Svatební šaty Pronovias Barroco

Ahoj, měly jste některá svatební šaty Pronovias Barroco? V půjčovně mi řekly, že tyto šaty nejdou prodloužit. Řeč byla o půjčovném, kdy šaty nejde upravit jakkoliv. V případě zakoupení mi paní řekla, že s nimi mohou dělat cokoliv, ale už jsem se zapomněla zeptat, zda i prodloužit. Proto se ptám, jestli s tím některá z vás nemá nějakou zkušenost?? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajushka89 a kolik měříte, vím že značky Pronovias jsou opravdu dost dlouhé většinou jsme je zkracovaly . Prodloužit si myslím, že nepůjdou je to několik vrstev materiálu a šaty by podle mého úsutku ztratily vzhled.
Odpovědět
Měřím 175 cm. Už jsem si je zkoušela, velikost 38 a nejsou vyloženě krátké, ale když se teď dívám na foto, zdá se mi, že spodničku jsem měla menší, protože šaty nebyly tolik široké. Takže kdybych pod ně další větší, šaty by byly ještě o něco kratší?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemela jsem sice primo typ Barroco,ale saty Pronovias jsem mela a spis jsem si rikala,pro koho je siji... S botami jsem merila neco malo pres 180cm a i tak jsem saty zkracovala o 3-4cm. Nemaji je uz v salonu nekdy zkracovane?
Odpovědět
V těchto šatech jsem se letos vdávala (fota ještě nemám :-| )..jestli to prodavačka nemyslela sarkasticky..když si je koupíte, tak si s nima třeba .... :-| prodloužit podle mě nepůjdou, nevypadalo by to hezky!
Odpovědět
Upravované byly, jestli i zkrácené jsem se neptala, protože paní říkala, že tyto šaty se neprodlužují. A řešily jsme i boty a z toho všeho jsem tak nějak pochopila, že se délka vůbec neupravuje a víc jsem se neptala. A teď si nadávám, protože nad tím stále přemýšlím a nedá mi to spát :D Zkoušela jsem jsem si i jiné a většina mi byla taky dlouhá. Tak to zkouším tady, jestli někdo neměl podobný problém.
Odpovědět
@sonickaaaaaa Řeč byla o úpravách, že mi je upraví jakkoliv dle mé potřeby :-) A vy jste si délku nechala nějak upravovat?
Odpovědět
@ajushka89 :-D ..jsem blbě přečetla slovo mohou.. :-D tak jim stačí napsat nebo zavolat a zeptat se.. :-) nevím, kolik měříte, já mám 170 cm + 6 cm podpatky a šaty mi byli jen tak tak!! Takže u mě žádné úpravy neprobíhaly..šaty jsem měla stejně půjčené a kvůli tomu si je kupovat, to fakt ne.. :-) levný nejsou :-)
Odpovědět
Už jsem jim napsala a zatím čekám na odpověď :-) Já mám 175cm, podpatky jsem neměla a mít nebudu a stejně mi byly kratší. No jelikož výprodejová cena je o 2 000 Kč dražší než půjčovné,tak mi to přijde výhodnější. Teda v případě, že se mi je podaří pak prodat... :-D
Odpovědět
@ajushka89 Mě fakt byli tip top, i když o ten cenťák delší, bych se taky nezlobila.. :-) tak snad ti napíšou kladně.. :-)tak to je super cena!!! Jsem myslela že budou chtít daleko víc!
Odpovědět
Profilova fotka
@ajushka89 ano spodnička pod šaty ovlivní délku šatů .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ajushka 83 vy si kupujete pronovias barroco?Kdy se vdavate?Jakou mate velikost?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?