Svatební šaty s bohatou tylovou sukní a hladkým korzetem

Ahoj holky, mám od malička vysněnou přesnou podobu svatebních šatů. Hladký korzet (ne lesklý) s bohatou tylovou sukní (bez obručí), která se pomalu rozšiřujek zemi a vzadu je delší. Kdysi měli podobné šaty v půjčovně 7th Heaven v Berouně, ale ta už nefunguje. Připadá mi, že všude jsou šaty s milionem aplikací, pošité krajkou a perličkami a třpytkami, a nebo když už jsou hladké, tak mají zase rovnou sukni. Nechat si ušít šaty asi taky není řešení, ta kvalita je pak úplně jinde, já si kvalitou představuju něco jako šaty z Andělského svatebního studia v Praze (tj. ty vršky jsou "tvrdé", takže v nich nejsou vidět špíčky :-). Ale zase v Andělském svatebním studiu jsou ty šaty všechny "olepené" těmi cingrlátky. Viděly jste někdy někde takové šaty?
Odpovědět
V Madoře v nové kolekci mají takové a nebo šaty zn. Agnes mají taky takové modely, já je zkoušela v salonu v Přerově...
Odpovědět
Na Madoru jsem se dívala, ale co je na internetu není úplně přesně ono. Našla jsem fotku šatů ze 7th heaven, která se jim blíží - je v albu :-)
Odpovědět
Tak jinak - nepamatujete si, jak se jmenovaly značky šatů, které se prodávaly v 7th Heaven v Berouně? Vím, že tam paní měla ty značky (nebo řady) celkem tři - třeba je do ČR dováží někdo jiný?
Odpovědět
Mrkni na Emmi Mariage, to je podle mě to, co hledáš, resp. určitě nějaké takové tam budou. Taky se mi líbí tylové sukně bez přízdob, zatím u mě vedou Doreen z kolekce Diamond 2013. http://www.emmimariage.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já nevím, ale šaty v Andělském svatebním studiu, když jsem tam loni byla, byly všechno, jen ne kvalitní... Madora ti ušije cokoliv (i podle obrázku), navíc pokud mají podobný model v nabídce, není jediný problém se s nimi domluvit a přizpůsobit ho tvým požadavkům.
Odpovědět
Já jsem v Andělském svatebním studiu byla naposledy před 4 lety, když se vdávala kamarádka... předpokládala jsem, že to tam vypadá pořád stejně :-) To, že je Madora tak flexibilní, jsem netušila - díky za tip! :-) Jsem zvědavá, jak se budou tvářit na požadavek navrstvit sukni jen tylem, bez obruče...
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona U značky Jasmine bridal, kterou zastupujeme si můžete nechat na zakázku vyrobit šaty nakombinované ze dvou různých modelů, můžete si určit délku vlečky, barvu i způsob zapínaní. Tyto například najdete i přímo u nás, v salonu. Neváhejte nás kontaktovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a také pod ně nepatří žádné obruče, všehny spodničky jsou všite z různě tvrdého tylu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak se Vám líbí třeba tyto šatičky? Pokud si budete přát šaty nemusí být zdobené krajkou ani kamínky. http://www.dressit.cz/svatebni-saty-s...
Odpovědět
Profilova fotka
krásné šaty takového stylu mají v Plzni, salon a&p art...nejsou sice úplně bez zdobení, ale mají jen krajku a nejsou blýskavé. Přidávám pár fotek, třeba se ti budou líbit. Půjčovné bylo myslím kolem 7tis. a paní je tam moc příjemná a ochotná! Jinak já jsem si vybrala nakonec právě v Andělském salonu v Praze, protože jsem nechtěla čistě bílé, ale jsou trošku zdobenější, než tyhle :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem je shanela... Nakonec mam prizdoby :-) Ale vrele doporucuji Emmi mariage, byla jsem v Lutyni, a tak uzasnou obsluhu jsem ani neccekala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S požadavkem na "bezobručové" řešení si poradí. Já obruč taky neměla, měla jsem jen všitou tylovou spodničku. Ale měla jsem úplně jiný typ šatů. Nicméně já za sebe Madoru vřele doporučuju, kvalita práce i cena úžasné, šaty jsem prodala další nevěstě a vyšly mě v konečném výsledku téměř zadarmo (po prodeji asi na 4500,- i se závojem, který mám nepoužitý na prodej)
Odpovědět
Článek se načítá
U madory mám pocit že tak trošku šetří materiálem. Tylové sukně u nich nejsou tak bohatě řasené. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja - všechno je otázka nabídky a poptávky. Těžko můžou za 7-8 tisíc udělat šaty, na nichž spotřebují x desítek metrů tylu jen na sukni. Ale je to otázka domluvy, ušijí cokoliv. Já s nimi v tomto ohledu problém neměla, to jsem chtěla něco, co vůbec nemají v nabídce.
Odpovědět
Moc všem děkuji, ani jsem nečekala tolik reakcí!
Odpovědět
Standu, šaty na druhé (a třetí a asi i šesté fotce) jsou moc hezké! Přesně takový efekt sukně jsem chtěla. Děkuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona Dobry den, aj moja dcera si teraz vybera svadobne saty a tiez tuzi po takej navrstvenej bohatej sukni s tylovou spodnicou bez kruhov. Ta spodnica vraj musi byt minimalne 6 vrstvova z tvrdeho tylu, tak som zvedava aj ja ako to bude vyzerat :D.
Odpovědět
@adrienab Tak z tvrdého tylu být nemá, ten veliký objem udělají ty vrstvy ale hlavně ( a to se ošizuje) velice husté nařasení každé vrstvy.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, dakujem za radu :D
Odpovědět
A co tyto šaty?http://www.svatebka.cz/svatebni-saty-Bria
Odpovědět
@lemona Ahojky, ráda bych jen přidala informaci o svých zkušenostech s tylovou sukní :) Já taky vybírám šaty s tylovou sukní a u mě suveréně vede kolekce Pronovias 2013. Už jsem jich vyzkoušela několik ve 3 různých salonech. Samy šaty mají několik vrstev a ve všech salonech mi jednoznačně doporučily spodničku s obručí. Důležitý je dostat všechny vrsty od těla, jinak v nich neuděláš ani krok a budou se ti plést mezi nohy a při horší situaci se ti budou lepit na spocený tělo. Takže bych spíš opravdu ještě důkladně zvážila a oveřila si to. Bež si to nejdřív někam vyzkoušet než si je ušiješ. Obruč může být klidně malá, ale bez ní si myslím, že to nezvládneš. Zkoušela jsem šaty i bez obruče a fakt se v tom nedá chodit :(
Odpovědět
@ally_svozilova S tím musím nesouhlasit, měla jsem tylovou sukni viz mé album a skoro celou svatbu jsem spodničku neměla (zapomněla jsem si ji obléct :-D) a nebyl žádný problém....Nicméně chápu, že každý člověk je jiný a někdo je na tohle citlivější.
Odpovědět
@ally_svozilova Ahoj Ally, když jsem byla s kamarádkou vybírat její svatební šaty v Andělském svatebním studiu (kde mají - nebo spíš tehdy měli - i Pronovias), tak mi říkali to samé, že se v tom nedá bez obruče chodit, a tak... Ale mně to připadá teda hodně... ujetý, mít v šatech kus plastu. Vím že je to obvyklé, ale já to beru jako švindl ;-) Před pár lety jsem si naopak psala s holčinou, co měla šaty z 7th heaven z Berouna (už bohužel nefungují), s celotylovou sukní, a s chozením rozhodně problém neměla, naopak, šaty se chovaly přirozeně. Šaty ze 7th Heaven mám nakonec i ve svém albu... (A kdyby vám to časově nesedělo, tak já jsem už jednou svatbu chystala, ale nakonec to celé nedopadlo... proto se tu vyskytuju už tak dlouho :-))
Odpovědět
@torpen Díky, jsem ráda, že to píšeš :-) Moc ti to slušelo!
Odpovědět
@lemona Děkuji. :-) Kvalitní šaty už bývají vyspodničkované tvrdým tylem a není důvod je "kazit" kruhovou spodnicí, která se může pod šaty nehezky značit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, tak já se přidávám, protože taky nechci obruč,ale spodnici chci barevnou a mám problém sehnat modrej tyl, jinak šaty od Madory to u mě asi vyhrajou jinak se mi líbí od Magie Sottero model Nora
Odpovědět
Neco takoveho asi ne? Ale obruc tam, myslim, byla =-)
Odpovědět
@zahyna Bílá spodnička se dá v nejhorším obarvit na požadovanou barvu.. ;-)
Odpovědět
barvení doma bych neriskovala, může pak zabarvit i šaty
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?