Svatební šaty půjčit nebo koupit (ušít)?

Profilova fotka
Ahojky nevěsty, řeším si teď v sobě dilema, zda si šaty půjčit, nebo koupit, případně ušít a zda se v Mladé Boleslavi a okolí dá sehnat nějaká šikovná švadlena? A ještě jaký je tak cca rozdíl v ceně. Díky moc za odpovědi.
Odpovědět
Já jsem si nechala ušít svatební šaty, protože jsem chtěla krátké a po pravdě musím říct, že toho vůbec nelituji. Ze začátku jsem se bála, jak to dopadne, ale našla jsem šikovnou švadlenku a jsem opravdu nad míru spokojená :). Takže za mě - nechat si šatičky ušít :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mam site na miru a nemohla jsem lepe udelat. Nabidka v salonech mi naprosto nevyhovovala a takhle jsem mela presne saty svych snu.
Odpovědět
Já mám koupené a naprostá spokojenost. Už jen z toho důvodu, že na ně nebudu muset dávat takový pozor, abych je někde nezašpinila nebo neroztrhla apod. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechala ušit. Obešla jsem salóny, našla ty, které se mi líbily a podle nich - s nějakýma úpravama - si je nechala ušit na moje míry. Ale taky to bylo proto, že jsem věděla, že si šaty chci nechat. A i tak vyšly v porovnání s cenou půjčovného o hodně levněji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem pro půjčení. mám kolem sebe spoustu ženských, které je koupily s tím, že je přece prodají, a ejhle, až tak lehce to nešlo, mají je doteď doma, kde akorát zavází, nebo na jejich prodeji těžce prodělaly. S ušitím je to v podstatě to samé, plus nejistota, že se to nepovede. Takže za mě půjčení.
Odpovědět
Já si nechám ušít, raději budu mít šaty a vzpomínku, když se neprodají, než abych ty samé peníze dala za půjčovné a strachovala se, že je nedej bože nějak poškodím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám šaty šité na míru, protože bych ty svoje vysněné stejně nikde nesehnala. Jsou jenom moje a navíc jsem je volila tak, abych je do budoucna ještě někdy využila. Šaty bych si nepůjčila, nechtělo by se mi za ně dát x tisíc na jeden den, ale to je o názoru a prioritách (my zase měli dražší obřad, za který by se nechtělo platit někomu jinému...).
Odpovědět
Já mám svoje koupené dovežené z USA a jsem ráda.0, že jsem se tak rozhodla,0. Pohoda nemusíš se bát, vyzvedávat, odevzdávat atd.... A splnǐ taky na sobě něco nového ;0)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?