Svatební šaty s obručí. Jak s nimi jít na toaletu?

Ahoj holky, mám docela blbej, ale pro mě závažnej dotaz. Kdy budu mít šaty s vlečkou a obruč, jak se dá jít na záchod? Nějak si to nedovedu představit. Můžete poradit díky.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Asi není od věci domluvit si pomocnici... Vždycky se někdo najde, kdo s tebou zajde... Já chodila s manželem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Před svatbou jsem to moc neřešila, až když došlo k zmíněnému docela jsem se nasmála :-D Jde to, i když to není super, když jsem si musela po slavnostním obědu odskočit, tak jsem nejdřív obhlédla zda na záchodech nikdo není :-D a pak vlezla do kabniky, dveře jsem musela nechat otevřené, jinak bych se tam nevešla obruč jsem musela trošku na stranách zmáčknout a pak se přes záplavu látky dostat až pod sukni, zvládla jsem to a vysmátá šla za manželem, neboj to zvládneš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
blbě :-D :-D chodila jsem se svědkyní. Držela stráž u vstupních dveří na WC, protože v kabince jsem se opravdu nemohla zavřít (to bych se musela vdávat v minišatech :-D ) Z.
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to fakt problém je. teda alespon pro mne byl. nevím jak ostatní holky, ale já bych si prostě sama nedošla!! :-D takže buď jsem vždycky poprosila mamku nebo nejlepší kamarádku, která mi prostě držela resp. nadzvedla šaty a obruče aby se to různě nepletlo. Sama bych to asi nezvládla. Naštěstí se mi chtělo vždy jen na "malou" :-D a jak jste to řešily holky vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já jsem chodila sama a docela v pohodě...je pravda, že držet obruč a vlečku a "prokousat" se tou horou látky byla trošku fuška, ale nic, co by se nedalo zvládnout :-) Ale je pravda, že jsem moc nepila...být trošku "rozjařenější", tak nevím... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela saty s trema obrucema i s vleckou a zvladla jsem to sama a to jsem byla na pidikabince:) obruce se daji zmacknout, jak potrebujes, vlecka mi sla pripnout...takze jsem si to sama rukama nadzvedla, pak si to vsechno jednou rukou drzela nahore a vklidu jsem provedla to, proc jsem tam byla :-D opravdu vklidu...urcitou praci s obrucemi si nacvicis uz pri nasedani auta, takze klid... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Se mnou vždy chodila má kamarádka (družička). Nařehtaly jsme se u toho vždy brutálně, protože takhle úzký záchod jsem snad v životě předtím neviděla :-D Teď už si (při své druhé svatbě) asi nejdříve obhlídnu záchodky v penzionku mého budoucího tchána a pak se uvidí, jestli hostinu tam :-D :-D 8-)
Odpovědět
záleží jakou budeš mít obruč, pokud takovou tu "kovovou", tak s tou je větší problém, nejlepší si hodit tu sukni na ramena a pak to docela jde a nebo mít sebou pomocnici, která ti tu obruč podrží. Já měla takové ty umělohmotné a ty se daly krásně ohnout, takže dojít si na záchod nebyl vůbec žádný problém.
Odpovědět
Ja taky chodila kamarace drzet saty. vzdycky jsme to chytili naspodu a vytahly cele uplne nahoru, takze z ni couhaly jen nohy a zadecek, ktery dosedl tam kam mel :-D Ja mela nastesti asi mene podestlano ,takze jsem to zvladala sama. Nejdriv stahnout kalhotky ke kotnikum, pak nakasat sukni a spodnicku pod paze a zacouvat do kabinky :-D doufam ze tam nebyla skryta kamera :-D ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja taky chodila na zachod s manzelem a vrele doporucuji.. :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chodila sama, vyhrnula jsem si šaty jen vzadu a šlo to :-)
Odpovědět
Já sem měla z chození na WC taky velký obavy, jak se narvu s těma "velkýma" šatama na záchod, jak se pod ně dostanu atd., ale nakonec to bylo úplně v pohodě. Ke konci už jsem dokonce nepotřebovala ani ničí pomoc a dokázala jsem si šaty podržet sama ;-) Takže..... V KLIDUUU!!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja sla na toaletu az asi po 9 hodinach. Pred oblecenim do satu a pak az vecer, kdyz jsem se prevlekalado kostymu. Sla se mnou mamka na pokoj, kde jsme meli svatebni noc a ja sedela na toalete minimalne 5 minut. Ale opravdu se mi celou dobu vubec nechtelo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no já to řešila už na místěpře svatbou, na obřad jsme jeli hodinu a já vyběhla z auta a už jsem hledala na zámku záchod, teprve pak jsem šla říct ano. Jink jde to, musíš si ty šaty vzadu vyhrnout a sednout, já měla vlečku připnutou a s rozdělanu jem a záchod nešla. A do kabinky jsem se taky vešla.
Odpovědět
Profilova fotka
já už jsem zaúkolovala mojí budoucí svědkyni ať počítá s tím že asi budeme chodit na záchod společně :-D
Odpovědět
:-D Teda takhle sem se dlouho při čtení nepobavila :-D Ale jinak musím uznat, že už sem na to nejednou myslela a celkem sem měla nervy, jak to budu řešit. Teď vidím, že si na to někoho pořídím :-D nejspíš manžela :-D Super diskuse, Kajdulko, dík za otevření! ;-)
Odpovědět
Holky, já jsem poprosila svou švagrovou, šla se mnou. Měla jsem korzetové šaty, takže jsem jen sundala sukni a šupky na záchod (taky jsem měla pocit, že to je nějké malé) a pak se znovu oblíkla, narovnala se a šla. Věřím tomu, že kdyby se nikdo nenašel, zvládla bych to i sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nevím holky, ale zbytečně si přiděláváte starosti. Chození na WC s obručí je v pohodě, prostě normálka. Já chodila sama, nikoho jsem k tomu nepotřebovala a přiznám se, že mě to předtím ani nenapadlo řešit. Takže klíííííííííííííííííííííííííííííííííd ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, je to tak, fakt s tím není žádný problém, já to zvládla úplně v pohodě sama i na docela malém záchodě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak chodí nevěsty na záchod? Přeci takhle: http://www.beremese.cz/album/view.php... Pro účely focení trochu upraveno, jinak jsem měla sukni i s obručí přehozenou skoro přes hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D já v pohodě, pověsila jsem obruč spodničky na kliku toalety, šaty zůstaly nad zemí (ze spodničky se vytvořil "pytel") a já vykonala, co potřebovala. Zní to složitě, ale je to na každé. Nejlepší jít poprvé s doprovodem. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D byla to sranda, ale když musíš tak musíš, měla jsem vždycky asistenta, segru a dokonce i manžela, čapli spodničku a smíchy drželi, já mám teda docela fóbii se vyčurat v blízkosti někoho cizího, ale tohle jsem přežila s radostí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jusnina: :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jsem neměla tak nabíranou sukni neb jsem vše zvládla sama. Stačilo najít konec šatů, prodrat se až k obruči, za tu to chňapnout a pak všechno vyhrnout. Musím ale říct, že mít silonky a ne jen silonové nadkolenky, tak by to asi špatně dopadlo. :-D
Odpovědět
Na WC se mnou jako pomocnice chodila moje maminka. V restauraci bylo WC docela velké, takže tam to bylo v pohodě, ale u našich doma, odkud jsme vyjížděli na obřad, mají WC hodně malinké a tam to byl boj, ale zvládlo se to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klidek, ja mela sukni hooooodne sirokou a zvladla jsem to... poprve pomahala mamka, pak uz to slo samo. Horsi bylo sundavani kalhotek, protoze jsem mela frajersky podvazzkovej pas, ten se sice sundava sam o sobe dobre, ale pritom jeste drzet obruce... no nic moc. Ale je to spis sranda, zadna tragedie.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem obruč hned jak jsme přijeli z obřadu sundala páč bych se s tím nevešla za stůl (hostinu jsme měli u rodičů doma).
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla šaty s hodně širokou sukní problém to nebyl všechny vrstvy jsem nadzvela a pak ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Se mnou chodily moje drůžy, protože jsem vůbec neviděla dozadu a bála jsem se ,že se netrefím :-)
Odpovědět
Když jsme si vybrali restauraci, tak jsem ještě rychle obkoukla toaletu a oddechla jsem si, byla poměrně prostorná. S obručí jsem problém neměla. Prostě jsem sukni vykasala a nikoho jsme k asistenci nepotřebovala. Plus bylo, že jsem měla obruč našitou přímo v šatech a neměla jsem spodničku.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?