Svatební šaty s hlubším výstřihem do V

Ahojte, zarezervovala jsem si šaty s hlubším výstřihem, jelikož když jsem je v salonu oblékla, měla jsem pocit, že to jsou ony, byla jsem nadšená, byly nejlepší, co jsem měla na sobě. Při zkoušení mi přišel výstřih přirozený, mám i docela malá prsa, tak to moc nekřičelo. Když teď ale zkoumám fotky mám strach, aby to nepůsobilo nějak lacině......obřad je totiž v kostele. Měla jste některá šaty s výstřihem, popř. můžete přidat foto, abych viděla a třeba se trochu uklidnila ;-) . Kamarádky i mamka říkají, že jim nepřijde nijak výstřih pohoršující a když budu mít závoj, bude to vypadat dobře. Ještě dodám, že šaty mají široká krajková ramínínka, která zakrývají celá ramena a hlubší výstřih v předu i vzadu cca stejně.....
Odpovědět
Na ukázku přidávám foto....
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásné a vůbec mi nepřipadají laciné nebo pohoršující :)
Odpovědět
No, musím přiznat, že osobně bych se v tom výstřihu asi necítila, ale pohoršující určitě není, a jsou nádherné a úžasně vám sluší!
Odpovědět
Moc vám sluší, do kostela za mě nevadí, jen pozor na zvyklosti kostela, např. Kostel tuším ve krtinach má ke svatbě doplnění, že nevěsta musí mít krytá ramena a tak.
Odpovědět
Moc Vám sluší a jsou nádherné! Lacině šaty působí v případě, že má nevěsta velká prsa ;) Pak se všechny oči upírají jen na ten výstřih, ale toto není Váš případ, naopak podtrhují to krásné!
Odpovědět
Tak mamka dnes přišla s tím, že se to do kostela nehodí......tak teď nevím, co dělat, už jsem se do nich zakoukala:((
Odpovědět
Mně teda přijdou moc krásné a rozhodně mi to nepřijde nijak nepatřičné... sama jsem měla typově velmi podobné (fotky mám v albu), jen ne tak hezké a nemám tak hezkou postavu. Ale neměli jsme teda svatbu v kostele.
Odpovědět
@misshelll sú úžasné!! určite si ich nechať. Cez obrad v kostole to poriešite šatkou/bolerom. Určite v salóne niečo nájdete.
Odpovědět
Včera mi to ještě nedalo a šla jsem ještě někam něco zkusit.....Tyhle jsem vyzkoušela, co myslíte v porovnání s těmi prvními? Nemám z nich ale takový vnitřní pocit, protože je to tak trochu princezna styl, což jsem vůbec nechtěla....
Odpovědět
Profilova fotka
@misshelll Jsou taky moc krásné, ale ty první se mi líbí víc :-) Sama by si je asi upřednostnila, podle toho, co píšeš, tak běž do toho :-) Moc ti sluší a myslím, že i do kostela se hodí, vůbec nejsou laciné!!!!!!!! Určitě si zvol ty první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshelll Ty druhé mi připadají ještě mnohem víc "nahaté" a podle mě se hodí rozhodně méně. Ty první jsou krásné a moc Vám sluší. Napadá mě ještě přidat do výstřihu kousek (trojúhelník) nějaké průhledné látky, aby to nebylo tak hluboké, ale aby to nerušilo. Snad jde pochopit, jak to myslím :) Jinak určitě si vemte ty první a nenechte se rozhodit!
Odpovědět
Profilova fotka
@misshelll ty první jsou mnohem lepší. Prsa máš na ně akorát. Svatební šaty jsou výjimka i v kostele. Jediné nevhodné a lascivní co jsem kdy viděla byly ty které měla na sobě Eva Decastelo. Ty byly fakt trapné. Ale tvoje jsou jemné, něžné a sedí ti.
Odpovědět
Článek se načítá
@veruliify Děkuji za radu, o tom jsem také přemýšlela, že bych se zeptala, zda by to nějak takto šlo poupravit:)
Odpovědět
Tak paní v solonu mi říkala, že by snad šel ten výstřih cca o 2-3 cm zašít, tak to půjdu zkusit, jak to bude vypadat:) A to už by snad mělo být dobrý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A mně se zas o moc víc líbí ty druhé, z těch jsem spadla na prdel :) Máte v nich nááádhernou postavu!
Odpovědět
Chtela bych pusobit trochu dojmem vila, aby saty byly lehke......Nejsem si jista, zda ty prvni nepusobi az moc tvrde s tim vystrihem.....To je des, uz zacinam uvazovat zase nad jinymi :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Máš menší prsa, vypadá to jemně, vůbec to není vulgární nebo tak, takže já bych šla do nich. do těch prvních. A lehký styl je velmi příjemný co jsem taky zkoušela :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou nádherné,za mě vedou první... vůbec nevypadaji jak si myslíš,ať se kněz podívá o co přichází :-D Možná ti připadají tvrdé , protože máš ten výčes.Zkus si rozpustit vlasy ;-)
Odpovědět
Ještě přemýšlím nad těmito. Co myslíte.....
Odpovědět
@misshelll 1. vyhrávajú! 3. určite nie
Odpovědět
Ty druhé jsou nádherné. Mně by do kostela seděly spíš ty druhé (i k závoji). Ty první se mi hodí spíš k nějakému romantickému účesu a věnečku na venkovní svatbu. Ale krásné jsou oboje a jak jsem psala výš, tak rozhodně nejsou vulgární.
Odpovědět
Prvni jsou nadherne! Ostatnim neco chybi. Jinak pripojuji moje saty z cirkevniho obradu, citila jsme se v nich skvele...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě berte ty prvni, sluší vám nejvíc a vulgární nejsou. Se závojem to bude nádherné. Také jsem měla podobné, ale s tím rozdílem, že prsa nemám vůbec :-D
Odpovědět
@mia_von_prag Ty 3. jsou asi moc jednoduche, obycejne....ale take sedi
Odpovědět
Tak jsem byla na uprave tech 1.satu a trochu je mozne vystrih uzavrit, ale zda se mi, ze uz pak tak pekne nesedi. Jeste jsem si tam nedala pokoj a vyzkousela jedny saty, ktere byly minule pujceni, ....no a opet mam dilema :-D ach jo....Jaky je vas nazor, jak se vam libi? V salonu se ostatnim lidem libily moc, kamaradky, ktere se mnou nebyly zase uprednostnuji ty puvodni. A ja uz ted vazne nevim :-( Prikladam prvni s upravenym vystrihem a ten novy objev...Co se vam vice libi...
Odpovědět
Profilova fotka
@misshelll první s upraveným výstřihem
Odpovědět
Mě se líbí 1,2 a 4. Na mě teda výstřih dost hluboký, ale zase u tebe vypadá pěkně. Myslím, že kdyby jsi si přehodila závoj dopředu tak by to vadit nemuselo... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A mne se nejvic libi ty treti ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?