tak vyniknú krajšie a bez kruhu nie sú pekné. No uvidím, čo do októbra pobehám, poskúšam a pre ktoré sa rozhodnem, ak nebudú také aké si predstavujem.
Odpovědět
Profilova fotka
zustka:raději teplo,ale tak,aby se mi to líbilo,kruhy by se tam dostn ehezky rýsovaly i to sezení v nich... :-D
Odpovědět
denisska: ja súhlasím s tebou, že v kruhoch sa zle sedí, taktiež sa mi nepáči, že kruhy sice robia suknu bohatšiu, pekný tvar, ale je ich akoby som to povedala, je ich určitým spôsobom vidno a keď sa tancuje, tak to sa mi tiež vôbec nepáči, vzadu kruh otŕča, ak by som to správne vystihla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, řešila jsem tuhle otázku a kruhy pod šatama se mi fakt nelíbily a nelíbí. Jednak proto, že jsou vidět, taky proto, že se v nich špatně chodí (obzvlášť když máte jeden z kruhů až dole, často se na něho šlape), tančí se v nich špatně, nasedá do auta... :-| Jeden den se to dá pro krásu určitě vydržet, ale já si chci užít! A taky chci plnou sukni. Takže jsem si pořídila onu tylovou spodničku. Můžu říct, že je naprosto super. Jedná se o JEDNU sukni na které je našito několik "kanýrů" hrubého tylu, takže drží perfektně tvar. Jediný problém, který má je, že se špatně žehlí, ale to mi udělají za malý poplatek v salónu, ze kterého mám šaty. (Jsou tam super - v Evanie v Brně ;-)) Vřele doporučuji. Já ji mám od hhranolky, ale pokud se pohybujete na ebay, určitě ji pořídite i levněji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, já jsem chtěla zásadně bez obruče, nemám ani tak širokou sukni, kterou by mi obruč na šatech musela držet. Koupila jsem si spodničku krásnou a do té se na spodu zasunuje takový tužší drát, který vše krásně podrží. Dá se nosit bez nebo s , s je lepší a ani v sedě ani v autě mi to neplechu bohudík dělat nebude. ;-)
Odpovědět
Ahojky...ja som zasa nechcela tú klasika širokú kruhovú spodnicu...tuna cez bazár som kupila od jednej holky...hoci je široká ale dá sa ten kruh zmenšit takže určite bude nakoniec ten kruh menší a ja nebudem vyzerat ako svadobná torta...lebo som dost malinká a mne by to fakt nepristalo... ;-) :-D :-D :-D
Odpovědět
Ahojky, tak já jsem si nakonec vybrala šaty bez kruhu, i když jsem chtěla s kruhem. Jsou velmi pohodlné a lehoučké, ušité se zvláštní "trčící" látky, která krásně drží tvar. ;-) Myslím, že na léto to bude lepší, než se otravovat s kruhem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky, mám svoje koupené svatební šaty, vypadají krásně, ale budou přesto potřebovat spodnici, aby byly opticky bohatší. Chci si i spodnici koupit, ale všude vidím jen napsaný průměr spodního kruhu a nedovedu si představit, jak bude ta která šíře vypadat pod šaty. Mohly byste mi prosím poslat odkaz na nějaké šaty, pod nimiž je spodnice,která má průměr spodního kruhu 73 nebo 80 cm? Objevila jsem totiž jednu za super cenu a tam píšou jen, že obvod spodního kruhu je 230 cm, což je asi 73 cm průměr.
Odpovědět
Ivčo, koukni mi do alba ze zkoušení - pod všema šatama jsem měla stejnou spodnici, myslím, že mohla mít 80-90 cm průměr. Všechny vypadají jinak bohaté - záleží na tom, kolik vrstev už má sukně šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju, mrknu, ty moje šaty jsou v mým albu, mají saténovou sukni a přes to ještě tylovou.
Odpovědět
A žádné spodnice? Jen tyhle dvě vrstvy? Tak to by možná chtělo ještě širší spodničku... Zase záleží, jak moc to chceš bohaté a taky jakou potřebuješ délku, protože samozřejmě čím širší spodnička, tím kratší šaty....
Odpovědět
Ivanko, nebo zajdi do Bohunky, když jsi z Děčína. Paní půjčuje i samotné spodnice za 300,- na víkend. A vybereš si přesně takovou, jakou k šatům potřebuješ... Myslím, že můžeš přijít i s šaty a vyzkoušet...
Odpovědět
Profilova fotka
V Bohunce jsem už byla, mají to tam fajn, chceme se tam podívat a nakoupit stuhy na auta, v galanterkách nemají vůbec výběr a v Bohunce toho mají mraky. Taky si tam chceme vyzkoušet zlatnický kroužky, abychom zjistili, jak velký prstýnky si objednat, myslím, že číslo 49, který jsem nosila před pěti lety, bych už nenavlíkla...A paní je tam moc příjemná a trpělivá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nexcem velky kruh pod saty. Staci mi taky, ktory je pod satami na obr. c 6. Velky kruh by mi nesiel a urcite by som vyzerala ako torta :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tanusha - a obruč č. 6 má jaký průměr nebo obvod? Abych si to dovedla představit...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem právě objevila za 330 korun spodnici v internetovým obchodu Květuše, to je ta s obvodem 230 cm, to by se vyplatilo koupit, ale nevím, jestli to nebude moc úzký...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?